Ese bagli elinden aliyorsa harac keser gibi o zaman ayri olmali eger harcamalara karismiyorsa ortak olmaliMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Benim 3 katım alıyor ama para onun hesapta olur muhtemelenEşinizin sizden baya fazla kazanıyorsa ortak olsun
O işin biraz şakasıydı ama bence ortak olmalı.Benim 3 katım alıyor ama para onun hesapta olur muhtemelen
Size para konusunda sıkıntı çıkarıyor, maaşınızdan HARÇLIK verip gerisine elletmiyorsa hesabınız ayrı olsun ama böyle bir sıkıntı yoksa ortak olabilirMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
eşiniz size dese sen hesabı bana aktar ben hallederi sana harçlık veririrm . veririmisisniz . konu sahibinin eşi vermiyor galibaEşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Eşimin maaş kartı bendedir , maaşını çekerim benim hesabıma atarım , tüm ödemeleri hesaptan yaparım , evin tüm ihtiyaçlarını alırım , eşime harçlığını veririm. Kalan tutar var ise ne yapacağımıza ortak karar verip onu yaparız.
Ortak hesapta olunca aldığımız paranın daha bereketli olduğuna inanmışımdır her zaman.
İlerde yatırım yapmak için ortak hesapta toplayalım dedi ihtiyacın ne ise alırız diyor tabiSize para konusunda sıkıntı çıkarıyor, maaşınızdan HARÇLIK verip gerisine elletmiyorsa hesabınız ayrı olsun ama böyle bir sıkıntı yoksa ortak olabilir
Merhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Merhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Eşiniz kendi maaşından sadece harçlık mi alıyor?Eşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Eşimin maaş kartı bendedir , maaşını çekerim benim hesabıma atarım , tüm ödemeleri hesaptan yaparım , evin tüm ihtiyaçlarını alırım , eşime harçlığını veririm. Kalan tutar var ise ne yapacağımıza ortak karar verip onu yaparız.
Ortak hesapta olunca aldığımız paranın daha bereketli olduğuna inanmışımdır her zaman.
Eşiniz kendi maaşından sadece harçlık mi alıyor?
eşiniz size dese sen hesabı bana aktar ben hallederi sana harçlık veririrm . veririmisisniz . konu sahibinin eşi vermiyor galiba
Benimde eşimin maaş kartı bende.
Avansı yatar , maaşı yatar ben çekerim.
Ona da harçlık veriyorum
Ödemeleri vs yapıyorum
Mutfak masrafını karşılıyorum
Kendi maaşımdan da ev kredisini yatırıyorum.
Kalanından da yine harçlık yapıyoruz.
Ama eşim ne yaptın nereye harcın diye incik cincik etmez çünkü savurmayacağımı bilir.
Sizinki de zamanla belki bu şekilde olur.
Bence hiç konusunu açma bile. Onun parası her zamanki gibi evi döndürsün. Sen de kendi maaş kartından internet doğalgaz elektrik dijiturk Netflix falan neyse hepsine otomatik ödeme talimatı ver. Onlar sende dursun. Adamın masrafı azalsın. Bir de birkaç defa toplu alisverisleri ödersin. Kalanı da kendi masraflarin, ev için aldığın ufak tefek şeyler falan kullanirsin. Birikimini yaparsinBenim 3 katım alıyor ama para onun hesapta olur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?