- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
canım bu ödemeler, borçlar,hayat şartına göre değişir biz şu şekilde yapıyoruzMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Böyle söyleyenlerde oluyor kendi birikimde olsun diye hayatta ne olacağı bellinolmaz diyeKaramsar olmak istemem ama insanın zamanı geldiğinde kendini bile asla yapmam dediği şeylerin içinde bulabiliyorsa bu kocalar verilen güveni fazla buluyorum 16 yıldır çalışıyorum eşimin ve benim hesaplarımız ayrı herkes kendi maaşından evin ihtiyaçlarını bilir ve alır. Pembe panjurlu evlerinizden çıkın kendinize ait birikiminiz olsun.
Kesinlikle insanoğlu deyip tedbiri elden bırakmayınBöyle söyleyenlerde oluyor kendi birikimde olsun diye hayatta ne olacağı bellinolmaz diye
Eşim eşler birbirine güvenmeli der ama insanoğlu işte bugün güveniyorum ilerde ne olacak belli değilKesinlikle insanoğlu deyip tedbiri elden bırakmayın
Tabi ki eşine güveneceksin gece yanında uyuyup hayatımızı namusumuzu emanet ediyoruz güvenin olmadığı her ilişki yıkılır ama her duygunun fazlası zarar para kolay kazanılmıyor hele ki biz kadınlar için bu durum daha da zor ayrı hesapta para durması da bir güven konusu siz tedbiri elden bırakmayın derim nacizane fikrimEşim eşler birbirine güvenmeli der ama insanoğlu işte bugün güveniyorum ilerde ne olacak belli değil
Bu tamamen güven meselesi, eşiniz sizden habersiz sağa sola para saçmayacak bütçe durumundan ayrıntılı haberiniz olacaksa yani şeffaf olacaksanız paranın kimde olduğu önemli değildir. İsterseniz kendinize harçlık ayırdıktan sonra kalan parayı tek hesapta toplar ödeme birikim gibi işleri bu hesaptan birlikte yaparsınız.Merhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Aynen bende memnunum .Eşimde savurgan değildirAynen bizimki de bu şekildedir.
Eşim de çok memnun ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?