- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Babaa haklıRahmetli annemden bağlanan bir maaş kartım var şu an babamda.Daha okuyorum para isteyince gönderiyorlar orda bir sorun sıkıntı yok.Galiba bende elime fazla para geçince ihtiyacım olmayan şeyleri stokluyorum.Geçen yaz babamın dükkanında çalışmıştım ve orda kazandığım paralarla ihtiyacım olmayan şeyleri aldım.Ama bende artık onlardan para istemek istemiyorum.Çalışayım dedim sen önce okulunu bitir dediler.Teyzem babamdan pek hoşlanmaz maaş kartın sende olmalı dedi.Yani ben yalan söylemeyeceğim 2 tane elimde olan ürünün bir üçüncüsünü alıyorum.Burda kim haklı sizce?
Yatırılan maaş sizin giderlerinizden fazla mıRahmetli annemden bağlanan bir maaş kartım var şu an babamda.Daha okuyorum para isteyince gönderiyorlar orda bir sorun sıkıntı yok.Galiba bende elime fazla para geçince ihtiyacım olmayan şeyleri stokluyorum.Geçen yaz babamın dükkanında çalışmıştım ve orda kazandığım paralarla ihtiyacım olmayan şeyleri aldım.Ama bende artık onlardan para istemek istemiyorum.Çalışayım dedim sen önce okulunu bitir dediler.Teyzem babamdan pek hoşlanmaz maaş kartın sende olmalı dedi.Yani ben yalan söylemeyeceğim 2 tane elimde olan ürünün bir üçüncüsünü alıyorum.Burda kim haklı sizce?
Yok o üye ben değilim.baba haklı.
siz anneniz ölünce tekirdağa taşınan üyemisiniz?
öyleyse baba iki kat haklı.
teyze çok fena..
Maaş 3 ayda bir yatıyor.3 ayda o kadar para bana yetmez diye düşünüyorum kirayı faturaları da araya katarsak.Yatırılan maaş sizin giderlerinizden fazla mı
O zaman annenden kalan maaşı kendi gideri için kullanmıyor .Hepsini sana harcıyor . Baban da kalsın maaş kartı mezun ol bakalımMaaş 3 ayda bir yatıyor.3 ayda o kadar para bana yetmez diye düşünüyorum kirayı faturaları da araya katarsak.
bu konuda bahsettiğiniz anne kim... Konunuz bu konudan dolayı gerçek gelmedi bana... İki konunuzdan biri doğru değil gibi görünüyor.Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Yok o üye ben değilim.
bu konuda bahsettiğiniz anne kim... Konunuz bu konudan dolayı gerçek gelmedi bana... İki konunuzdan biri doğru değil gibi görünüyor.
Üvey anneden bahsetmiş, odur herhaldeBen de bunu düşünmüştüm siz yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?