Maaş kartı babamda

Babaa haklı

Yatırılan maaş sizin giderlerinizden fazla mı

bu konuda bahsettiğiniz anne kim... Konunuz bu konudan dolayı gerçek gelmedi bana... İki konunuzdan biri doğru değil gibi görünüyor.

Aslında sorduğunuz sorunun cevabı konunuzun içinde.Teyzen babanızı sevmezmiş bu sebeple sizi dolduruyı olma ihtimal çok yüksek.Ayrıca anlattıklarınıza bakılırsa tutumlu bir insan değilsiniz.Bu sebeple babanız haklı bana göre.

Baban ikinci kez evlendiyse teyzen doğal olarak rahmetli kardeşinin parasını ikinci eş yiyor diye düşünüyordur ki ben babanı bekar sandım, tam baban haklı diyecektim ki teyzene hak verdim. Sonuçta duygusal düşünüyor. Teyzen fitne fücur değil ama zoruna gidiyor anlaşılan.

Öz annem öldü, konuda bahsettiğim üvey annem.

Son düzenleme:
23 yaşındasınız sanırım ... Bu yaşta bir genç kız üvey annesine anne demez ... Kusura bakmayın konularınizda bütünlük yok... Oturmayan birşeyler var.

Ben babayi cok hakli goremedim.eger ki durumu varsa okutmaya o paraya hic dokunmadan kendi imkaniyla okutup parayi bankada biriktirse daha iyi olur.yarin bir gun evlenecek olursaniz ceyiz falan icin harcanir.ha maddi durumu yetersizse ona bir sey diyemem.

Babanız haklı. Teyzeniz çok düşünüyorsa aylık para göndersin

Ben böyle aile arasına giren insanlardan asla hoşlanmam lafını da asla dinlemem konu başlığını okuyunca babam maaşımı yiyor bana vermiyor gibi birşey çıkacak sandım ama aileniz ilgileniyormuş her ihtiyacınızı sizi mağdur etmeden karşılıyormuş babanız bunu kötülükten değil sizi müsriflikten korumak adına yapmış bence, o yüzden siz de kendi huyunuzu biliyorsunuz madem boşuna kartı istemeyin

fesat teyze çok meraklıysa cebinden harçlık yollasın sana.baban haklı, maaş kartı taşıyacak bilinçte değilsin.

kendı hesabını tutamadığın için baban karta el koymus doğal olarak. bence önce okulunu bıtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…