Maaş kartı babamda

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Rahmetli annemden bağlanan bir maaş kartım var şu an babamda.Daha okuyorum para isteyince gönderiyorlar orda bir sorun sıkıntı yok.Galiba bende elime fazla para geçince ihtiyacım olmayan şeyleri stokluyorum.Geçen yaz babamın dükkanında çalışmıştım ve orda kazandığım paralarla ihtiyacım olmayan şeyleri aldım.Ama bende artık onlardan para istemek istemiyorum.Çalışayım dedim sen önce okulunu bitir dediler.Teyzem babamdan pek hoşlanmaz maaş kartın sende olmalı dedi.Yani ben yalan söylemeyeceğim 2 tane elimde olan ürünün bir üçüncüsünü alıyorum.Burda kim haklı sizce?

Harç parası,kiramı vs ödüyor da o karttan galiba haklısınız bitirince verirler.Ben biraz sanırım gereksiz düşünüyorum.
Siz milletin gazına gelmeyin, babanız sizin için doğrusunu düşünür ayrıca hala öğrencisiniz, ihtiyaçlarınızı ailenizin gidermesi gayet normal, haa üni biter hal evde oturursunuz o zaman sorun

Baba haklı, teyze fitne fücur. Teyzeyi sevmedim.
Babamın ikinci bir evlilik yapmasını istemedi sanki yani ben öyle düşünüyorum sözlerinden.Üvey annemle de aramız genelde iyidir anlaşamadığımız noktalar oluyor tabiki de.

Siz milletin gazına gelmeyin, babanız sizin için doğrusunu düşünür ayrıca hala öğrencisiniz, ihtiyaçlarınızı ailenizin gidermesi gayet normal, haa üni biter hal evde oturursunuz o zaman sorun
Geçen çalışayım mı dedim hayır dedi.Öyle fazla para da göndermiyorlar ama galiba beni parayı idareli kullanmaya alıştırıyorlar.Ama şimdi desem kıyafet beğendim onu alacağım gönderiyorlar yine.

Harç parası,kiramı vs ödüyor da o karttan galiba haklısınız bitirince verirler.Ben biraz sanırım gereksiz düşünüyorum.
Yanliz bir universite ogrencisinin de para harcamayi ogrenmesi gerekiyor , kucuk degilsiniz
Belki para harcamayi bilseniz babaniz da size guvenerek karti verir ileride

Yanliz bir universite ogrencisinin de para harcamayi ogrenmesi gerekiyor , kucuk degilsiniz
Belki para harcamayi bilseniz babaniz da size guvenerek karti verir ileride
Artık yavaş yavaş sadece ihtiyacım olanları almaya çalışıyorum.Stok çılgınlığına tutuldum aslında.Şimdi bitmeye yakın alıyorum.

ne stokluyorsunuz?
ve neden?
Örneğin göz altı kapstıcısı 2 tane var ama ben gidip 3.cüsünü alıyorum ya da ped ama günlük ped bir paket bitmemişken ikinci ve üçüncüyü alıyorum gibi gibi.Ama azalttım eskisine nazaran

Peki ,bankaya gidin hesap ekstrenizi alın babanız ihtiyacınız oldukça çekip size verdiyse sorun yok ,
Gelen maaşı devamlı çekmişse ,sorun var .
O zaman kendilerine harcamışlardır ,
Vefat eden anneden kızına kalan parayı yeniden evlenen baba ve yeni eşinin harcaması bana etik gelmiyor .
Belki de teyzeniz bu yüzden rahatsızdır .
Bende eskiden çok stoklardım artık yapmıyorum ,sizde kendinizi kontrol etmeyi öğrenirsiniz
Hesabınızı kontrol edin ,babanızla güzelce annemden kalan parayı yeni hayatında kullanmandan hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum diye konuşun ,ne hissettiğinizi anlasın
Yoksa kartı iptal ettirip yenisini çıkarmak çok kolay ...
Sizde

Kuzum insan yeri geliyor kendi annesiyle de gecinemiyor, adi uvey olunca sartlaniyo insan.
Teyzen rahmetli anneni dusunup, olumsuz dusunuyo gibi geldi. Baban cok sukur hicbi'seyini eksik etmiyomus. Sen de parayi pek kullanamadigini belirtmissin zaten. Teyzene kulak verip canini sikma. Baban senin canin, teyzen az otede dursun.

Rahmetli annemden bağlanan bir maaş kartım var şu an babamda.Daha okuyorum para isteyince gönderiyorlar orda bir sorun sıkıntı yok.Galiba bende elime fazla para geçince ihtiyacım olmayan şeyleri stokluyorum.Geçen yaz babamın dükkanında çalışmıştım ve orda kazandığım paralarla ihtiyacım olmayan şeyleri aldım.Ama bende artık onlardan para istemek istemiyorum.Çalışayım dedim sen önce okulunu bitir dediler.Teyzem babamdan pek hoşlanmaz maaş kartın sende olmalı dedi.Yani ben yalan söylemeyeceğim 2 tane elimde olan ürünün bir üçüncüsünü alıyorum.Burda kim haklı sizce?
Maaş kartınız sizde olmalı ilk ay bol keseden harcayin parasız kalın sonra duzelirsiniz.

Back
X