- Konu Sahibi Muallimee1
-
Evde tek kişimi çalışıyor.Üstelik çalışmasanızda size bakmak durumundaArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Para bir kiside durur un kaynagi ne acaba? Siz sakin magdur edebiyati yapici cumlelere kanmayın. Emeklerinizin karşılığı sizindir. Esinizin zihniyeti biraz farkli geldi. Harcamalarima karisma derken bu cok anlamsiz. Evin ihtiyaclarindan elini ayagini cekmesine izin vermeyin.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Bır yuva kolay kurulmuyor sonucta dı mı.Bence evlilik gözden geçirilecek bir durum yok böyle tartışmalar olabilir hemen gözden geçirmek gereksiz
siz evlenmeden önce bu yönünü hissetmişmiydiniz? görücü usulü mü evlendiniz?Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Bır yuva kolay kurulmuyor sonucta dı mı.
Kadının sevılmemesı, aılesı okuttu kadın calıstı kazandı, alın teriyle maasını kazanıyor ama o maas kartının istenmesi falan hep Onemsız seyler. Koca kartı isteyebılır. Cunku o koca. Kadın bu saatte burda aglıyorum yazsa da onemsiz. Aglayabilır, insanız aglarız.
Onemlı olan koca. Kocanın bize olan davranısları psikolojik baskıları onemsiz.
Kan kusar kızılcık serbetı ictık deriz nerden bilecekler.
Böyle bir evliliğe çok mu ihtiyacın varÇekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Midem bulandı resmen. Ne tipler var ya. Çok marifet kadının kartını taşımak. Yazık bu kadınlar niye bu kadar eziyor kendiniEşinin kartını - iş arkadaşlarının içinde - şak diye masaya çıkarıp gösteriş yapan adamlar gördü bu gözler. Hâlâ o sahneyi unutamam. Ağlayıp üzülmeyin haddini bildirin. Nerede duracağını bildirmezseniz durmaz. Çekin restinizi . Boşanma sebebi ne diyecekmiş hâkime? "Eşimin elinden kartını alamadım, erkeklik gururum incindi " mi?
Sizi bir yapan şey para mı yani. para ayrı olunca sizde yabancı mı oluyorsunuz nasıl evlilik bu. Eşiniz paragözün teki. Alttan almayın sakın elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Asıl erkeklik gururu olan adam eşinin parasına göz dikmez...Eşinin kartını - iş arkadaşlarının içinde - şak diye masaya çıkarıp gösteriş yapan adamlar gördü bu gözler. Hâlâ o sahneyi unutamam. Ağlayıp üzülmeyin haddini bildirin. Nerede duracağını bildirmezseniz durmaz. Çekin restinizi . Boşanma sebebi ne diyecekmiş hâkime? "Eşimin elinden kartını alamadım, erkeklik gururum incindi " mi?
Gitsin. Paranızı o öküz yiyeceğine aileniz yesin.Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Benim de maaş kartım eşimdedir ama kredi kartımız kimin ihtiyacı varsa onda oluyor. Benim işime geldiği için kartımı eşime verdim cunku para hesabı bilen biri değilim eşim cok iyi yönetiyor ben de ödemeler vs uğraşmayı sevmediğim için kafam rahat harcamalarıma karışmıyor cebimde de her zaman bir miktar para olur. Ama siz istemediğiniz halde bu şekilde zorlaması çok yanlış. Bu ısrar neden yani ne fark eder
Birimizin maaşı krediye gittiği için çok da fark etmiyor yaniBenim de maaş kartım eşimdedir ama kredi kartımız kimin ihtiyacı varsa onda oluyor. Benim işime geldiği için kartımı eşime verdim cunku para hesabı bilen biri değilim eşim cok iyi yönetiyor ben de ödemeler vs uğraşmayı sevmediğim için kafam rahat harcamalarıma karışmıyor cebimde de her zaman bir miktar para olur. Ama siz istemediğiniz halde bu şekilde zorlaması çok yanlış. Bu ısrar neden yani ne fark eder
1.si eve bakmak normalde erkeğe düşer hem dinimizce hem örfümüz adetimizce.Siz ona yardımcı oluyorsunuz ki ne kadar şanslı.Ama hala gözü doymayıp maaş kartınızı isteyerek eşiniz yüzsüzlüğü ele almış.Maaş kartınızı vermeyin pişman olursunuz.Çalıştığınız halde eşinizden harçlık istemek çok saçma bence.Ben olsam asla vermezdim.Gerektiği yerde ihtiyaç kadar yardım yapıyorum hesabına atıyorum.Ama eşim ne harcamama karışır ne de ne aldığıma.Meslek sahibi olmuşsam bu özgürlüğüm de olsun bir zahmet.Sonuçta biz okuyup biz emek verdik.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?