Maaş kartı

Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Üzülmekten başka levellere geçsen artık? Had bildirme gibi, ağzının payını verme gibi, soğuk yapma gibi, tüm gözükaralığınla resti çekme gibi...

Offff kesin verecek

Bi de şey diyecek

Huzurum her şeyden önemli haahahajajajja

O işin sonu hamileyken aldatılıp dayak yiyip sonra beş parasız baba evine dönmek. Konu sahibinin eşi eline güç geçti mi savuranlardan, böyle eşlere muhtaç olmamak lazım.

Kadının seçenekleri olduğunu bilmeli ki raydan çıkılmasın. Evet duygusal trip yapıyor olabilir, parayı yönetmek istiyorsa oturup eşi ile bütçe yapsaymış da karşılıklı güveni sağlasaymış.

Siz daha cok üzüleceksiniz gibi düsunuyorum maalesef gidisatiniz bu yönde..herkes burda hayatindan ornekler veriyor sizde biraz cesaretli olun.ailenize o koltuk takimini alin kocaniz dir dir etmesin bosuna.adamsa evine bakacak karisinin parasini hesap etmeyecek.karisina muhtac mi kalmis.babasina araba alan meslektaslarim var kendilerine bir cöp dahi almayip.hayirlu evlat olmak herkese nasip degil..caanim kocam diyorum sizi okudukca

Adamın tek derdi maaş kartını almak , ekonomi tek elde olsun falan değil. Maaşı kendinde olursa ekonomik olarak özgürleşirse tamamen özgürleşir yönetemem, baskı kuramam. O yüzden çalışırsan maaşın bende olacak verdiğim harçlık neyse onla yaşayacaksın, olmazsa da çalışma o zaman zaten bana muhtaç olacaksın sorun yok. Yani adam için siz ona bağımlı ve muhtaç olmalısınız. Eşinizin tek sorunu paragözlük değil, aslında çok daha ciddi ama siz bunu görmemekte ısrarcısınız maalesef

bide kötü olan ne, simdi konu sahibi eeehhh be anam babam saana maasli köle olayim diye okutmadi diye bi rest cekse bu seferde tabiiiii para kazaninca g.tü kalkti diyecek bu adam. bide yanlissam düzeltin sanirim tr de atanabilmek icin sinava giriliyor, ben müsade etmeseydim b.k kazanirdin o sinavi gibi bir cevaba da hazirlikli olun.

Çocuğunu 9 ay karnında taşı, saatlerce sancı çek, doğur, senelerce uykusuz kal, yeme yedir, giyme giydir, okut, iş güç sahibi yap. 1 yıllık koca için sana sırt dönsün. Sen kırık koltukta otururken, kızın 1 yıldır tanıdığı el oğluna paraları yedirsin, seni satsın.

Dünyanın adaleti işte. Gün gelir devran döner. O para göz kocanız sizin maaşınızla 3-5 kredi çeker, çocukla evden kovar, 5 parasız kaldığınız gibi senelerce ailenize vermeye kıyamadığınız paranın kat kat fazlasını borç olarak ödersiniz.
O çok kıymetli kocanız da sizin maaşınızla aldığı ev/arabada hakkınız olmasın diye anne/ babasının üstüne geçirir. Dımdızlak kalırsınız ortada.
Şaşmaz gerçekler.

para niye bir kişide duruyor onu anlamadım. o zaman bölüşün masrafları biriniz elektriği biriniz suyu ödesin. biriniz kirayı biri internet ısınma vs karşılasın. benim ailemde öyle yapıyorlar. ama benim eşim masraf takip etmede biraz beceriksiz. eşim maaşının bir kısmını bana atar. faturalar için. bir kısmını birikim yaparız yine kendi hesabında vadeli yatırıma çeviririz. gerisini de şahsi harcamalarına ayırır. hatta bana der sen para idaresinden iyi anlıyorsun diye. ama ne ben ona maaşını bana ver diye tutturdum ne de o bana para bende biriksin falan dedi. gereksiz birşey.

kiz sen niye spoiler veriyorsun konu sahibine

o zaten o karti verip ayni bu yazdiklarini yasayip konu acacakti buraya, bak yaaaa kacti heycani

Karti ver, sonra bankayi ondan gizli ara karti caldirdim de. Kalsin calismayan kartla :)) Bu adama bu lazim, alin terimin ustunden erkekcilik oynatmam ben kimseye.
Biz de iki kisi calisiyoruz, kisisel yatirim da yapariz birbirimize sormadan, ihtiyacimizi da aliriz danismadan, her harcamamiz ortaktir, kim ne odedi bilmeyiz. Ama ben asla harclik almam vermem, ota coka da para harcamam.

Bazı erkekler çalışan eşleri bankamatik gibi görüyor çalıştığım yerde erkek bir iş arkadaşım resmen şunla evlensem maaşım şu kadar olur diye hesap yapıyodu. Böyle tiplerden en güzeli uzak durmak.

Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Odun kopuyor odun
İki kelimenden biri bosanalim diycek
iki yerde evlendigine pisman oldugunuda yazdin
Nasil kafalar bunlar evlilik yok,saygi yok,sevgi yok MERHAMET yok merhamet
iki yas almis insana seni buyutup yedirip iciren ana babana alacagin koltuga, karti alayimda ailesine birsey yapamasin zihniyetinde olan adama bosar diye neyine korkuyosun?
Korkma bosamaz nerden bulacak sen gibisini iki afra tagra yapar sonra guzellikle kandira Kandira soyar sogana cevirir
Bir uye yasayacaklarini madde madde yazmis don git oku diycem ama onada oturur aglarsin sadece

Önceki konuda yazmıştım ,konu sahibinin cevaplarına okudukça şiddet gördüğünü düşünüyorum .Bu pasiflik normal durmuyor .
Yok yahu ne dayagi iki kelimeden biri bu is bosanmaya gidecek bosanmaya gidecek Ödu kopuyor
Trol olma ihrimali daha yuksek geldi bana daha sali uye olmus ogretmenim diyor konusma ifadede pek yok isine gelene cvp donuyor gelmeyene donmuyor Sicaktan cani sikilan bir ergenle ugrasma ihtimalimiz dayaktan cok daha yuksek bence

Bi de bu devirde kart muhabbeti mi kaldi, zaten tum odemeler-islemler internetten hallediliyor, ben sanmiyorum gidip maasini ay basinda bankadan cekip tek tek fatura odeme kuyruguna giren, sonra yatirimlarini yastik altında yapan kaldigini (70 yas ustu degilse)
Benim bankamatik kartim bozuk mesela aylardir, hic de yoklugunu hissetmedim, zaten kredi kartiyla harcama yapip maas yatinca onu kapatiyorum, arada nakit lazim olunca da qr kodla çekiyorum.
Bakin cidden bu adam asla iyi niyetli degil, amaci yatirim yapmak vs olsa size ayda su kadari benim.hesaba at ben orda degerlendiricem der, kartini ver demez. Ha daha onceki konunuza da yazmistim, sizin yerinizde olsam adama ugruna esini bosamayi dusundugu karti verir, baska bankadan hesap acip maas yatinca otomatik olarak o hesaba eft yaparim butun parami, o da kartla oynasin. Ya da calinti diye kapattirin karti yenisini de almayin, Trollukse trolluk, adam sizin damariniza basiyorsa siz de onunkine basın.

Güya ortak araba alınıyor ama o arabaları kadınlar eslerinin müsade ettiği kadar görüyor zaten. Hele kadının önceden ehliyeti falan yoksa sen acemisin diye şoför koltuğuna oturamiyor bile
Er kişisi arabanın asıl sahibi oluyor, kadın da arabamız var diye mutlu olup borç ödüyor güzel güzel. Çok şahit oldum buna.

Son düzenleme:
Nefret edıorum ole insanlardan .Bende kartımı ıstedıgımde boşandıgım eşimden eve yardım ederım dedıgımde öğrenci evımıyız biz dedi .

Maalesef öyle.
Adam kimbilir kaç yıldır çalışıyor. Şimdiye kadar neden ev/araba almamış? Karısının maaşı yokken nasıl geçiniyordu bu tipler?
Bir orta halli araba en az 100 bin tl bugün. Konu sahibinin maaşıyla kredi çekip borcu ona yıkacak. Kendi maaşıyla gününü gün edip, aldığı arabayla sokaklarda fink atarken, konu sahibi beş parasız evde tıkılıp kalacak.

Olacaklar belli de konu sahibi ne kadar dirayetli, o meçhul.

Son düzenleme:
Konu sahibi boşanmaktan öylesine korkuyor ki adamın uzaklığı devam ederse pes edip kartı verecek boşanmamak için.

Adamın ona ve hakkına saygısı yok, çıkarları için onun ve ailesinin bunca yıllık emeklerini sömürmeye çalışıyor ama o hala ikna etmek için insan gibi konuşmaya uğraşıyor.
Niye bu kadar vazgeçilmez acaba ' YoL mu YaBdI ' puhah

Bu arada paranın gerçekten bir elde toplandığı ama başarılı giden evlilikler var.

Aman eşimin eksiği olmasın diye gözünün içine bakıyorlar. Kadın mevsimlik alışverişini liste liste veriyor, adam çuvalları taşıyıp kilere yığıyor.
Kadının kolunda altını, misafir ikramları bile hazır, eksiği yok çocuklar öncelikli vs vs.

Bu eve karşı sorumlu olma bilinciyle yetişmek demek. Silah gibi düşünün, herkes silahı/cüzdanı taşıyabilir mi? Taşıyamayana silahı vermeyeceksiniz.

Eşiniz elbette koltuk alacağız gidelim bakalım deseydi sadece aile kültüründen kaynaklı anlaşırsınız derdim. Sadece kayınpedere hava atmak için bile gidilir. Niyeti bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…