- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Valla bastan nasıl alıştırırsa öyle gider..Bende çalışıyorum başta bi teklif etti eşim kartimi almayi ama sert tepki verdim bir daha istemedi, detay bilmeyiz harcamalarımizi yanı genel ihtiyaçlar giderler ortak harcanır ama kalan paramız herkes istediği gibi harcar..mesela eşim annesine cep telefonu almış, napim alsın bende anneme para gönderiyorum bunları birbirimizin gözüne sokmayız.Bu adamdan habersiz napılır baksana tipe, kart suan onda degıl ama kadın gene de gonlunce harcayamıyor.
Yazarken urperdım.
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Iste Bukadar.Valla bastan nasıl alıştırırsa öyle gider..Bende çalışıyorum başta bi teklif etti eşim kartimi almayi ama sert tepki verdim bir daha istemedi, detay bilmeyiz harcamalarımizi yanı genel ihtiyaçlar giderler ortak harcanır ama kalan paramız herkes istediği gibi harcar..mesela eşim annesine cep telefonu almış, napim alsın bende anneme para gönderiyorum bunları birbirimizin gözüne sokmayız.
Kartınızı verseniz de boşanacaktınız.Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Sizi seviyorsa çözüm yoluna gider. Boşanmaya gidiyorsa anlayın ki sizi sevmiyor ve sizin verdiğiniz tavizlerle evlilik yürümüş şimdiye kadar. Gerçek yüzünü göstermiş olur.Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Eşinin kartını - iş arkadaşlarının içinde - şak diye masaya çıkarıp gösteriş yapan adamlar gördü bu gözler. Hâlâ o sahneyi unutamam. Ağlayıp üzülmeyin haddini bildirin. Nerede duracağını bildirmezseniz durmaz. Çekin restinizi . Boşanma sebebi ne diyecekmiş hâkime? "Eşimin elinden kartını alamadım, erkeklik gururum incindi " mi?
Ben kendimi ezdirmemek dik durmak istiyorum ama ben ınatlastikca o daha da inatlasiyor sanırım bu işin sonu boşanmaya kadar gidecek....
Evet övünüyor. Karşılıklı yaptılar. Önce biri çıkardı masaya koydu bir havayla. Sonra diğeri aynı tavırla...
Helal Valla. Seninkini verdıgın gun verırım ahahahahahahaHa bazende telefonu eline aliir, kredi karti benim üstüme bu ay ne kadar borc gelmiş bakiyim diye internet bankacılığı şifremi ister bende ona senin bana sifreni verdigin gun bende veririm derim bir daha istemeyemez..erkekler hep kadınların parasına hükmetmek istiyor sanırım hangisi olursa olsun en okumuşu da en cahili de..Ama yemezler yedirmezler bende dirsek çürüttüm...
Evet övünüyor. Karşılıklı yaptılar. Önce biri çıkardı masaya koydu bir havayla. Sonra diğeri aynı tavırla...
Yahu niye bu kadar anlatmaya çalışıyorsunuz ? Atandım memur oldum, aileme hediye alacağım diyeceksiniz bitecek. Niye ağlıyorsuuz, eşiniz sizi güçsüz görüp rahat rahat üstünüze geliyor belli ki.
İçim şişti bu konudan vallahi.
Öğretmen
Bence evlilik gözden geçirilecek bir durum yok böyle tartışmalar olabilir hemen gözden geçirmek gereksizNe paragöz adammış o öyle
Bence fırsat bu fırsat bu evliliği gözden geçir
O zaman asıl niyeti sizi kendisine muhtaç kılmak ve istediği gibi yönetmek.Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
HahahaHelal Valla. Seninkini verdıgın gun verırım ahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?