Maaş kartı

Bu adamdan habersiz napılır baksana tipe, kart suan onda degıl ama kadın gene de gonlunce harcayamıyor.
Yazarken urperdım.
Valla bastan nasıl alıştırırsa öyle gider..Bende çalışıyorum başta bi teklif etti eşim kartimi almayi ama sert tepki verdim bir daha istemedi, detay bilmeyiz harcamalarımizi yanı genel ihtiyaçlar giderler ortak harcanır ama kalan paramız herkes istediği gibi harcar..mesela eşim annesine cep telefonu almış, napim alsın bende anneme para gönderiyorum bunları birbirimizin gözüne sokmayız.

Suç hep bizde zamanında Erkeklere hiç sorumluluk yüklemiyoruz ev geçindirme olayı erkeğe zor geliyor artık
Erkeklerin çoğu aşırı derece de para göz
Hep biz kadınlar yüzünden böyle oldu şimdide maaşımıza göz diktiler
Erkeklere sorumluluk yükleyin ev geçindirmek onun görevidir maaş kartını falanda verme
Erkekler çok yiyici Erkeklerede para yediren kadın çok

Iste Bukadar.
Tavrını gostermıssın o da bir daha acamamıs konuyu. Annesıne alıyor ama annene gonderıyorsun.
Sıkıntı yok.
Daim olsun

Ha bazende telefonu eline aliir, kredi karti benim üstüme bu ay ne kadar borc gelmiş bakiyim diye internet bankacılığı şifremi ister bende ona senin bana sifreni verdigin gun bende veririm derim bir daha istemeyemez..erkekler hep kadınların parasına hükmetmek istiyor sanırım hangisi olursa olsun en okumuşu da en cahili de..Ama yemezler yedirmezler bende dirsek çürüttüm...

Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Sizi seviyorsa çözüm yoluna gider. Boşanmaya gidiyorsa anlayın ki sizi sevmiyor ve sizin verdiğiniz tavizlerle evlilik yürümüş şimdiye kadar. Gerçek yüzünü göstermiş olur.
Ama şimdiki gibi taviz vere vere ömür geçmez.

Eşinin kartını - iş arkadaşlarının içinde - şak diye masaya çıkarıp gösteriş yapan adamlar gördü bu gözler. Hâlâ o sahneyi unutamam. Ağlayıp üzülmeyin haddini bildirin. Nerede duracağını bildirmezseniz durmaz. Çekin restinizi . Boşanma sebebi ne diyecekmiş hâkime? "Eşimin elinden kartını alamadım, erkeklik gururum incindi " mi?

İnanamıyorum ya nasıl insan bu kişiler kartı aldım diye övünüyor mu bir de

Helal Valla. Seninkini verdıgın gun verırım ahahahahahaha

Önceki konuda yazmıştım ,konu sahibinin cevaplarına okudukça şiddet gördüğünü düşünüyorum .Bu pasiflik normal durmuyor .

O zaman asıl niyeti sizi kendisine muhtaç kılmak ve istediği gibi yönetmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…