Maaş kartı

Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Size bu konuda böyle yaklaşan eşiniz normal zamanda anlayışlı iyi bir eş olmadığına göre genel tavrı bu değil mi?
Bu kadar üzülmeyin normalde ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama varsa da niyetiniz bir süre erteleyin çocuk meselesini. Bu tabloya birde hamilelik ve çocuğu eklemek sizin zarariniza olur.

Evet bu meseleden sonra korunmayı düşünüyorum artık çok istiyordum anne olmak ama korunacagim

Ay vallahi ayyynen oyle.
Ne o uzul uzul.Harekete gecerim,alirim koltuk takimini istiyorsam,bir de annemle karsilikli kahve icerim.
Benim mantigim,ya yol bul,ya da yoldan cikil

Sakın kartınızı vermeyin bizler onca sene okuyoruz emek veriyoruz o bizim özgürlüğümüz ben vermedim vermemde bize onca yıl emek veren babamız bile paramıza el sürmezken kocanda olsa elin oğlu sonuçta bugün var bir bakarsın yok o yüzden asla vermeyin istediği kadar trip atsın biz iki kredi ödüyoruz eşimin kredisi benden yüksek tüm faturaları o ödüyor market pazar işi de bende elbette ödeyeceksin diyorum bazen evin reisiyim diyorsan ödemelisin erkeklerde bu ego savaşı oluyor maalesef böyle bir paylaşım yapabilirsiniz sizde benim eşimde ortak değil kesemiz diyor ama ben böyle istiyorum dört yıldırda böyle

Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.

Yahu her hamlesinde neden capsizligiyla ilk kez karsilasmis gibi sok gecirip uzuluyorsunuz? Uzuldunuz; bitti, tamam. Azicik dik durun.

Ev işlerine yardm etmez
Ama siz de çalışıyorsunuz değil mi? Mesai saatleriniz aynı mı? Her şeye tek başınıza mı yetişmeye çalışıyorsunuz?
Bununla alakalı hiç rahatsızlığınız olmadı mı, dile getirmediniz mi?
Hem dışarıda çalışıp yorulacaksınız, hem de eve gelip ev işinin tamamını üstleneceksiniz, üstelik maaşınızı da alamayacaksınız, eşinizin size reva gördüğü bu, insanın sevdiği birine yapacağı bir muamele mi?
İlk maaşınızla ailenize hediye bile alamamışsınız.
Sizce de maaş kartından çok daha fazla taviz vermiyor musunuz?
Eşinize çok çok sağlam bir rest çekmeniz gerekiyor.

Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim

Kocandan midem bulandı.

Ondan habersiz ne alacaksan al ailene her kuruşunu naptigini açıklamana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…