- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Size bu konuda böyle yaklaşan eşiniz normal zamanda anlayışlı iyi bir eş olmadığına göre genel tavrı bu değil mi?Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Evet bu meseleden sonra korunmayı düşünüyorum artık çok istiyordum anne olmak ama korunacagimÜzülmeyin, sevinin, ciddi söylüyorum. En baştan gerçek yüzünü, içini gördünüz.
Önlem alırsınız artık. Birikim yapmaya başlayın, ona söylemeyin, korunmuyorsanız korunun ki çocuk olmasın, oturmuş bir evlilik değil çünkü.
Çözülmüyor tabi ama uzuldugum için ağlıyorumAciz gibi niye ağladığınızı anlayamadım.
Adam size psikolojik baskı yapıyor
siz ağlıyorsunuz.
Ağlayınca sorun çözülecek mi?
Bir de kadina iftira atar bu tipler. Maasini vermedi paragöz der
PismanimOnunla evlendiğiniz için pişman olun bence.
Ay vallahi ayyynen oyle.Ay vallahi bak cinnet geçirteceksin bize.
Üzülüyorum da üzülüyorum, başka bir şey yazdığın yok.
Adım at adım. Sesin çıksın biraz, dik dur biraz. Koltuk da alırım, kıyafet de alırım, sana ne de biraz.
Omuzlarından tutup sallayasım var gerçekten.
Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Boşayacak er geç.Sağ olun arkadaşlar ben dik duracağım sizden de aldığım destekle bakalım bu işin sonu nereye varacak
Neden ağlıyorsunuz üzülmeyin lütfen dik durun güçlü durun
[/QUOTE
Ama siz de çalışıyorsunuz değil mi? Mesai saatleriniz aynı mı? Her şeye tek başınıza mı yetişmeye çalışıyorsunuz?Ev işlerine yardm etmez
Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminimAma siz de çalışıyorsunuz değil mi? Mesai saatleriniz aynı mı? Her şeye tek başınıza mı yetişmeye çalışıyorsunuz?
Bununla alakalı hiç rahatsızlığınız olmadı mı, dile getirmediniz mi?
Hem dışarıda çalışıp yorulacaksınız, hem de eve gelip ev işinin tamamını üstleneceksiniz, üstelik maaşınızı da alamayacaksınız, eşinizin size reva gördüğü bu, insanın sevdiği birine yapacağı bir muamele mi?
İlk maaşınızla ailenize hediye bile alamamışsınız.
Sizce de maaş kartından çok daha fazla taviz vermiyor musunuz?
Eşinize çok çok sağlam bir rest çekmeniz gerekiyor.
Kocandan midem bulandı.Bazen esimin gerçekten çok vicdansız oldugnu düşünüyorum koltuklar çok eski üzerine oturulmuyor demirleri batıyor diye güzelce anlatıyorum yok bende ailemin evini yenileyeyim o zaman diyor bende ihtiyaçları olan birşeyi sende al tabi diyorum ama yok anlatamıyorum. Şuan gerçekten ağlamaktan için dışıma çıktı....
Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Ondan habersiz ne alacaksan al ailene her kuruşunu naptigini açıklamana gerek yokNeden koltuklar cok eski dıye anlatıyorsun ki seninle aynı dili konusmayan bu tipe.
Parayı kazanan sensin. Iznı neden o veriyor veya vermediğinde alamıyorsun?
Niye kendine bunu reva goruyosun.
Kocana hıc kızmıyorum onun kuması bu.
Burdaki suclu sensin.
Aglayacagına haddını bildirsen?
Bu adamdan habersiz napılır baksana tipe, kart suan onda degıl ama kadın gene de gonlunce harcayamıyor.Ondan habersiz ne alacaksan al ailene her kuruşunu naptigini açıklamana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?