- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Kendi olsa senin paranla ailesine neler neler alır?al ailene koltuk takımını.Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Kaç yaşındasınÇözülmüyor tabi ama uzuldugum için ağlıyorum
Bu iş, bu sebepten boşanmaya giderse ,eşiniz sizinle maaşınız yani paranız için evlenmiş olur demekÇekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Oyle gozukuyor. Ben olsam kıcın yemiyorsa evlenmeseydin derdim. Belli ki derdi para.Bu iş, bu sebepten boşanmaya giderse ,eşiniz sizinle maaşınız yani paranız için evlenmiş olur demek
Olur deseydin sert dur haksiz oldugunu anlasinNe paragöz çıktı eşiniz de ya. Sakın alttan almayın istediği kadar diretsin.
Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Bazen esimin gerçekten çok vicdansız oldugnu düşünüyorum koltuklar çok eski üzerine oturulmuyor demirleri batıyor diye güzelce anlatıyorum yok bende ailemin evini yenileyeyim o zaman diyor bende ihtiyaçları olan birşeyi sende al tabi diyorum ama yok anlatamıyorum. Şuan gerçekten ağlamaktan için dışıma çıktı....
Evet bu meseleden sonra korunmayı düşünüyorum artık çok istiyordum anne olmak ama korunacagim
Konu sahibini değil maaş kartını, parasını seviyor. Düşünsene hiç çalışmadan elinde kartla aylık para çekiyorsun. Sevilmez mi ?Sizi seviyorsa çözüm yoluna gider. Boşanmaya gidiyorsa anlayın ki sizi sevmiyor ve sizin verdiğiniz tavizlerle evlilik yürümüş şimdiye kadar. Gerçek yüzünü göstermiş olur.
Ama şimdiki gibi taviz vere vere ömür geçmez.
Evet övünüyor. Karşılıklı yaptılar. Önce biri çıkardı masaya koydu bir havayla. Sonra diğeri aynı tavırla...
O zaman kartını ver ama sonradan da çalıştığım halde ekonomik özgürlüğüm yok diye ağlamaBence evlilik gözden geçirilecek bir durum yok böyle tartışmalar olabilir hemen gözden geçirmek gereksiz
Adamlar eş seçerken kimin kafasına vurup maaş kartını alabileceğini iyi biliyor ...ona göre eş seciyor diyelim. Sonrasinda da "aslında etrafim bekar kadın doluydu ,gecmisimde şu kadar kadın var ,seni karım yapmak istedim,şöyle fazilete önem veririm,ilk tanistigimiz gün numaranı vermedin..işte bu dedim" şeklinde kadınlara senaryo yazıyorlar. Adam "çok kadın tanıdım maaş kartını alabileceğim bir tek sen çıktın " diyemez tabiiMidem bulandı resmen. Ne tipler var ya. Çok marifet kadının kartını taşımak. Yazık bu kadınlar niye bu kadar eziyor kendini
Kusura bakmayın ama eşiniz çok çirkin bi adammış, paragöz ayrıca, sevgisinden emin değilseniz boşayın bu adamı, haketmiyor sizin güzel kalbinizi.Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?