Maaş kartı

Kendi olsa senin paranla ailesine neler neler alır?al ailene koltuk takımını.

Evin ihtiyaclarini karsilasin da ne yaparsa yapsin. Esinin derdi ille karti almak, bahane uydurup duruyor bu yuzden. Bunca sene okudun calistin emek verdin. Gelecegini bir adamin eline teslim etme. Gecinmeye gonlu yoksa kendi bilir. Bu adamdan da henuz cocuk yapma.

sende bende burdaki herkesde biliyoruz ki sen o karti vereceksin....

adamin niyeti belli. esinin parasini yicek, ahhh garibim kim bilir ne hayaller kurdu anasina babasina ne hayirlar edecekti senin paranlada olmadi.

eger isten cikarsan zaten hayatinin hatasini yapmis olursun.

ne olur dik dur ne olur isine dört elle saril cok iyi yap. yok bu evliligin sonu.

sakin kalkipta kocam aslinda iyi bir insannnnnnn yaahhh deme, kocan kötü.

Ay süper olmuş böyle kocaya böyle olur

Fatura ödedim 68.40.tuttu

34.20 kuruş gönder deyin

Ya da elden de kabul deyin :)

atandigina mi pismansin? bu adamla evli olduguna pisman olmalisin oysa....

öyle zaten, vicdan olsa ilk basta karim calissin emeginin karsiligini görmeden bana versin demezdi.

Kartı vermediğiniz için mi yabancı olacakmışsınız? Lütfen vermeyin kartınızı. Böyle saçma sebep mi olur. Kendi istediği gibi harcayacak, arabasını alacak size de ekmek,süt,yoğurt parası falan. Ne güzel iş. Hem her gün çalış ter dök, hem cebinde 20 tl ile gez. Kendinize bunu yapmayın ne olur.

Bir de yanlış anlaşılmak istemem ama neden bu kartı kocaya, aileye teslim etme mevzuları hep memurlardan, öğretmenlerden çıkıyor? Zor şartlarda atanıyorsunuz, haksızlığa uğruyorsunuz bunun karşılığında bir kere de siz kendinize haksızlık ediyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Konu sahibini değil maaş kartını, parasını seviyor. Düşünsene hiç çalışmadan elinde kartla aylık para çekiyorsun. Sevilmez mi ?

Midem bulandı resmen. Ne tipler var ya. Çok marifet kadının kartını taşımak. Yazık bu kadınlar niye bu kadar eziyor kendini
Adamlar eş seçerken kimin kafasına vurup maaş kartını alabileceğini iyi biliyor ...ona göre eş seciyor diyelim. Sonrasinda da "aslında etrafim bekar kadın doluydu ,gecmisimde şu kadar kadın var ,seni karım yapmak istedim,şöyle fazilete önem veririm,ilk tanistigimiz gün numaranı vermedin..işte bu dedim" şeklinde kadınlara senaryo yazıyorlar. Adam "çok kadın tanıdım maaş kartını alabileceğim bir tek sen çıktın " diyemez tabii

Kusura bakmayın ama eşiniz çok çirkin bi adammış, paragöz ayrıca, sevgisinden emin değilseniz boşayın bu adamı, haketmiyor sizin güzel kalbinizi.

eşim babama araba almak için ön ayak oldu, üstelik bi kısım parasını da biz vereceğiz. ve bizim de öyle aman aman maaşlarımız yok, kendi yağımızda kavruluyoruz. kenarda düğünümüzden kalan takıların parası var, ordan destek olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…