Maaş kartı

Uuuu ben etki ben şok
Hava binbesyüz haa
Eşinin kartıyla
Terbiyesiz

Çekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Cokta tındı cünkü çok gençsiniz ve bu genc yasta esinizde cok kendini üstün zanneden şımartılmıs pohpohlanmış karakter goruyorum.yani 45 yaşındakiler daha modern kaliyor yeminle.genc insanlara böyle kaba evlilik yakistiramiyorum ben şok

Ailenize ilk maaşınızla böyle bir jest yapmanız çok güzel bir şey bence. Sonuçta sizi Büyütüp okuturken o kadar emekler vermişler. Benim bir arkadaşım da atanana kadar çocuğuna bakan bir akrabalarını umreye göndermişti mesela ilk maaşıyla, o olmasaydı ben sınavı kazanamazdım diyerek.

eşinizin büyük sıkıntıları var. Evliliğinizi bile sarsacak konular bunlar. Siz kesinlikle kartınızı vermeyin. Bir daha yüzünü göremezsiniz. Çalışmanızın bir karşılığını göremeden, eşinizden harçlık alıyor durumuna düşersiniz.

azim teklifiniz çok mantıklı. Ama adamın niyeti başka. Net olun. Kesinlikle izin vermeyin. O da alamayacağını anlasın. Paraya Kıymet veren bir adamın yanında en kıymetli şey kendi parana sahip olmandır. Ne güzel atanmışsınız. Kendinizi hiç zayıf konuma düşürmeyin.

Kocanız beş para etmez..Önce kartı sahiplenmek istiyor aile olma bahanesiyle.Siz bunu kabul etmeyince de o zaman çalışma ben sana bakarım diye argüman atıyor ortaya.Maksat sizi paranızda gözü olmadığına inandırmak. Ama çok saçma..Velev ki ciddi diyelim..Sizin çalışıp çalışmayacağınıza bile o mu karar berecek??? Sizin sahibiniz falan mı?? Ya kartı ver ya çalışma! Nerde sizin özgür iradeniz??

Umarım eşinize güvenip işinizi bırakmazsınız.Ekmek aslanın kuyruğuna inmiş durumda ve atanmak çok çok zor.İstifa ettikten sonra kamuya geri dönmek zor.Ücretsiz izin değil bu,döncem diyip kolayca geri dönemezsiniz. Ancak sil baştan uğraşır da atanabilirseniz vs.Açıkçası sizin evliliğiniz için gelecek göremedim (iradenizi eşinize teslim etmedikçe) .Kartı verir misiniz vermez misiniz bilmem ama böyle bir adam için asla işinizi bırakmayın.Ha şunu da ekleyim,eşinizin tüm bu söyledikleri benim için boşanma sebebi olurdu.Sizin için de hayırlısı neyse o olsun. Bol şans.

Maaş kartı onda kalmayınca yabancı olarak görüyorsa görsün o zaman.
Maaş kartınız size aittir sonuçta çalışan alın teri döken sizsiniz. Siz onun kartına karışmıyorsunuz eşinizinde karışmaya Hakkı yok.. asla izin vermeyin.

Ya erkeklerin bu hali kadinlarin kocam beni aldatmasin gozu disarida olmasin diye kendini paralamasinin sonucu. Kadin valisip parayo verecek,eve bakacak,cocuklari buyutecek pasamiz da arada yardim edip eve sorumluluklarini yerine getirecek.ha aldattigini gozune sokmadan aldatabilir ama insani bi durumdur,insanlik zayifligidir.hatta artik gordugum kadin aldatsa bile ufak tefek seylere bile erkekler goz yumabiliyo.yani gidisat iyi degil.cocuklariniza kadin erkek esittir i asilayin.saygiyi,sevgiy asilauin ve mumkjnse sosyal medya zirvalarindan uzak tutun.

ihtiyacı olursa habersiz ceker ne zaman haberiniz olur Allah bilir siz harclik alirsiniz

Ilk maasinla komtuk takimini al.sonra alin arabanizi lakin ehliyetin var mi?yoksa once onu al cunku beraber kullankn.beyefendinin altina araba cekme yani
Yani yayirim yapmak mantikli araciniz yoksa surekli aileye harcanmaz once siz ailesiniz.konus koltuk takimini alalim once ben aileme bunu birclu jissediyorum de.arabayi 1 ay gec alalim de.ama once ehliyetin

Eşinizin bırakın ailenize koltuk takımı alma konusunda köstek olmasını tam tersi destek olmalıydı.Bunu dert etmemeliydi.Çok üzgünüm ancak sizi artık altın yumurtlayan kaz olarak görüyor.Yine sanıyorum ki bundan sonra maddiyat konusunda çok kavga edeceksiniz.Bundan başka sorunumuz yoktu diyorsunuz ancak belki de size öyle geliyordu.Bundan sonra gerçek yüzünü daha net görürsünüz.Çalışacaksiniz artık acaba size evde yardım edecek mi?Abartıya kaçmadan gönlünüzce alışveriş yapmanıza izin verecek mi?Dominat olmaya çalışan klasik Türk erkeği gibi davranmaya çalışıyor.Para kazandığınız için sizi baskilamak istiyor.Allah yardımcınız olsun böyle bir kişi ile işiniz zor

Kusura bakmayin ama eşiniz resmen çirkeflik yapiyor. Keske evlenmeden önce bu konulari konuşsaydiniz . Benim en gıcık olduğum erkek tipi. Resmen sizi tahrik ediyor. Ailenizden çekindigi kimse yokmu .

Bu tür yorumlar yapılınca hemen kadınlara başlar vereceksin tabi
Eve erkekten çok kadının para vermesi lazım Erkek aptalmı vs :))) Erkeklere Kadınlar çalışıp baksın bence belkide burdaki kadınlar susar

Kusura bakmayin ama eşiniz resmen çirkeflik yapiyor. Keske evlenmeden önce bu konulari konuşsaydiniz . Benim en gıcık olduğum erkek tipi. Resmen sizi tahrik ediyor. Ailenizden çekindigi kimse yokmu .

Erkeklerin çoğu Maaşımı soruyordu bana
Maaş erkekler için en önemli detay:)

İyi bişey dediniz galiba pek anlamadım

Bence Kadınlar Maaş kartını Kocasına vermeli
Erkekler eve bakmak zorunda değil
Kadınlar çocuk doğurup bakmalı evi temizlemeli
Gece gündüz çalışmalı genç ve güzel olmalı :)
Erkeklerde özellik aranmaz çalışmasada olur
Herşeyi kadın yapmalı :) bu yorumum çok beğenilecek şimdi bak :)
Yaşasın kocalar

Yine anlamadım ama iyi bısey dediğinizi dusunuyorum.
Yorumunuzda cok begenılecegını soyledigınız seyı anlamadım yani.

Arkadaşlar iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bir de kardeşiyle konuşurken şöyle bir şey duydum ama emin değilim o yüzden üstüne gitmedim araba alma planımız ben atanmadan öncede vardı zaten şuan sanırım esim bir araba bulmuş ve kardeşine senin üstüne yapicam diyordu. Sanırım bu durumdan dolayı boşanırsak beninle ortak olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…