- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Uuuu ben etki ben şokEşinin kartını - iş arkadaşlarının içinde - şak diye masaya çıkarıp gösteriş yapan adamlar gördü bu gözler. Hâlâ o sahneyi unutamam. Ağlayıp üzülmeyin haddini bildirin. Nerede duracağını bildirmezseniz durmaz. Çekin restinizi . Boşanma sebebi ne diyecekmiş hâkime? "Eşimin elinden kartını alamadım, erkeklik gururum incindi " mi?
Cokta tındı cünkü çok gençsiniz ve bu genc yasta esinizde cok kendini üstün zanneden şımartılmıs pohpohlanmış karakter goruyorum.yani 45 yaşındakiler daha modern kaliyor yeminle.genc insanlara böyle kaba evlilik yakistiramiyorum ben şokÇekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Kartınızı verseniz de boşanacaktınız.
Adam manyak ve sizi doğduğunuza pişman etmeye kararlı.
Ailenize ilk maaşınızla böyle bir jest yapmanız çok güzel bir şey bence. Sonuçta sizi Büyütüp okuturken o kadar emekler vermişler. Benim bir arkadaşım da atanana kadar çocuğuna bakan bir akrabalarını umreye göndermişti mesela ilk maaşıyla, o olmasaydı ben sınavı kazanamazdım diyerek.Arkadaşlar koltuk takımı konusunda buraya yazmamın sebebi görüşleriniz almak ben mi abartıyorum bu kadar da olmaz mı acaba diye düşünüyordum ki bazılarınız abarttığımi söylemişsiniz ben gidipte en iyisinden alayım diye düşünmemiştim zaten 4 5 bine bir seyler alayım diyordum eşimin ailesinin durumu iyi ama kötü olsaydı ben onun ailenin ihtiyacını bir ölçüye kadar gormesine karışmazdım düşününce bir maaş çok değil yani.
Benim kartım eşimde durur kendi isteğimle verdim o hiç istemedi benden ama benden habersiz 1 lira bile çekmez hesabımdan paraya ihtiyacı olursa bana sorar şu kadar ihtiyacım var çekeyim mi hesabından diye 3 yıldır bir sorun yaşamadım, benim hesabımda biriken parayla ev aldık şuanda.
Eşinizin bırakın ailenize koltuk takımı alma konusunda köstek olmasını tam tersi destek olmalıydı.Bunu dert etmemeliydi.Çok üzgünüm ancak sizi artık altın yumurtlayan kaz olarak görüyor.Yine sanıyorum ki bundan sonra maddiyat konusunda çok kavga edeceksiniz.Bundan başka sorunumuz yoktu diyorsunuz ancak belki de size öyle geliyordu.Bundan sonra gerçek yüzünü daha net görürsünüz.Çalışacaksiniz artık acaba size evde yardım edecek mi?Abartıya kaçmadan gönlünüzce alışveriş yapmanıza izin verecek mi?Dominat olmaya çalışan klasik Türk erkeği gibi davranmaya çalışıyor.Para kazandığınız için sizi baskilamak istiyor.Allah yardımcınız olsun böyle bir kişi ile işiniz zorArkadaşlar koltuk takımı konusunda buraya yazmamın sebebi görüşleriniz almak ben mi abartıyorum bu kadar da olmaz mı acaba diye düşünüyordum ki bazılarınız abarttığımi söylemişsiniz ben gidipte en iyisinden alayım diye düşünmemiştim zaten 4 5 bine bir seyler alayım diyordum eşimin ailesinin durumu iyi ama kötü olsaydı ben onun ailenin ihtiyacını bir ölçüye kadar gormesine karışmazdım düşününce bir maaş çok değil yani.
Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Bır yuva kolay kurulmuyor sonucta dı mı.
Kadının sevılmemesı, aılesı okuttu kadın calıstı kazandı, alın teriyle maasını kazanıyor ama o maas kartının istenmesi falan hep Onemsız seyler. Koca kartı isteyebılır. Cunku o koca. Kadın bu saatte burda aglıyorum yazsa da onemsiz. Aglayabilır, insanız aglarız.
Onemlı olan koca. Kocanın bize olan davranısları psikolojik baskıları onemsiz.
Kan kusar kızılcık serbetı ictık deriz nerden bilecekler.
Kusura bakmayin ama eşiniz resmen çirkeflik yapiyor. Keske evlenmeden önce bu konulari konuşsaydiniz . Benim en gıcık olduğum erkek tipi. Resmen sizi tahrik ediyor. Ailenizden çekindigi kimse yokmu .
İyi bişey dediniz galiba pek anlamadımBu tür yorumlar yapılınca hemen kadınlara başlar vereceksin tabi
Eve erkekten çok kadının para vermesi lazım Erkek aptalmı vs :))) Erkeklere Kadınlar çalışıp baksın bence belkide burdaki kadınlar susar
İyi bişey dediniz galiba pek anlamadım
Yine anlamadım ama iyi bısey dediğinizi dusunuyorum.Bence Kadınlar Maaş kartını Kocasına bakmalı
Erkekler eve bakmak zorunda değil
Kadınlar çocuk doğurup bakmalı evi temizlemeli
Gece gündüz çalışmalı genç ve güzel olmalı :)
Erkeklerde özellik aranmaz çalışmasada olur
Herşeyi kadın yapmalı :) bu yorumum çok beğenilecek şimdi bak :)
Yaşasın kocalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?