Maaş kartı

İyide siz alın terinizle kazanıyorsunuz. Vermek zorunda değilsiniz ki. Herkesin maaşı kendine iyi yapmış bunu söyleyerek hiç üzülmeyin.

Ay yok artık. Eşin resmen akbaba gibi, leş yiyici bi adam. Belki de onun planı hep buydu, siz kartınızı verseniz, sizin kartınızdan çekip aldığı arabayı da kardeşinin üstüne yapmayacağını nerden biliyosunuz? Valla midem bulandı, ne biçim bir adam bu ya

Ciddimisin :) Maşallah Ama şimdi öyle bir erkek bulmak hazine bulmak ile eşdeğer :)
Şanslısın

Biriktirdıklerı para ile araba alıpkardesının ustune yapacakmıs adam. Telde soylerken konu sahibi duymus.
Adamın tek derdi kartta degıl, herseyı almak.
Ama baskalarinın ustune yapmak.

Konu görünenden daha derin ve önemli desene. Konu sahibi lütfen dikkatli olun. Bir tanıdığım bu şekilde mağdur edildi. Adam kredi ile ev aldı. Bütün borcu kadına ödetti. Sonra evin borcu bitince boşanma davasını açtı. Başıma gelmez demeyin. Maddi anlamda kendinizi garantiye alın derim.

Eğer doğru duyduysan eşim hiç iyi niyetli planlar yapmıyor. Boşanma durumunu düşünüp, mal paylaşımına dahil olmasın diye arabayı kardeşinin üstüne yapmak şeytani bir plan.

Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedim arkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi

boşver kendisi dile getirene kadar sorma, ölsen de o kartı verme, bak bir arkadaşımın kartı eşinde, kıza yapmadığını bırakmıyodu, zavallıcık 10 lira yol parası alıyodu sadece.

Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedim arkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Bu araba alacagi parada senin de paran var mi yoksa sadece kendi biriktirdigi para mi?

Umarim kardesinden guzel okkali bir kazik yer..

Bu araba alacagi parada senin de paran var mi yoksa sadece kendi biriktirdigi para mi?

Umarim kardesinden guzel okkali bir kazik yer..
Düğünde biriken para bir kısmı bir kismida öyle onun maaşından köşeye attiklarimiz

Ciddimisin :) Maşallah Ama şimdi öyle bir erkek bulmak hazine bulmak ile eşdeğer :)
Şanslısın

Rabbim her bayanı hayirli insanlarla karşılaştırsın. baştan konuşup anlaşmak lazım . Benim babamda hep maasini anneme verirdi . Öylelikle ev bark sahibi oldular.

Düğünde biriken para bir kısmı bir kismida öyle onun maaşından köşeye attiklarimiz
Dugunden gelen para varsa isin icinde senin de hakkin var demektir. Yani resmen senin hakkin olan para ile gidip araba alip kardesinin ustune yapacak..
Buarada dugunde takilan altinlari bosansan bile video ya da fotografla kanitladigin zaman alabiliyorsun diye biliyorum.
Bugun duydugun sey kocanin nekadar art niyetli oldugunun bir kaniti. Bu adama sakin guvenme, sakin kartini verip gelecegini onun ellerine teslim etme...

Arabanın başkalarının üzerine yapılması planları da yapıldığına göre iyice anlamanız lazım. Bu adam sizin maaşınızı yiyip yiyip bir şeyler alıp sonra da size güle güle diyecek. Artık onları da sonrakilerle yer herhalde. Siz bir banka kartından daha değersizsiniz ki bu muameleyi yapıyor edepsiz. O yiyeceğine aileniz yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…