- Konu Sahibi Muallimee1
-
Cesaret edemezse köleliğin tadını çıkartır. Bir kadına banka kartı için nikah kıyan adama her şey müstehakKonusahıbının ona cesaret edeceğini hıc sanmiyorum keske yapsa.
Arkadaşlar iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bir de kardeşiyle konuşurken şöyle bir şey duydum ama emin değilim o yüzden üstüne gitmedim araba alma planımız ben atanmadan öncede vardı zaten şuan sanırım esim bir araba bulmuş ve kardeşine senin üstüne yapicam diyordu. Sanırım bu durumdan dolayı boşanırsak beninle ortak olmasin
Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimOrtak besapsa bloke koyulabilir
Eşimin ailesi beni istemeye gelince k.v babama halimiz vaktimiz yerinde gelinimizi rahat ettiririz çalistirmayiz dediler.Annem hemen lafa atladı bizim kızımiz 2 üniversite okudu 12 yildir calisiyor eğer evlendikten sonrada çalışmak isterse bizde çalişsın kendi birikimi güvencesi olsun isteriz dediler. Evlendigimden beri çalisiyorum eşim benim parama hiç dokunmadı kendime ev aldim araba aldim dükkan aldim . hersey çocuklarimiz için. bu arada eşim kendi kazandiginida ilk günden beri bana verir.
Biriktirdıklerı para ile araba alıpkardesının ustune yapacakmıs adam. Telde soylerken konu sahibi duymus.
Adamın tek derdi kartta degıl, herseyı almak.
Ama baskalarinın ustune yapmak.
Eğer doğru duyduysan eşim hiç iyi niyetli planlar yapmıyor. Boşanma durumunu düşünüp, mal paylaşımına dahil olmasın diye arabayı kardeşinin üstüne yapmak şeytani bir plan.Ay yok artık. Eşin resmen akbaba gibi, leş yiyici bi adam. Belki de onun planı hep buydu, siz kartınızı verseniz, sizin kartınızdan çekip aldığı arabayı da kardeşinin üstüne yapmayacağını nerden biliyosunuz? Valla midem bulandı, ne biçim bir adam bu ya
hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayi
Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Bu araba alacagi parada senin de paran var mi yoksa sadece kendi biriktirdigi para mi?Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Düğünde biriken para bir kısmı bir kismida öyle onun maaşından köşeye attiklarimizBu araba alacagi parada senin de paran var mi yoksa sadece kendi biriktirdigi para mi?
Umarim kardesinden guzel okkali bir kazik yer..
Ciddimisin :) MaşallahAma şimdi öyle bir erkek bulmak hazine bulmak ile eşdeğer :)
Şanslısın
Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Bence uzulmeye son ver artıkOrtak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
En azından çok geçmeden gerçek yüzü belli oldu. Çocuk ta yok. Bir de bu açıdan bak.Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Dugunden gelen para varsa isin icinde senin de hakkin var demektir. Yani resmen senin hakkin olan para ile gidip araba alip kardesinin ustune yapacak..Düğünde biriken para bir kısmı bir kismida öyle onun maaşından köşeye attiklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?