Maaş kartı

Mesele para değil ben bunu anladım. Mesele sizin cebinizin para görüp gözünüzün açılmaması.
Adam klinik vaka resmen.

Ben kendimi ezdirmemek dik durmak istiyorum ama ben ınatlastikca o daha da inatlasiyor sanırım bu işin sonu boşanmaya kadar gidecek....
Nefret ediyorum böyle erkeklerden. Pes etmeyin, yol yakınken inceldiği yerden kopar gerekirse. Yıllar sonra çok pişman olursunuz. Kartı veren kadınların mutlu olduğunu, kartı alan erkeklerin uslu durduğunu görmedim ben.

valla kısasa kısas yapacaksın. madem maaş kartları bir yerde ortak duracak sen de dursun ya da işten çıkıp evde oturulacak o çıkıp evde otursun!
adamdaki pişkinlik de pes yani! sana güvenmiyor bence. cebin para görmesin kendi ayakların üzerinde durama istiyor. sakın böylesine güvenme. zamanında böyle yapan adamlar ileride bir sorun çıktığında kadını ortada bırakıp dımdızlak basıp gidiyorlar.

aynen, eski hukmunun devam etmeyeceğinden korkuyor,eşi kendisini çalıştırmak istemeyen hanımlar siz de gözunuzu açın, bakın neden istemiyor çalışmanızı, bana muhtaç kal, mum ol, benim verdiğim kadarını al diye. kendisi çalışmak istemeyip çalışmayana lafım yok, ama surekli eşim çalışamaz vs diyen adamların zihniyeti bu işte. cebi para görup de kendisine guveni artmasın, benim gönullu hizmetçiliğime devam etsin, verdiğimle geçinsin, dili biraz kısa olsun. tek dertleri bu.

Adama bak ya maaşınıza çökmek için atmadığı takla kalmadı. Tamam deyin sizde ev arkadaşı modunda bölüşün giderleri kalanını da kendiniz harcayın. Elinizden almaya çalışıyor resmen maaşı inanamıyorum.

Amann boşverin , ıkı gun surat asar sonra alısır tavız vermeyın sakın

Kart konusunda eş bariz haksız. Kesinlikle vermeyin. Ev giderini 2ye bölün ve birikim yapın. Olması gereken budur. Siz kenera atın da eşiniz evi geçindirsin mantığı da saçmalık. İstifa demesi saçmalık ötesi. Okumuş etmişsiniz sırf egemenliği altına girmiyorsunuz diye istifa et demesi hadsizce. Bunun için boşanırdım.

Sizin de hatanız aileme koltuk takımı alacağım ilk maaşımla demeniz. Bu konuda sizi destekleyen yorumları taraflı buldum. Aynı durumda siz olsanız ve 1 senedir eşiniz çalışmasa tam atandı rahat edeceğiz derken de aileme koltuk alacağım ilk maaşımla dese ne dersiniz? Ben razı olmam. Eğer ailenize yapmanız gerekenler bitmediyse evlenmeyin. Senelerdir eskidiğini bilmiyor muydunuz sanki? Atandım şimdi de onlara vereyim olmaz. Ha sağlık sorunu olsa tamam verin ama bu farklı. Sizinki de bencilce. Bir de sormayın denmiş. Tabii ki de soracaksınız. 50 100 lira değil maaşın tamamı deniliyor. İki taraf da versin ailesine parkeleri kemireceksiniz bütün ay.

Bence bir terapiste gidin doğru yolu o göstersin. İkiniz de problemlisiniz.

bence bu cok hakli bir yorum,
tamam insan annesine giderken alacagi cikolatayi da esine sormasin da
ailelere yapilan bu kadar buyuk jestlerde de tek basina karar vermek olmaz.

kiz sen niye spoiler veriyorsun konu sahibine

o zaten o karti verip ayni bu yazdiklarini yasayip konu acacakti buraya, bak yaaaa kacti heycani
Sonu belli izlenmiş filmi hatırlattım zaman kaybı olmasın diye :))

Ve eşiniz alma dedi diye, içinizi cız etti ama almadınız öyle mi? Yazık vallahi o insanlar siz okuyun diye yediğinden içtiğinden kıstılar ve eşiniz hayır dediği için sizde buna göz yumdunuz. İnanılmaz gerçekten. Böyle aileler kızlarını bilsin, eşinin kölesi olacak nitelikte kızlar için kendilerini harap etmesinler. Vallahi çok yazık. Verin kartınızı sizde, zaten size bi hayrı yok. Kocacığınız üzülmesin.

Bence buradaki en mantıklı yorum bu.
Kart konusunda tabiki haksız bırakın kartı vermeyi kendi eğer hesap kitap yapamıyorsa ikisini de alır ben hesap kitap yaparım ona da bana da eşit bütçe ayırım vs.
Ama aileye koltuk almak nedir ? E o zaman o da ailenin camlarını yaptirsin sonra siz beyaz eşyaları yenileyin vs. Ee siz ?
Eşiniz ne kadar evlendiğinin ve artık ortak butcenizin olduğunun farkında değilse siz de onun kadar değil ama farkında değilsiniz.
Aile olmak öyle olmamalı bence. Ortaksa her şey ortaktır. (Sağlık ve ufak tefek harcamalar dışında) artık eve giren para eşinizin ve sizindir.

H
Höst o kimmiş!! Alırım anahtarlarini :)) Önce benim gibi araba kullanmayi ogrensin de oyle baksin goz ucuyla sofor koltuguna... Ne anliyoriz o halde; kadin kisisi her alanda yetenek gelistirecek azizim, el becerisi de olacak, her alanda bilgi ve mahareti de. Ikra diye inen kitabin, "Iki gunu bir olan bizden degildir" diyen bir ogretinin insani olacagiz

Yani aslına bakarsanız eşler birbirinin rakibi değil. Normal insan evladı olsa karısı araba kullanmayı bilmiyorsa öğrenmesi için yardımcı olur. Ben eşimin teşvikiyle araba kullanmaya başladım sonra elinden aldım arabayı ama bu konu sahibinin eşi gibi erkekler söz konusu olduğunda işler değişiyor.
Bilmediklerimizi öğrenmek,kendimizi geliştirmek hususunda ise çok haklısınız.

Allah size daha çok versin, ne güzel işte sizden bişey eksildi mi hayır. Paranız bereketlenmiştir bile, valla Allah sizden razı olsun.

Değil mi..daha objektif yorumlar beklerdim buradan.
Eğer eşi maaş için boşanma raddesine getirmeseydi, o zaman kocası haklı olurdu.
Evlenirken kalitesiz eşya seçtiren, maaş kartını vermedi diye kadını evlendiğine pişman eden adama para harcarken sorması gereksiz.
Eğer aralarında normal karı koca ilişkisi olsaydı ve konu "aileme koltuk takımı almama izin vermiyor" olsaydı o zaman konu sahibine haksızsın derdik.
Koltuk takımı mevzusu bu konuda ufak ve önemsiz bir detay.

Evet iki tarafa da kararında ve eşit ölçüde olmak lazım. Ki ciddi ciddi ailemin ihtiyacı var diyorsan evliliği ertele veya baştan söyle maaşımı vereceğim diye. Adam kabul ederse o zaman yola çık. Kim ister eşi alsın maaşı ailesine versin. Böyle hediye mi olurmuş.

2 taraf da aile olmaktan, geçimden, anlayıştan çok uzak. Adam hatalı diye kadına taraf olamam bu durumda. Çünkü tencere kapak oluyorlar. Bu yüzden yardım almaları gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…