- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Hıc sasırmadım. Annene koltuk almak istemen su adama haksızlık olacaksa olsun bence.Arkadaşlar iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bir de kardeşiyle konuşurken şöyle bir şey duydum ama emin değilim o yüzden üstüne gitmedim araba alma planımız ben atanmadan öncede vardı zaten şuan sanırım esim bir araba bulmuş ve kardeşine senin üstüne yapicam diyordu. Sanırım bu durumdan dolayı boşanırsak beninle ortak olmasin
Araba alacagı para ortak paranız degıl mı, engel ol.Diye düşünüyor
Bilmiyorum ya, avukata falan sorsanaOrtak paramız ama ne yapar eder istediği gibi yaparım buna nasıl engel olabilirim ki
Eşiniz, maaş kartınızı ele geçirmek için bezdirme politikası uygulayacak. Siz de "evet böyle ayrı gayrı olmuyormuş" deyip eşinize kartı vereceksiniz gibi geliyor.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Biriktirdıklerı para ile araba alıpkardesının ustune yapacakmıs adam. Telde soylerken konu sahibi duymus.Eşiniz, maaş kartınızı ele geçirmek için bezdirme politikası uygulayacak. Siz de "evet böyle ayrı gayrı olmuyormuş" deyip eşinize kartı vereceksiniz gibi geliyor.
Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorumBilmiyorum ya, avukata falan sorsana
Ya da bılen bir arkadas yardımcı olsun sana burda.
OF
Mutlaka bu islerden anlayan biri cıkacaktır burda, sana akıl verip yol gosterırler.Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Kardeşinizin bir vekalet göndermesine bakar gayet de yapabilirŞuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Erkeklerin çoğu Maaşımı soruyordu bana
Maaş erkekler için en önemli detay:)
Bunu engellemenın bir yolu yok mudurKardeşinizin bir vekalet göndermesine bakar gayet de yapabilir
Kişisel düşüncem bu durum sizi ciddi ciddi boşanmaya götürecek gibi duruyor. Hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bir de kardeşiyle konuşurken şöyle bir şey duydum ama emin değilim o yüzden üstüne gitmedim araba alma planımız ben atanmadan öncede vardı zaten şuan sanırım esim bir araba bulmuş ve kardeşine senin üstüne yapicam diyordu. Sanırım bu durumdan dolayı boşanırsak beninle ortak olmasin
Ben demiştim.Arkadaşlar iki gündür hiç konuşmuyoruz. Bir de kardeşiyle konuşurken şöyle bir şey duydum ama emin değilim o yüzden üstüne gitmedim araba alma planımız ben atanmadan öncede vardı zaten şuan sanırım esim bir araba bulmuş ve kardeşine senin üstüne yapicam diyordu. Sanırım bu durumdan dolayı boşanırsak beninle ortak olmasin
Gayet kolay. Noterden vekalet alır, e devlet barkodlu vekalet veya vekalet no ile halledilir.Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Ortak besapsa bloke koyulabilirBunu engellemenın bir yolu yok mudur
@Memuriyee arkadas yazmıs bak. Ne yapacaginı.Ortak besapsa bloke koyulabilir
Ayrıca çok çok cüzi bir miktarı bankada bırakmak şartı ile parayı da çekebilir ama çok az bir miktar bırakmak zorunda@Memuriyee arkadas yazmıs bak. Ne yapacaginı.
Konusahıbının ona cesaret edeceğini hıc sanmiyorum keske yapsa.Ayrıca çok çok cüzi bir miktarı bankada bırakmak şartı ile parayı da çekebilir ama çok az bir miktar bırakmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?