Maaş kartı

Hıc sasırmadım. Annene koltuk almak istemen su adama haksızlık olacaksa olsun bence.

Ortak paramız ama ne yapar eder istediği gibi yaparım buna nasıl engel olabilirim ki

Eşiniz, maaş kartınızı ele geçirmek için bezdirme politikası uygulayacak. Siz de "evet böyle ayrı gayrı olmuyormuş" deyip eşinize kartı vereceksiniz gibi geliyor.

Eşiniz, maaş kartınızı ele geçirmek için bezdirme politikası uygulayacak. Siz de "evet böyle ayrı gayrı olmuyormuş" deyip eşinize kartı vereceksiniz gibi geliyor.
Biriktirdıklerı para ile araba alıpkardesının ustune yapacakmıs adam. Telde soylerken konu sahibi duymus.
Adamın tek derdi kartta degıl, herseyı almak.
Ama baskalarinın ustune yapmak.

Erkeklerin çoğu Maaşımı soruyordu bana
Maaş erkekler için en önemli detay:)

Eşimin ailesi beni istemeye gelince k.v babama halimiz vaktimiz yerinde gelinimizi rahat ettiririz çalistirmayiz dediler. Annem hemen lafa atladı bizim kızımiz 2 üniversite okudu 12 yildir calisiyor eğer evlendikten sonrada çalışmak isterse bizde çalişsın kendi birikimi güvencesi olsun isteriz dediler. Evlendigimden beri çalisiyorum eşim benim parama hiç dokunmadı kendime ev aldim araba aldim dükkan aldim . hersey çocuklarimiz için. bu arada eşim kendi kazandiginida ilk günden beri bana verir.

Kişisel düşüncem bu durum sizi ciddi ciddi boşanmaya götürecek gibi duruyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben demiştim.

Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Gayet kolay. Noterden vekalet alır, e devlet barkodlu vekalet veya vekalet no ile halledilir.
Paranız bankada ortak hesaptaysa çekin online işlemlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…