- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Takılarınız vs varsa hepsini ortadan kaldırın.Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
ya neden ortak hesap açmıyorsunuz, vallahi ben üzüldüm sizin yerinize.Güvenmeyin şu erkeklere artık ya lütfen.Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedimarkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Ne yapmalıyım bu durumda ? Ben yanlış anlamış olabilir miyim bilmiyorum öncelikle bu olayi açığa çıkarmalıyım ama benim duyduğumu anlarsa daha çok önlem alırsa çünkü hesap onun adina@Memuriyee sadece adamın yaptıgı pislikleri yazıyorsun o da her gun bir pislik yapıyor
Peki sen uzulmek dısında napmayı dusunuyorsun, baska odalarda küs oturmak cozum degıl gordugun uzre.
Sen küs sekilde odada otururken, o sizin ortak paranızla araba alıp kardesinin ustune yapmayi planliyor.
Senın cozumu ne peki? Ne yapmayı dusunuyorsun?
Takıları paraya çevirip bankaya koymuştuk hesap onun adinaTakılarınız vs varsa hepsini ortadan kaldırın.
Adam genel olarak pislik ben genel olarak ne dusunuyorsun dıye sordum.Ne yapmalıyım bu durumda ? Ben yanlış anlamış olabilir miyim bilmiyorum öncelikle bu olayi açığa çıkarmalıyım ama benim duyduğumu anlarsa daha çok önlem alırsa çünkü hesap onun adina
Video yok benim altınların bir kısmıyla çekindiğim fotoğraf var. Ve bizim memlekette genelde altın takmazlar para atarlar zarf ile onları kanıtlamam imkansızDugunden gelen para varsa isin icinde senin de hakkin var demektir. Yani resmen senin hakkin olan para ile gidip araba alip kardesinin ustune yapacak..
Buarada dugunde takilan altinlari bosansan bile video ya da fotografla kanitladigin zaman alabiliyorsun diye biliyorum.
Bugun duydugun sey kocanin nekadar art niyetli oldugunun bir kaniti. Bu adama sakin guvenme, sakin kartini verip gelecegini onun ellerine teslim etme...
Gosterılen her yol ıcın imkansız diyorsun farkındasın dı mı?Video yok benim altınların bir kısmıyla çekindiğim fotoğraf var. Ve bizim memlekette genelde altın takmazlar para atarlar zarf ile onları kanıtlamam imkansız
Gosterılen her yol ıcın imkansız diyorsun farkındasın dı mı?
Artık ona hiçbir anlamda guvenim kalmadı çok kırıldım böyle çirkin hesaplar yapmasına ben parasında değilim araba onun olsun ama böyle hesaplar yapması gerçekten çok kırıldım. Yarın konusmayi dusunuyorum ne yapmayı planlıyor ben hayatının neresindeyim vs diye kartımı vermeyeceğimi söyleyeceğim bunun için bu iş boşanmaya gidecekse beni sevmiyordur zatenAdam genel olarak pislik ben genel olarak ne dusunuyorsun dıye sordum.
O para ıcın neler yapman gerektiğini yazdı bilen arkadaslar.
Boyle bir muhabbeti nasıl yanlıs anlayabilirsin ki, tam da kocan gibi bir adamın kuracağı cumle o.
Hayırlısı olsun oyleyse.
Ona demeyecegıne yemın edebilirim.Canım ya boşver ver kartını yazsana bi ona da imkansız diyecek mi:)
Nasıl kanıtlayabilirim ki zarfla atılan parayiGosterılen her yol ıcın imkansız diyorsun farkındasın dı mı?
Video yok benim altınların bir kısmıyla çekindiğim fotoğraf var. Ve bizim memlekette genelde altın takmazlar para atarlar zarf ile onları kanıtlamam imkansız
Canım ya. Zaten uzgunsun seni daha da uzmek istemem ama biraz gercekcı ol lutfen.Artık ona hiçbir anlamda guvenim kalmadı çok kırıldım böyle çirkin hesaplar yapmasına ben parasında değilim araba onun olsun ama böyle hesaplar yapması gerçekten çok kırıldım. Yarın konusmayi dusunuyorum ne yapmayı planlıyor ben hayatının neresindeyim vs diye kartımı vermeyeceğimi söyleyeceğim bunun için bu iş boşanmaya gidecekse beni sevmiyordur zaten
Boyle yaban cakalları muge anlıya da cikiyor, ıkıyuz bin TL getir onu dortyuz bin yapıcaz diyorlar.Hayır şunu da anlamıyorum , altın tl'den daha değerli , neden tl'ye çevirmiş ki ? Altın olarak da hesaba yatırabillirdi.
Takip ediyordum sayfayi ama konu acma gereği duymadigim için üye olmamıştımBu saatten sonrasini kurtarsan yine kar ama bu gidişle zor
Konu fake mi acaba yeni üye ve sirf sinir ziplatmak icin acilmis gibi
Bravo. Çok akıllıca.Takıları paraya çevirip bankaya koymuştuk hesap onun adina
Bilmiyorum onun fikriydi bende üzerinde çok durmadım zaten araba alınacaktı hemen biriken parayla 1 sene oldu dahaHayır şunu da anlamıyorum , altın tl'den daha değerli , neden tl'ye çevirmiş ki ? Altın olarak da hesaba yatırabillirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?