Maaş kartı

Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedim arkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
Takılarınız vs varsa hepsini ortadan kaldırın.

@Memuriyee sadece adamın yaptıgı pislikleri yazıyorsun o da her gun bir pislik yapıyor

Peki sen uzulmek dısında napmayı dusunuyorsun, baska odalarda küs oturmak cozum degıl gordugun uzre.
Sen küs sekilde odada otururken, o sizin ortak paranızla araba alıp kardesinin ustune yapmayi planliyor.

Senın cozumu ne peki? Ne yapmayı dusunuyorsun?

Ortak hesap değil maalesef napıcam ya bilemedim arkamdan is çevirmesine mi uzuleyim beni hiçe saymasına mi ne heveslerle kurduğum yuvanın 1 senede bu hale gelmesine mi
ya neden ortak hesap açmıyorsunuz, vallahi ben üzüldüm sizin yerinize.Güvenmeyin şu erkeklere artık ya lütfen.

Ne yapmalıyım bu durumda ? Ben yanlış anlamış olabilir miyim bilmiyorum öncelikle bu olayi açığa çıkarmalıyım ama benim duyduğumu anlarsa daha çok önlem alırsa çünkü hesap onun adina

Ne yapmalıyım bu durumda ? Ben yanlış anlamış olabilir miyim bilmiyorum öncelikle bu olayi açığa çıkarmalıyım ama benim duyduğumu anlarsa daha çok önlem alırsa çünkü hesap onun adina
Adam genel olarak pislik ben genel olarak ne dusunuyorsun dıye sordum.
O para ıcın neler yapman gerektiğini yazdı bilen arkadaslar.

Boyle bir muhabbeti nasıl yanlıs anlayabilirsin ki, tam da kocan gibi bir adamın kuracağı cumle o.
Hayırlısı olsun oyleyse.

Video yok benim altınların bir kısmıyla çekindiğim fotoğraf var. Ve bizim memlekette genelde altın takmazlar para atarlar zarf ile onları kanıtlamam imkansız

Video yok benim altınların bir kısmıyla çekindiğim fotoğraf var. Ve bizim memlekette genelde altın takmazlar para atarlar zarf ile onları kanıtlamam imkansız
Gosterılen her yol ıcın imkansız diyorsun farkındasın dı mı?

Artık ona hiçbir anlamda guvenim kalmadı çok kırıldım böyle çirkin hesaplar yapmasına ben parasında değilim araba onun olsun ama böyle hesaplar yapması gerçekten çok kırıldım. Yarın konusmayi dusunuyorum ne yapmayı planlıyor ben hayatının neresindeyim vs diye kartımı vermeyeceğimi söyleyeceğim bunun için bu iş boşanmaya gidecekse beni sevmiyordur zaten

Altinlarla fotografiniz vardir illaki onlari kaybetmeyin. Ama bu bosanma asamasinda talep edeceginiz altinlari kanitlamak icin gerekli olan sey. Hem ileriyi hem simdiyi birlikte dusunmelisiniz. Duyduklarinizi belli etmeden etraflica dusunun surekli uzulup de durmayin. Boyle insanlar icin degmez. Biz dellendik sizin yerinize.

Canım ya. Zaten uzgunsun seni daha da uzmek istemem ama biraz gercekcı ol lutfen.
Su Yasadıgın seylerın hıcbırınde sevgı yok.
Sana karsı sevgi yok yani.
Olay kartla basladı araba alıp baskasının ustune yapmakla devam ediyor
Neden ne koparsa kar kafasında.
Senın dıger odada uzgun oturman aglaman umrunda degıl.
Hayatının kartı verirsen bir yerinde olursun, ayda elli TL verir sana.
Okadar.

Hayır şunu da anlamıyorum , altın tl'den daha değerli , neden tl'ye çevirmiş ki ? Altın olarak da hesaba yatırabillirdi.
Boyle yaban cakalları muge anlıya da cikiyor, ıkıyuz bin TL getir onu dortyuz bin yapıcaz diyorlar.
Anında ıkıyuzbın teslim ediliyor dolandırıcılara.
Kafa boyle calısıyor cunku.
Onlara benzemiyor mu? Onlarda uc bes ne kadar alsak kar dıyıp habıre para kaptırıyorlar dolandırıcılara.
Bu da evdeki Esını dolandırıcak iki gram aklıyla arabayı kardesinin ustune yaparak.
Allah kimseyi boyle adama yar etmesin, karsılastırmasın.

Hayır şunu da anlamıyorum , altın tl'den daha değerli , neden tl'ye çevirmiş ki ? Altın olarak da hesaba yatırabillirdi.
Bilmiyorum onun fikriydi bende üzerinde çok durmadım zaten araba alınacaktı hemen biriken parayla 1 sene oldu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…