Maaş kartı

Zaten sen cok gereksiz harciyorsun tarzi bir sey demis ya. Yani bu bile uc kurus harclik verip geri kalan paranin uzerine konacaginin kaniti.

Konu sahibi en azindan altinlarin oldugu fotograflari kaybetme. Bosanma durumunda altinlarini talep edersin.

Haklısınız insan eşine de güvenemeyecekse neden evlenir ki ben sürekli arkamdan ne plan yapıyor acaba diye düşünemem ömür boyu

Adam o kadar leş bırı kı, derdi yatırım degıl.
Kadından ne koparsam kar kafası.
Evlilik yapmamıs kolay para nasıl gecer elime dıye dusunup hayatını bırlestırmıs okadar.
Kartı alamazsam araba olsun diyor.
Yarın kart mevzu gene olur bu sefer kredi cektırır kadına,
Bu adam herseyı yapar. Huzurlu yuva dısında.
Konu sahıbı hala hayatının neresindeyim seviyor mu diyor.
Ne dıyelım ınsallah acı tecrube yasayıp ogrenmez sevilip sevilmediğini.

Bilmiyorum onun fikriydi bende üzerinde çok durmadım zaten araba alınacaktı hemen biriken parayla 1 sene oldu daha
Araba kimin adına olacaktı, onu da konuştunuz mu evlenince?

Oyuzden bence ailenle Konus. Olanı bitenı bilsinler. Kendini emin ol daha guclu hissedeceksin ozaman.
Konuştum kart meselesini annemle. Annem aman kızım ver ne olacak sanki oda zaten evine harcar vs dedi. Bu yüzden işlerin boşanmaya kadar gelmesine karşı çıkacaktır babamda ilgilenmez ne yaparsanız yapın modunda. Yani bu işler ilerlerse ve ilerleyecek şuan için öyle gözüküyor yalnızım

Annene de allah akıl fikir versin ınsallah.
Vermediğinde sen nereye harcayacakmıssın ki? Dusunce sekline bak ya.

Gercekten oyle, cok icten pazarlikli..

Hem de bozulan altinlarin parasiyla alacak arabayi ve kardesinin uzerine yapacak. Bu parada esimin de hakki var demiyor. Yiyici resmen..
Allahim benim burada sinirim bozuldu Konu sahibi hala nasil boyle sakin kalabiliyor anlamis degilim.

Insallah dediginiz gibi aci tecrube yasamaz.. Asla boyle bir adama guvenipte kredi cekilmez.. Neler okuyoruz ustune binlerce lira kredi borcu ile terk edilen kadinlar oluyor.

Annesi de ver kızım kartını nolcak eve harcar diyormus
Cıldırmalık ınsanlar ya.

Ya ben bu kart verme mevzusu kadar saçma bişey görmedim ben maaş kartımı hiç kullanmam ki herşeyi kredi kartıyla alırım ay başıda hesaptan aktarırım. Yada bir hesaptan diğerine geçiririm mesela nakit çekeceksem ondan çekerim. Nedir bu kart verme olayı aşırı saçma. Ver kartı maaşını da direk başka hesaba aktar görsün gününü kartı verdim mi verdim de sonra da

Bu duyduklarımdan sonra kredi çekmek gibi bir hata yapmam

Siz karti verseydiniz de o size hesap vermeyecekti yani yine yabancı gibi olacakti ama burada "fransız " siz olacaktiniz. O istedigi gibi sizin paranizi harcarken nereye harcadığının hesabini vermeyecekti simdi sizinkinin de hesabını tutamayacağı icin trip.atmis.
Madem erkek olan o, güçlü olmak istiyor. Adam gibi evi gecindirsin. Zaten es olarak siz zorlandigi yerde her sekilde destek olursunuz. Ayrıca evde isler ortak mı? Yoksa hersey sizin sorumlulugunuzda mi? Eger öyleyse yabanci gibi olun siz de, yemege de ortak olsun, temizlige de. Ve trip atan siz olun madem yabancı gibiyiz ben senin donlarini yıkamak istemiyorum, corabini nereye koyduysan oradadır diyin. Ama ben sizin bunu diyebileceginizi düşünmüyorum.
Ortak hesaba hayır ama o size veremez. Bu normal.ama.siz vermezseniz yabancı! Evlilige bakışı ticari ortaklık, eş olmak degil. Bu adam yakında boşanma davasi da acar aman ha hazirlikli.olun siz de eline koz vermeyin ben adamı tekin bulmadim. Eski konunuzu da takip ediyordum

Arkadaşlar konuşunca muhtemelen büyüyecek o zaman ailemden çok uzaktayım ve bu şehirde kimsem yok evi terketmem gerekirse ne yapmaliyim çünkü o asla gitmez

Annesi de ver kızım kartını nolcak eve harcar diyormus
Cıldırmalık ınsanlar ya.
vallahi biz burda helak olduk konu sahibi için ailesi de kendisi de umursamıyor. Kendisinin de net bir tavrı hakkını arama içgüdüsü yok bence.Boşuna dil döküyoruz.Er ya da geç o kart o adamın eline verilecek bakın görün.

Bu duyduklarımdan sonra kredi çekmek gibi bir hata yapmam
Sakin sakin. Iyi ki burada konu acmissin da biraz gozun acildi.. Bu hesabim yeni olsa da ben bu siteyi tahmini 12 yildan beri takip ediyorum. Neler okudu bu gozler burada.

33 yasinda evlenmemin sebebi burada okudugum aldatma, kayinvalide, gorumce konulardir. Bana cok sey katti bu site. Aci olaylar yasamadan yasamis gibi tecrube sahibi oldum resmen.

Arkadaşlar konuşunca muhtemelen büyüyecek o zaman ailemden çok uzaktayım ve bu şehirde kimsem yok evi terketmem gerekirse ne yapmaliyim çünkü o asla gitmez
Otel? Öğretmen evi? Polis evi? Buralarda kalmak için illa o meslekten olmanıza gerek yok. Polis evinde polis haricinde diğer kamu çalışanları da kalabilmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…