- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Zaten sen cok gereksiz harciyorsun tarzi bir sey demis ya. Yani bu bile uc kurus harclik verip geri kalan paranin uzerine konacaginin kaniti.Canım ya. Zaten uzgunsun seni daha da uzmek istemem ama biraz gercekcı ol lutfen.
Su Yasadıgın seylerın hıcbırınde sevgı yok.
Sana karsı sevgi yok yani.
Olay kartla basladı araba alıp baskasının ustune yapmakla devam ediyor
Neden ne koparsa kar kafasında.
Senın dıger odada uzgun oturman aglaman umrunda degıl.
Hayatının kartı verirsen bir yerinde olursun, ayda elli TL verir sana.
Okadar.
Haklısınız insan eşine de güvenemeyecekse neden evlenir ki ben sürekli arkamdan ne plan yapıyor acaba diye düşünemem ömür boyuCanım ya. Zaten uzgunsun seni daha da uzmek istemem ama biraz gercekcı ol lutfen.
Su Yasadıgın seylerın hıcbırınde sevgı yok.
Sana karsı sevgi yok yani.
Olay kartla basladı araba alıp baskasının ustune yapmakla devam ediyor
Neden ne koparsa kar kafasında.
Senın dıger odada uzgun oturman aglaman umrunda degıl.
Hayatının kartı verirsen bir yerinde olursun, ayda elli TL verir sana.
Okadar.
Adam o kadar leş bırı kı, derdi yatırım degıl.Zaten sen cok gereksiz harciyorsun tarzi bir sey demis ya. Yani bu bile uc kurus harclik verip geri kalan paranin uzerine konacaginin kaniti.
Konu sahibi en azindan altinlarin oldugu fotograflari kaybetme. Bosanma durumunda altinlarini talep edersin.
Oyuzden bence ailenle Konus. Olanı bitenı bilsinler. Kendini emin ol daha guclu hissedeceksin ozaman.Haklısınız insan eşine de güvenemeyecekse neden evlenir ki ben sürekli arkamdan ne plan yapıyor acaba diye düşünemem ömür boyu
Araba kimin adına olacaktı, onu da konuştunuz mu evlenince?Bilmiyorum onun fikriydi bende üzerinde çok durmadım zaten araba alınacaktı hemen biriken parayla 1 sene oldu daha
Konuştum kart meselesini annemle. Annem aman kızım ver ne olacak sanki oda zaten evine harcar vs dedi. Bu yüzden işlerin boşanmaya kadar gelmesine karşı çıkacaktır babamda ilgilenmez ne yaparsanız yapın modunda. Yani bu işler ilerlerse ve ilerleyecek şuan için öyle gözüküyor yalnızımOyuzden bence ailenle Konus. Olanı bitenı bilsinler. Kendini emin ol daha guclu hissedeceksin ozaman.
KonusmadikAraba kimin adına olacaktı, onu da konuştunuz mu evlenince?
Annene de allah akıl fikir versin ınsallah.Konuştum kart meselesini annemle. Annem aman kızım ver ne olacak sanki oda zaten evine harcar vs dedi. Bu yüzden işlerin boşanmaya kadar gelmesine karşı çıkacaktır babamda ilgilenmez ne yaparsanız yapın modunda. Yani bu işler ilerlerse ve ilerleyecek şuan için öyle gözüküyor yalnızım
Adam o kadar leş bırı kı, derdi yatırım degıl.
Kadından ne koparsam kar kafası.
Evlilik yapmamıs kolay para nasıl gecer elime dıye dusunup hayatını bırlestırmıs okadar.
Kartı alamazsam araba olsun diyor.
Yarın kart mevzu gene olur bu sefer kredi cektırır kadına,
Bu adam herseyı yapar. Huzurlu yuva dısında.
Konu sahıbı hala hayatının neresindeyim seviyor mu diyor.
Ne dıyelım ınsallah acı tecrube yasayıp ogrenmez sevilip sevilmediğini.
Annesi de ver kızım kartını nolcak eve harcar diyormusGercekten oyle, cok icten pazarlikli..
Hem de bozulan altinlarin parasiyla alacak arabayi ve kardesinin uzerine yapacak. Bu parada esimin de hakki var demiyor. Yiyici resmen..
Allahim benim burada sinirim bozulduKonu sahibi hala nasil boyle sakin kalabiliyor anlamis degilim.
Insallah dediginiz gibi aci tecrube yasamaz.. Asla boyle bir adama guvenipte kredi cekilmez.. Neler okuyoruz ustune binlerce lira kredi borcu ile terk edilen kadinlar oluyor.
Konuştum kart meselesini annemle. Annem aman kızım ver ne olacak sanki oda zaten evine harcar vs dedi. Bu yüzden işlerin boşanmaya kadar gelmesine karşı çıkacaktır babamda ilgilenmez ne yaparsanız yapın modunda. Yani bu işler ilerlerse ve ilerleyecek şuan için öyle gözüküyor yalnızım
MaalesefAnnene de allah akıl fikir versin ınsallah.
Vermediğinde sen nereye harcayacakmıssın ki? Dusunce sekline bak ya.
Bu duyduklarımdan sonra kredi çekmek gibi bir hata yapmamGercekten oyle, cok icten pazarlikli..
Hem de bozulan altinlarin parasiyla alacak arabayi ve kardesinin uzerine yapacak. Bu parada esimin de hakki var demiyor. Yiyici resmen..
Allahim benim burada sinirim bozulduKonu sahibi hala nasil boyle sakin kalabiliyor anlamis degilim.
Insallah dediginiz gibi aci tecrube yasamaz.. Asla boyle bir adama guvenipte kredi cekilmez.. Neler okuyoruz ustune binlerce lira kredi borcu ile terk edilen kadinlar oluyor.
Ne desem bilemedim teyzeye..Annesi de ver kızım kartını nolcak eve harcar diyormus
Cıldırmalık ınsanlar ya.
Arkadaşlar konuşunca muhtemelen büyüyecek o zaman ailemden çok uzaktayım ve bu şehirde kimsem yok evi terketmem gerekirse ne yapmaliyim çünkü o asla gitmezSiz karti verseydiniz de o size hesap vermeyecekti yani yine yabancı gibi olacakti ama burada "fransız " siz olacaktiniz. O istedigi gibi sizin paranizi harcarken nereye harcadığının hesabini vermeyecekti simdi sizinkinin de hesabını tutamayacağı icin trip.atmis.
Madem erkek olan o, güçlü olmak istiyor. Adam gibi evi gecindirsin. Zaten es olarak siz zorlandigi yerde her sekilde destek olursunuz. Ayrıca evde isler ortak mı? Yoksa hersey sizin sorumlulugunuzda mi? Eger öyleyse yabanci gibi olun siz de, yemege de ortak olsun, temizlige de. Ve trip atan siz olun madem yabancı gibiyiz ben senin donlarini yıkamak istemiyorum, corabini nereye koyduysan oradadır diyin. Ama ben sizin bunu diyebileceginizi düşünmüyorum.
Ortak hesaba hayır ama o size veremez. Bu normal.ama.siz vermezseniz yabancı! Evlilige bakışı ticari ortaklık, eş olmak degil. Bu adam yakında boşanma davasi da acar aman ha hazirlikli.olun siz de eline koz vermeyin ben adamı tekin bulmadim. Eski konunuzu da takip ediyordum
vallahi biz burda helak olduk konu sahibi için ailesi de kendisi de umursamıyor. Kendisinin de net bir tavrı hakkını arama içgüdüsü yok bence.Boşuna dil döküyoruz.Er ya da geç o kart o adamın eline verilecek bakın görün.Annesi de ver kızım kartını nolcak eve harcar diyormus
Cıldırmalık ınsanlar ya.
Sakin sakin. Iyi ki burada konu acmissin da biraz gozun acildi.. Bu hesabim yeni olsa da ben bu siteyi tahmini 12 yildan beri takip ediyorum. Neler okudu bu gozler burada.Bu duyduklarımdan sonra kredi çekmek gibi bir hata yapmam
1 yıldır tanıdığınız insana bu kadar gözü kapalı güvenmeniz de ilginç.Konusmadik
Otel? Öğretmen evi? Polis evi? Buralarda kalmak için illa o meslekten olmanıza gerek yok. Polis evinde polis haricinde diğer kamu çalışanları da kalabilmekte.Arkadaşlar konuşunca muhtemelen büyüyecek o zaman ailemden çok uzaktayım ve bu şehirde kimsem yok evi terketmem gerekirse ne yapmaliyim çünkü o asla gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?