- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Ben de boyle tahmin ediyorum ama cok uzucu.vallahi biz burda helak olduk konu sahibi için ailesi de kendisi de umursamıyor. Kendisinin de net bir tavrı hakkını arama içgüdüsü yok bence.Boşuna dil döküyoruz.Er ya da geç o kart o adamın eline verilecek bakın görün.
Bunların ücretlerini nereye kadar karşılayabilirim ki. Off ne zormuş.Otel? Öğretmen evi? Polis evi? Buralarda kalmak için illa o meslekten olmanıza gerek yok. Polis evinde polis haricinde diğer kamu çalışanları da kalabilmekte.
Yine bir imkansız... Yine Gosterılen yola imkansız demek..Bunların ücretlerini nereye kadar karşılayabilirim ki. Off ne zormuş.
Valla biz acıyoruz da konu sahibi daha önce kocasız hiç dışarı çıkmayan biri gibi daranıyor.Aktif olarak çalışıyor, maaşı var hala nereye gideyim diyor.Git kardeşim bi arkadaşına yoksa otele.kal bi iki hafta. Sonra tut evini yerleş.Az kendinize gelin ya.Ekonomik özgürlüğünüz var daha ne diye ezilip büzülüyorsunuz anlamıyorum ki, deli olucam. Yok niyetiniz varsa maaşınızı kocanıza ipotek etmeye rica edicem konuyu kapatın bizde sinir hastası olmayalım şurda.Ben de boyle tahmin ediyorum ama cok uzucu.
Hayata bırkere geliyorsun ne kadar yasayacagın belli degıl, neden gonullu kole olasın ki? Sabahın nurunda uyan ise git milletin agız kokusunu cek. Eve gel bu mendebur adamla ilgilen ıcten ıce senı sevmedıgını bil.
Bır de cocuk yap. Onun bakımı da sende.
Elde avucta yok.
İstesen bir el kremi ıcın fuzuli o dıyıp almayacak sana senın paranla.
Sorarlarsa evliyiz dersin.
Aileye ıs dusuyor burda
Kız belli ki mendebura rest cekmıyor ben bunu anladım.. Anne baba gelecek 'ver kızım kartı eve harcar zaten' dıyecegıne.
Sen parasına çök gasp et diye okutmadık onu biz dıyıp onu bir guzel benzetecekler
Snrasında adam olursa ne ala, olmazsa bırakıp gidecek konu sahıbı
En fazla bir sene beklenir.
Fazlası cıdden omur zıyanlıgı olur
Bende beni sevmeyen birine ömür boyu katlanmayı düşünmüyorum ki üstelik iyi niyetli olmadığınıda biliyorum artıkBen de boyle tahmin ediyorum ama cok uzucu.
Hayata bırkere geliyorsun ne kadar yasayacagın belli degıl, neden gonullu kole olasın ki? Sabahın nurunda uyan ise git milletin agız kokusunu cek. Eve gel bu mendebur adamla ilgilen ıcten ıce senı sevmedıgını bil.
Bır de cocuk yap. Onun bakımı da sende.
Elde avucta yok.
İstesen bir el kremi ıcın fuzuli o dıyıp almayacak sana senın paranla.
Sorarlarsa evliyiz dersin.
Aileye ıs dusuyor burda
Kız belli ki mendebura rest cekmıyor ben bunu anladım.. Anne baba gelecek 'ver kızım kartı eve harcar zaten' dıyecegıne.
Sen parasına çök gasp et diye okutmadık onu biz dıyıp onu bir guzel benzetecekler
Snrasında adam olursa ne ala, olmazsa bırakıp gidecek konu sahıbı
En fazla bir sene beklenir.
Fazlası cıdden omur zıyanlıgı olur
Valla ben de ailemde hiç para.muhabbeti duymadim.inanin garipsiyorumMuhabbet baslı basına cırkın, haddin degıl ama hadi kendını zeki sanıp kadın tongaya duser dıye bırkez kartı ıstemıssın.. kadın vermemis.
Ben naptım ya dıyıp az yuzun kızarsın mahcup ol ve bir daha lafını acma. Para mevzusu yapıyosun, gururun kırılsın reddedildin dıye..
Israrla aile boyle olunmaz derken kızarmaması bu derece piskin olması, saygıyı nasıl yok etmiyor nasıl sogutmuyor aklım bu kısmı da almıyor.
Para muhabbeti ve para uzerıne yapılan ısrar benı sahsen sogutur, saygımda sıfırlanır
ben de en az 10 bin aliyordur yazmak icin alintiladim biri yazmis zaten :)Bilmem 8 bin filan alıyordur herhalde diye attım totomdan
Hiç kaymakam tanımıyorum
Dur daha 15ine gelmedik bu muhabbet maas gününe kadar devam.ederArkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Otele ogretmen evıne vs git diyen yol gosterenValla biz acıyoruz da konu sahibi daha önce kocasız hiç dışarı çıkmayan biri gibi daranıyor.Aktif olarak çalışıyor, maaşı var hala nereye gideyim diyor.Git kardeşim bi arkadaşına yoksa otele.kal bi iki hafta. Sonra tut evini yerleş.Az kendinize gelin ya.Ekonomik özgürlüğünüz var daha ne diye ezilip büzülüyorsunuz anlamıyorum ki, deli olucam. Yok niyetiniz varsa maaşınızı kocanıza ipotek etmeye rica edicem konuyu kapatın bizde sinir hastası olmayalım şurda.
ya bi ay iki ay sonra ev tutun, bu kadar zor mu ? Aylık 3 bine geçinen yüzlerce insan var,sizin maaşınız bundan daha fazladır tahmin ederim.Bunların ücretlerini nereye kadar karşılayabilirim ki. Off ne zormuş.
Ben hala bu yaşadıklarımı idrak edemiyorum şoktayım. Kendime geleyim mantıklı olan neyse onu yapacağımValla biz acıyoruz da konu sahibi daha önce kocasız hiç dışarı çıkmayan biri gibi daranıyor.Aktif olarak çalışıyor, maaşı var hala nereye gideyim diyor.Git kardeşim bi arkadaşına yoksa otele.kal bi iki hafta. Sonra tut evini yerleş.Az kendinize gelin ya.Ekonomik özgürlüğünüz var daha ne diye ezilip büzülüyorsunuz anlamıyorum ki, deli olucam. Yok niyetiniz varsa maaşınızı kocanıza ipotek etmeye rica edicem konuyu kapatın bizde sinir hastası olmayalım şurda.
Takıları paraya çevirip bankaya koymuştuk hesap onun adina
Öyle yapacağımya bi ay iki ay sonra ev tutun, bu kadar zor mu ? Aylık 3 bine geçinen yüzlerce insan var,sizin maaşınız bundan daha fazladır tahmin ederim.
Ben hala bu yaşadıklarımı idrak edemiyorum şoktayım. Kendime geleyim mantıklı olan neyse onu yapacağım
Bi an önce harekete geçmenizi temenni ederim, eşiniz mal kaçırmadan önce en azından bi avukatla konuşun tedbir falan koydurun yoksa bu adam sizden nafaka bile alır yeminleBen hala bu yaşadıklarımı idrak edemiyorum şoktayım. Kendime geleyim mantıklı olan neyse onu yapacağım
Şu an hiç konuşmuyor musunuz trip mi atıyor size? Bende şu araba mevzusundan emin olun kanıt yakalamaya çalışın ve konuyu açın
Evdeyiz ama o konuşmuyor hiç bende konuşmuyorum. Kafam kaldırmıyor artık ama mecbur konuşacağım. Araba zaten düğün takılarıyla alınacağı için bende fotoğrafla vs kanıtlarsam zaten alıyormuşum takıları fazlasında gözüm yok kimin üstüne yapıyorsa yapsinŞu an hiç konuşmuyor musunuz trip mi atıyor size? Bende şu araba mevzusundan emin olun kanıt yakalamaya çalışın ve konuyu açın
Hem arabanin yarisini hem de altinlarini alir boyle yaparsa. Oyle adama boyle yapmak lazim.Düğün CD su varsa boşanma durumunda takıları alabiliyorsun. Kk dan öğrendim bunu.
Arabayı kardeşinin üstüne yaparsa mesaj atarak, nedenini sor. İnşallah yapmaz. Ama.bir boşanma durumunda ıspatin olsun
Kocanız çok çirkin düşünceli.
Emin olamadım o anda bir araba ve kardeşinin üzerine yapmaktan bahsediyordu ama tam anlayamadım diğer odada konuşuyorduAltınları bozdurup hesaba yatırmak son zamanlarda duyduğum en saçma şeylerden biri olabilir.
Yani ben böyle birşey duysam asla susamam gelip buraya yazacağıma eşimle konuşup, gemileri yapmıştım.
Siz muhtemelen birşey yapamayacaksınız. Önerileri de öf pöf yapıyorsunuz zaten.
Yazdıklarımızin gün gün çıkması ne büyük tesadüf, hayırlısı
Devam edememKardesim adam sizin paranizi ve sizi kontrol.etmek.istiyor
ne demek işten çik
Size sormus mu? Sizin düşüncenizi merak etmeden direktif veren bir adama es denmez. Eş demek denk konumda oldugunuz karsi cinsten kişi demek, hayati ve herseyi seffafca paylaştığınız kisi demek.
Bu adam.hangisine uyuyor?
Annenize koltuk.takimi.almanizi gectim, sizin kendi paranızı nasil harcayacağınız konusunda bile size sormuyor kendi plan yapmis siz uyun istiyor.
Bu ataerkillik de degil bakin daha önce de defalarca yazdim
SAYGISIZLIK!
size deger vermiyor o egosunu tatmin etmek ve siz de onun egosunu oksayin istiyor yani tamamen onun istekleri, siz yoksunuz, sizin degeriniz yok anlayın artik
Bosanin demem o sizin karariniz ama size saygi duymayan bir adamla nereye kadar devam.edebilirsiniz bunu düşünün
Hem arabanin yarisini hem de altinlarini alir boyle yaparsa. Oyle adama boyle yapmak lazim.
Altin da uctu gitti zaten oyhsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?