Maaş kartı

Bunların ücretlerini nereye kadar karşılayabilirim ki. Off ne zormuş.
Vallahi bayılma noktasına geldim. Güzel arkadaşım bak şimdi zaten sana ömür boyu oralarda kal diyen yok. Ha kalacak olursan da zaten gider konuşursun, dersin ki "ben uzun vadede kalacağım, bana miktar çıkarın". Tutarın içine kahvaltı ve akşam yemeğini de dahil ediyorlar o zaman, elektrik-su-doğal gaz-internet ücreti de bunların içinde, ayrı ödemiyorsun. Kendim kaldım, oradan biliyorum.

Bu pasiflikle bu yaşa nasıl geldin, nasıl sınavlar kazandın anlamıyorum.
Ya gerçekten bizi kandırıyorsun ya da olacağına varsın diyorsun.

Tutarsın 1+1, maaşın var, yaşarsın gül gibi.
Diğer türlü çalışacaksın, çalışacaksın ve paran eşinde olacak, elinde de sıfır olacak.

Ben kalmadım bilmiyorum. Sağ olun

Bu adam seni boşamadan sen onu önce boşa..

Yine bir imkansız... Yine Gosterılen yola imkansız demek..
Ben konu sahibi arkadaşın gerçek olmadığını ...veya kullandığı bir ilacın bünyesine ağır geldiğini düşünüyorum .Onu bilmiyorum,bu konuyu konuşmadık,kaynima şöyle söyledi ama emin de değilim...içerde uzuldum üzüldüm oturdum...sanki öğretmen evi orada kalinabilmesi için para istiyor da kocası çakıl tasi istiyor

Neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum.zaten yaşadıklarım bana yeterince zor geliyor

150 kusur mesaj var herkes yazıp yardımcı olmaya çalışmış.. Fakat konu sahibi eleştiriye kızmayın da aşırı pasifsiniz. Her yola her çözüme bir bahane bir of puf gerçekten ömür törpüsü gibisiniz. Ama neden böyle olduğunuz da sırlı filan değil zira anne gerçeği herşeyi açıklıyor.

Ne yapalım biz mi gelip kolunuzdan tutalım. Yukarda arkadaşlar da yazmış gerçekten bu kadar iş bilmezlikle nasıl memuriyet sınav işlerini hallettiniz şaşkınım.

Anneniz haklı kartı verin. Zaten böyle adamlar sizin gibi insanları ezip parasını yemek konforunu arttırmak için özellikle seçiyor.

Hakkınızda hayırlısı

Şuan durumla gerginlikle başa çıkamıyor gibisin kartı senden zorla da alabilir korkma iptal etmek bi telefona bakar, bi sakinleş otur düşün ne yapabilirim de etrafına bakın nerde kalabilirsin ne yapabilirsin ya yaşadıkların ağır geldi mala bağladın heralde şuan öyle hissediyorum resmen.

Cunku bitirmek istemiyor
Hepsi bahane.

Cunku bitirmek istemiyor
Hepsi bahane.
Bitirmek istememek değil henuz yasadiklarimin sokundayim daha 10 15 gün öncesine kadar hiç böyle mevzular yoktu mutluydum yada ben öyle olduğunu düşünüyordum. Böyle devam etmesini de istemiyorum elbette onunla konuştuğum zaman her şey şekillenecek

Ben hala bu yaşadıklarımı idrak edemiyorum şoktayım. Kendime geleyim mantıklı olan neyse onu yapacağım

e apartta kal, aylık 1000 lira vardır yoktur. ne olacak. çalıştığına atandığına sevinemiyosun, boğazından getiriyo adam. boşver. tek başına ayakta kalırsın. sen de para kazanıyosun neden sen onun kartına göz dikmiyosun? çunku adamın niyeti belli, seni kendine mum etmeye devam etmek. inşallah aklı başına gelir ama velev ki gelmezse, benim kartıma göz diken adamın cehenneme kadar yolu var derim çeker giderim.
annende de bizim eskilerin aklı var,yuvanı bozma falan. saçma saçma şeyler.

Merhaba öncelikle konuyu okudum buraya da belki yazmışımdır benim ki de aynı zihniyet şuan aynı evde iki yabancıyız boşanma yoluna girdik Maaşından 300 lira al gerisini bana ver borca yatırıcam Diye aldı benden yıllarca kendi maaşından beş kuruş arttıramıyor beyefendi sen napıyosun parayı dediğim de bilmiyormusun nereye harcadığımı deyip üste çıkıyor evlendiğimden beri borç ödüyorum dediği elin borcunumu ödedin eşyalarımızı ödedin Evimize harcadın o borç bitti araba aldı altınlarımı verdim kalan borcunu bi akrabasından almıştı kayınpeder o adama ödedi bize yardım etti bizde kayın pedere ödeme yapacaktık bana diyor babamın parasını da öde arabayı sürüyormusun de ehliyet almama dahi izin vermedi neymiş ne zorluklarla ödeme yapmış da araba değeri şuan100 bin diyor ki arabayla kaza yapsan 100 bini nerden alacaksın o kadar zenginmisin Arabayı kullandırmıyor bana madem vermiyorSun borcunu Para falan yok sana diyorum o zaman çalışmayacaksın evinin hanımı ol kadınlık yap diyor çalıştığım halde zaten tüm ev işlerini yapıyorum Elini sürmüyor kendisi nankör işte ağzınla kuş tutsam yine yaranamam yaramadım

Sanki.benim eşimi anlattınız. Boşanma yoluna girdik derken davayı actiniz mi yani ama aynı evde yaşıyorsunuz anladigim kararıyla

Evet herkesin maas kartı kendinde dursun. Iki yabanci gibi olacaksınız olun. Çünkü maaş kartın onda olduğunda iyi ihtimalle haftalik 100 tl harçlığın olacaktı. Simdi maaşın sende olacak. Evin giderlerini bölüşün kafaniz rahat olsun asla ama asla direnciniz kırılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…