- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Soylemsitim önceki mesajlarda 33 yasindayimyaşını neden ısrarla söylemiyosun
Söylemişti aslında 35 ti sanki eşinin yaşı kendisi de 33 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Hani adam tek kart konusu hariç iyi biriydi.Sanki.benim eşimi anlattınız. Boşanma yoluna girdik derken davayı actiniz mi yani ama aynı evde yaşıyorsunuz anladigim kararıyla
Eşiniz ne olduğu belli tamam ama ne demek ehliyet alamama bile izin vermiyor? Bunu cidden anlamıyorum ben. Kendinizi izin alacak yerde görürseniz zaten zihniyeti kötü olan adam böyle oyuncak eder kendisine.Merhaba öncelikle konuyu okudum buraya da belki yazmışımdır benim ki de aynı zihniyet şuan aynı evde iki yabancıyız boşanma yoluna girdik Maaşından 300 lira al gerisini bana ver borca yatırıcam Diye aldı benden yıllarca kendi maaşından beş kuruş arttıramıyor beyefendi sen napıyosun parayı dediğim de bilmiyormusun nereye harcadığımı deyip üste çıkıyor evlendiğimden beri borç ödüyorum dediği elin borcunumu ödedin eşyalarımızı ödedin Evimize harcadın o borç bitti araba aldı altınlarımı verdim kalan borcunu bi akrabasından almıştı kayınpeder o adama ödedi bize yardım etti bizde kayın pedere ödeme yapacaktık bana diyor babamın parasını da öde arabayı sürüyormusun de ehliyet almama dahi izin vermedi neymiş ne zorluklarla ödeme yapmış da araba değeri şuan100 bin diyor ki arabayla kaza yapsan 100 bini nerden alacaksın o kadar zenginmisin Arabayı kullandırmıyor bana madem vermiyorSun borcunu Para falan yok sana diyorum o zaman çalışmayacaksın evinin hanımı ol kadınlık yap diyor çalıştığım halde zaten tüm ev işlerini yapıyorum Elini sürmüyor kendisi nankör işte ağzınla kuş tutsam yine yaranamam yaramadım
Genel olarak iyi biri olduğunu düşünüyordum ev işlerine yardım etmez ama banada zor gelmezdi zaten. Artık iyi niyetli olmadığını biliyorumHani adam tek kart konusu hariç iyi biriydi.
Bir şey soracağım neden konuşmak yerine 2 gündür evde küs dolaşıyorsunuz ?
Eşinizin boşanalım demesinden mi korkuyorsunuz ?
Hayır çalışmıyordum yeni atandımPeki maaşını çekip ona veriyormusun istediği miktarı bence veriyorsun
Ayriyeten şiddette var ve darp raporu da almıyor.Eşiniz ne olduğu belli tamam ama ne demek ehliyet alamama bile izin vermiyor? Bunu cidden anlamıyorum ben. Kendinizi izin alacak yerde görürseniz zaten zihniyeti kötü olan adam böyle oyuncak eder kendisine.
Gidip bir ehliyet kurşuna yazılmıyor musunuz mesela? Yazılsaniz ne olur en fazla?
Eşiniz istemezse boşanma yoluna da giremezsiniz zaten, yaşarsınız bu şekilde.
Boşanalım demesinden korkmuyorum. Sadece kafamı toplamak istedimHani adam tek kart konusu hariç iyi biriydi.
Bir şey soracağım neden konuşmak yerine 2 gündür evde küs dolaşıyorsunuz ?
Eşinizin boşanalım demesinden mi korkuyorsunuz ?
Sen beni koca yerine koymuyorsun evin reisi benim tatavalsrı ha o ehliyeti alsam da arabayı asla vermez sürsem es kaza biyere çarpsam falan düşünemiyorumEşiniz ne olduğu belli tamam ama ne demek ehliyet alamama bile izin vermiyor? Bunu cidden anlamıyorum ben. Kendinizi izin alacak yerde görürseniz zaten zihniyeti kötü olan adam böyle oyuncak eder kendisine.
Gidip bir ehliyet kurşuna yazılmıyor musunuz mesela? Yazılsaniz ne olur en fazla?
Eşiniz istemezse boşanma yoluna da giremezsiniz zaten, yaşarsınız bu şekilde.
Adam bencilin önde gideni. Değer bilmeyene değer verilmez.Genel olarak iyi biri olduğunu düşünüyordum ev işlerine yardım etmez ama banada zor gelmezdi zaten. Artık iyi niyetli olmadığını biliyorum
Sizi döven adama köle olursanız o da sizi böyle paspas yapar, sonra da terk eder.Sen beni koca yerine koymuyorsun evin reisi benim tatavalsrı ha o ehliyeti alsam da arabayı asla vermez sürsem es kaza biyere çarpsam falan düşünemiyorum
Şuan emin değilim hiç muhatap bile olmuyoruz hicbir şekilde. kardeşi zaten çok uzakta o yokken onun üzerine yapamaz heralde bende bilmiyorum
Reisliği batsın.Sen beni koca yerine koymuyorsun evin reisi benim tatavalsrı ha o ehliyeti alsam da arabayı asla vermez sürsem es kaza biyere çarpsam falan düşünemiyorum
Neden profilinizde 23 yazıyor?Soylemsitim önceki mesajlarda 33 yasindayim
Konuştum kart meselesini annemle. Annem aman kızım ver ne olacak sanki oda zaten evine harcar vs dedi. Bu yüzden işlerin boşanmaya kadar gelmesine karşı çıkacaktır babamda ilgilenmez ne yaparsanız yapın modunda. Yani bu işler ilerlerse ve ilerleyecek şuan için öyle gözüküyor yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?