Maaş kartı

Söylemişti aslında 35 ti sanki eşinin yaşı kendisi de 33 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam

ay görmemişim pardon, e bacım yaşın da kuçuk değilmiş ki 22 yaşında olsan hani derim kızcağız hayatı bilmiyor falan diye, koca kadınsın.
adam nasıl alabilecek elinden kartını, nasıl şu cesareti toplayacak da kartı ver diyecek.
nasıl bunun sonucunda senin terketmeyeceğinden emin olacak.

Sanki.benim eşimi anlattınız. Boşanma yoluna girdik derken davayı actiniz mi yani ama aynı evde yaşıyorsunuz anladigim kararıyla
Hani adam tek kart konusu hariç iyi biriydi.
Bir şey soracağım neden konuşmak yerine 2 gündür evde küs dolaşıyorsunuz ?
Eşinizin boşanalım demesinden mi korkuyorsunuz ?

Eşiniz ne olduğu belli tamam ama ne demek ehliyet alamama bile izin vermiyor? Bunu cidden anlamıyorum ben. Kendinizi izin alacak yerde görürseniz zaten zihniyeti kötü olan adam böyle oyuncak eder kendisine.
Gidip bir ehliyet kurşuna yazılmıyor musunuz mesela? Yazılsaniz ne olur en fazla?
Eşiniz istemezse boşanma yoluna da giremezsiniz zaten, yaşarsınız bu şekilde.

Genel olarak iyi biri olduğunu düşünüyordum ev işlerine yardım etmez ama banada zor gelmezdi zaten. Artık iyi niyetli olmadığını biliyorum

Ayriyeten şiddette var ve darp raporu da almıyor.

Boşanalım demesinden korkmuyorum. Sadece kafamı toplamak istedim

Sen beni koca yerine koymuyorsun evin reisi benim tatavalsrı ha o ehliyeti alsam da arabayı asla vermez sürsem es kaza biyere çarpsam falan düşünemiyorum

Sen beni koca yerine koymuyorsun evin reisi benim tatavalsrı ha o ehliyeti alsam da arabayı asla vermez sürsem es kaza biyere çarpsam falan düşünemiyorum
Sizi döven adama köle olursanız o da sizi böyle paspas yapar, sonra da terk eder.

Reisliği batsın.
Şiddet de varmış zaten, o yüzden ne dese yapmak zorunda kalıyorsun değil mi? Yoksa başka türlüsü akıl alır gibi değil.

Yazık ediyorsun kendine. Çocuk yok, çalışıyorsun,.dayak yiyorsun hala evlisin.

Bu zihniyetteki adamların olması çok çok acı orası ayrı.. hem siz maaşınızı verin hemde arabayı kullanmayın..vermeyin su kartlarınızı ya lutfen

yaziklar olsun öyle anneye..... amannn millet bosanmia demesin yeter....

Yazilanlari okudukca yine dellendim
Bu erkekler, eslerinin calisip emek edip kazandiklari parayi haybeden kazanılmış para olarak görüyorlar ve istedikleri gibi harcıyorlar. onu harcamak daha kolay geliyor ondan istiyorlar heralde bu kartlari..
Yakın zamanda ev aldık evin yarı fiyatına yakınını kendi hesabımda biriktirdim altın hesap olarak,tabi esimin haberi var. O da biriktirdigini katti ve birazda krediyle evi aldik. Lakin aklina estikçe sana ev aldim diyor ve ben delleniyorum baban mi verdi o kadar parayi diyorum susuyor, artık bende bir şey olduğunda sana ev aldim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…