- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Ayrılmak istemiyor cunku, adam adım atsa barısır elektrıgı aldım kendısınden:)))Sence neden akilli zeki guzel forumdasim
Kiz sen beni delirtmekmi istiosun (muge anli sesiyle oku lutfen)
Genel olarak ne konuda iyi bırı mesela?Genel olarak iyi biri olduğunu düşünüyordum ev işlerine yardım etmez ama banada zor gelmezdi zaten. Artık iyi niyetli olmadığını biliyorum
Dayakta mi varSizi döven adama köle olursanız o da sizi böyle paspas yapar, sonra da terk eder.
Ben bunu kaçırmışım var mıymış gerçektenDayakta mi var
İki uc arkadasım darptan bahsetmiş son yorumlarda sımdı gordum bendeBen bunu kaçırmışım var mıymış gerçekten
Parana göz koymuş, şiddet var, arkadan iş çevirme var acaba bu adamın iyi tarafı ne çok merak ettim
Yok yok, dayakçı eş bu üyenin değil, tugcedgn’nin eşi. Aman dayağı da eksik kalsın aç gözlü şam şeytanınınİki uc arkadasım darptan bahsetmiş son yorumlarda sımdı gordum bende(
Hii o gozumden kacmıs onu da okuyayımYok yok, dayakçı eş bu üyenin değil, tugcedgn’nin eşi. Aman dayağı da eksik kalsın aç gözlü şam şeytanının
Değil mi amaHii o gozumden kacmıs onu da okuyayım
Sam seytanı asırı uydu bu adama
Evlı misiniz bu sahısla hala?Merhaba öncelikle konuyu okudum buraya da belki yazmışımdır benim ki de aynı zihniyet şuan aynı evde iki yabancıyız boşanma yoluna girdik Maaşından 300 lira al gerisini bana ver borca yatırıcam Diye aldı benden yıllarca kendi maaşından beş kuruş arttıramıyor beyefendi sen napıyosun parayı dediğim de bilmiyormusun nereye harcadığımı deyip üste çıkıyor evlendiğimden beri borç ödüyorum dediği elin borcunumu ödedin eşyalarımızı ödedin Evimize harcadın o borç bitti araba aldı altınlarımı verdim kalan borcunu bi akrabasından almıştı kayınpeder o adama ödedi bize yardım etti bizde kayın pedere ödeme yapacaktık bana diyor babamın parasını da öde arabayı sürüyormusun de ehliyet almama dahi izin vermedi neymiş ne zorluklarla ödeme yapmış da araba değeri şuan100 bin diyor ki arabayla kaza yapsan 100 bini nerden alacaksın o kadar zenginmisin Arabayı kullandırmıyor bana madem vermiyorSun borcunu Para falan yok sana diyorum o zaman çalışmayacaksın evinin hanımı ol kadınlık yap diyor çalıştığım halde zaten tüm ev işlerini yapıyorum Elini sürmüyor kendisi nankör işte ağzınla kuş tutsam yine yaranamam yaramadım
Ne güzel yazmışsınız da konu sahibinin bu dediklerinizi yapacağına dair hiç umudum yok. Geçen konusunda da kendisine sayfalarca yorum yapıldı, yol gösterildi. Her defasında bir bahane bulmayı başardı. Hala eşim dediği kişiyle konuşup birşeyleri düzeltebileceğine inandığına göre, konu sahibi ya bizle dalga geçiyor ya da kendisinin de psikolojisi pek yerinde değil. Bu pasiflikle, bu basiretsizlikle 33 yaşına kadar ciddi bir zarar görmeden gelmiş olması da ayrı bir başarı. Zira, beş yaşındaki yeğenim bile insanları ve hayatı konu sahibinden daha iyi tanıyor. Boşuna yazıp çiziyoruz. Eşinden azıcık bir ışık gördüğünde yelkenleri suya indirecek. Hem bahanesi de hazır: “Ailem bu sebepten boşanılmaz “dedi ya da “Boşanırsam ailem arkamda durmaz.” diyerek gidip o akbaba eşinin kölesi olarak yaşar.Kardesim.ne yazsak olmaz yapamam imkansiz!
Bak biz önceki konunda da yazdik
Adam.ev isini size kitlemis, sozde eve bakiyormus ama ataninca hem is hem ev yuku sizde ama.karti da es denen kisi.istiyor!
Eee siz nesiniz o zaman, köle mi?
Ve üniversite okuyup atanan 33 yasinda bir kadin olarak hayati/insanlari nasil tanıyamazsiniz?
Ben de ailemde safligi gördüm bizimkiler fazla iyi niyetlidir tamam ama iki yıl uni okudum hayati tanidim, cebinde 10.lirayla harikalar yaratmayi da öğreniyor insan öğrenciyken.
Sonra o.kadar cesit.insanla muhatap oldukça iyiyi, kötüyü gözlemliyorsun illa.ki.
Sonra atandim farkli insanlar tanıdım yani insan hayatin her döneminde bir seyler öğrenmeli siz bu yasa nasil bu kadar hic bir sey bilmeden gelebildiniz?
Saglik.sorunlari demissiniz, ben insanlari gozlemlemeyi hastanede yatarken öğrendim cocuk.yastayken.
Velhasil bu kadar.kör olmayin
O.kadar da şok olmayin, zaten adamin niyeti belli biz hic tanımayan insanlar bile.iki.cumlenizle adami.analiz ettik.siz 1 senedir ayni evde nasıl farkina varamadiniz hayret!
Lütfen gözünüzü açın, düğün takilariyla.ilgili.elinizde ne kanit varsa toplayin ve bir avukata gidin lütfen
Bize anlattıklarınızı anlatin
Zaten kim davayı acarsa karsi taraf ne kadar kusurlu ispat etmek zorunda
Siz davayi açın, adamin cimriligini, altinlari bozdurup kendi hesabina attigini, maas kartinizi istediğini ve vermem dediginizde ya isten cik ya karti ver dedigini, ev islerine yardim.etmedigini, sizin maasinizla.araba almayi planladigini ve hesaptaki parayi da katacağını ama arabayi kardesinin uzerine yapacağını hepsini anlatin
Üstüne manevi tazminat bile alırsınız.
Lütfen kendinizin farkına varın
33 yasina gelmis koca kadinsiniz 20 yaşında ergen degil. Gucunuzu elinize alin.
O evden gitmez demissiniz, valizini toplayıp kapinin önüne koyup kilidi değiştirmek bu kadar mı zor?
Ya da dedigim gibi önce avukata danisin evde psikolojik siddet gördüğünüzü söyleyin o size evi terk edip.etmemeniz gerektiğini soyler çünkü evi terk eden de suclu sayılabilir.
Avukata danışın mutlaka
Bız kendı aramızda tartsııp cozum arıyoruz, konu sahıbı imkansız diye cevaplıyor.Bu konu hala tartışılıyor mu konu sahibi sen kartı vereceksin muhtemelen buradakilerin çenesini boşuna yorma
Diğer konusundan da biliyorum çünkü herkes bir sürü şey yazdı dinlese onları dinlerdi. Arafta ama verme taraftarı gibi geldi bana.Bız kendı aramızda tartsııp cozum arıyoruz, konu sahıbı imkansız diye cevaplıyor.
Diger konuda kocamın derdi para degıl inat yapıyor hayır dedim diye demisti.Diğer konusundan da biliyorum çünkü herkes bir sürü şey yazdı dinlese onları dinlerdi. Arafta ama verme taraftarı gibi geldi bana.
Ay yuh ya adama bak adamın aklında bir hinlik var gibi. Bence bu da çok saf davranıyor adam o yüzden bu kadar cürretkar. Aslında memur boşanıp kendine yeni düzen kurabilir. Enteresan gerçektenDiger konuda kocamın derdi para degıl inat yapıyor hayır dedim diye demisti.
Savunmustu canhıras.
Simdi gercek yuzunu gordum diyor, adam kartı istemekle kalmadı kardesıyle telde araba almaktan bahsetmıs.. Arabayı alacak kardesinin ustune yapacak... Para da ikisinin kocanın degıl sadece.
Dugun altınlarını bozdurmuslar hepsi adamın hesabına yatırılmış ortak hesapta degıl.
Hanı insan en basta suna ızın vermez.
Telefonda kulagıyla duymus yanlıs duymanın imkansiz oldugu bir sohbet bu.
Belkı yanlis duydum diyor.
Herkes care sunuyor, bahane sunuyor.
Sadece cok uzgunum diyor.
Ee napıcaksın bundan sonra diyenlere, once durumu idrak etmem lazım soktayım dyor.
Bız iki gunde idrak ettik hatta hıc sok olmadık araba muhabbetine kart muhabbetini bildigimız ıcın ama kendısı sokta.
Hayat onun herkes kendi secımlerını yasar su hayatta.
Allah onune cıkarır bi cok seyi. Gorur gormezden gelirsen evlilik degıl cehennemi yasarsın. Gorur ve gordum, bunu halletmem lazım dersen hem ozguvenınhem gururun sana kalır. Ozgurlugun sende kalır... Gitmek isteyene de kapı orda.
Oyuzden bundan sonrası konu sahibini ilgilendırıyor.
Kendısı ıcın dogru neyse onu yapacak, bız ne dersek diyelim.
Valla kadınlar kulübü açıldı açılalı böyle şok görmediDiger konuda kocamın derdi para degıl inat yapıyor hayır dedim diye demisti.
Savunmustu canhıras.
Simdi gercek yuzunu gordum diyor, adam kartı istemekle kalmadı kardesıyle telde araba almaktan bahsetmıs.. Arabayı alacak kardesinin ustune yapacak... Para da ikisinin kocanın degıl sadece.
Dugun altınlarını bozdurmuslar hepsi adamın hesabına yatırılmış ortak hesapta degıl.
Hanı insan en basta suna ızın vermez.
Telefonda kulagıyla duymus yanlıs duymanın imkansiz oldugu bir sohbet bu.
Belkı yanlis duydum diyor.
Herkes care sunuyor, bahane sunuyor.
Sadece cok uzgunum diyor.
Ee napıcaksın bundan sonra diyenlere, once durumu idrak etmem lazım soktayım dyor.
Bız iki gunde idrak ettik hatta hıc sok olmadık araba muhabbetine kart muhabbetini bildigimız ıcın ama kendısı sokta.
Hayat onun herkes kendi secımlerını yasar su hayatta.
Allah onune cıkarır bi cok seyi. Gorur gormezden gelirsen evlilik degıl cehennemi yasarsın. Gorur ve gordum, bunu halletmem lazım dersen hem ozguvenınhem gururun sana kalır. Ozgurlugun sende kalır... Gitmek isteyene de kapı orda.
Oyuzden bundan sonrası konu sahibini ilgilendırıyor.
Kendısı ıcın dogru neyse onu yapacak, bız ne dersek diyelim.
Eşin paranı yemeye çalışıyo sakın sözlerine aldanıp vermeArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Çünkü koca bir tane. Başka yok. Aldın aldın. Alınca da sıkı sıkı tut aman boşanırsın falan = konu sahibinin ve ailesinin zihni. Ödü kopuyor adam boşar diye. Buraya da ailem kartı ver dedi, başka yerde kalamam param yetmez.. sanki o evde kalırsa harcayacak. Ailesine koltuk bile alamamış aman almasın. Annesi Bile beyindir ne yapsa yeridir diyor. Belki o yayları totoya batan koltuk kızının dul (!) kalmasından daha değerliBen de boyle tahmin ediyorum ama cok uzucu.
Hayata bırkere geliyorsun ne kadar yasayacagın belli degıl, neden gonullu kole olasın ki? Sabahın nurunda uyan ise git milletin agız kokusunu cek. Eve gel bu mendebur adamla ilgilen ıcten ıce senı sevmedıgını bil.
Bır de cocuk yap. Onun bakımı da sende.
Elde avucta yok.
İstesen bir el kremi ıcın fuzuli o dıyıp almayacak sana senın paranla.
Sorarlarsa evliyiz dersin.
Aileye ıs dusuyor burda
Kız belli ki mendebura rest cekmıyor ben bunu anladım.. Anne baba gelecek 'ver kızım kartı eve harcar zaten' dıyecegıne.
Sen parasına çök gasp et diye okutmadık onu biz dıyıp onu bir guzel benzetecekler
Snrasında adam olursa ne ala, olmazsa bırakıp gidecek konu sahıbı
En fazla bir sene beklenir.
Fazlası cıdden omur zıyanlıgı olur
Sizinki de laf mı şimdi? İnsan kırk yıl arasa böylesine mükemmel bir eş bulamaz. Konu sahibi hazır bulmuşken bırakır mı? Kaçmasın diye gerekirse maaş kartını da verir, yıllarını da verir, haklı olsa bile gıkını çıkaramaz, öyle bir köşede siner kalır. Ama olsun bunlar az bile bizim aslan enişteyeÇünkü koca bir tane. Başka yok. Aldın aldın. Alınca da sıkı sıkı tut aman boşanırsın falan = konu sahibinin ve ailesinin zihni. Ödü kopuyor adam boşar diye. Buraya da ailem kartı ver dedi, başka yerde kalamam param yetmez.. sanki o evde kalırsa harcayacak. Ailesine koltuk bile alamamış aman almasın. Annesi Bile beyindir ne yapsa yeridir diyor. Belki o yayları totoya batan koltuk kızının dul (!) kalmasından daha değerli
Kendime bakıyorum da maaş kartımben... aşk yaşıyoruz onunla. Kimseye vermem. Akşama kadar çalış sonra aldığın çorabın bile hesabını ver. Kime? Koca görünümlü kişiye. Offff sinir oluyorum böyle konulara. Ezilip ezilip bizi de deli ediyorlar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?