- Konu Sahibi Muallimee1
-
Cok haklısın, ogretmen kızlarda sıraya gırmıs bu ibişlerle evlenmek ıcın deliriyordu.Erkeklerin çoğu memur kadın istiyor artık. Garanti para. Hele ki öğretmen olursa tadından yenmez onlar için
Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...
Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Peki evlendikten sonra, bir yıldır evlisiniz, üstünuze başınıza, kişisel ihtiyaçlarınıza, evinize istediğiniz harcamaları yapabildiniz mi hiç? Yoksa eşiniz bey, onlara da mi bir şekilde engel oldu? Cevabı evet büyük ihtimalle. Kartı verince çalışip yine eşinizin ağzından çıkacak cümlelere bakacaksınız.Veriyordu aslında ama kamufle ediyordu pahalı almayalım zaten tayin görücez sürekli esyalr mahvolur diyordu, bir kere olacak bir sey diye birsürü borca girmeye gerek yok diyordu banada mantıklı geliyordu açıkçası o zaman nerden bilicem cimriliginden olduğunu
Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Dün derdi para degıl maksat kart onda dursun diyor diyordun biz bu adam cakal dedikce.Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
İlk maaşınızı istediğiniz gibi harcamak hakkınız. Bunun için eşinizden izin almaya gerek yok ki? Neden onu dinliyorsunuz?Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Ay vallahi bak cinnet geçirteceksin bize.Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Ay vallahi bak cinnet geçirteceksin bize.
Üzülüyorum da üzülüyorum, başka bir şey yazdığın yok.
Adım at adım. Sesin çıksın biraz, dik dur biraz. Koltuk da alırım, kıyafet de alırım, sana ne de biraz.
Omuzlarından tutup sallayasım var gerçekten.
Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
Çok özür dileyerek ne kadar çirkefmiş ya, insan Bi mahcup olur, bu ne don lastiği gibi kart ta kart. İşten ayrılmayacağını gayet te biliyor, psikolojik şiddete başlamış. Çok ayıp, çokk çirkin ya.Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Yine soyluyorum maas kartini verirsen yarin bir gun bosanirken avukat tutmaya bile paran olmaz. Eline verecek uc kurus, tum ay onla idare edeceksin. Araba alirmişmiş bak sen.. kim surecek o arabayi? Kendisi.Ben kendimi ezdirmemek dik durmak istiyorum ama ben ınatlastikca o daha da inatlasiyor sanırım bu işin sonu boşanmaya kadar gidecek....
Allah sabır versin size.cok garip bir eşiniz var.
Adam sizi parasız bırakıp ailenize para göndermeyin diye kartı istiyor
Maksat sizi kendine bağımlı kılmak. Çok çirkin düşünceler bunlar.
Sizi okutan büyüten en o aile adına geri adim atmayın lütfen. Ben olsam o koltuk takımını aileme alırım. Azıcık haddini bilsin.
Cok haklısın, ogretmen kızlarda sıraya gırmıs bu ibişlerle evlenmek ıcın deliriyordu.
Akıllı olsunlar, bu tipler kendını nisanliyken sevgiliyken kesınlıkle belli ediyor.
O an bıraksınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?