Maaş kartı

Eski iş yerimden bir tanıdığım vardı. Evlenmek istiyordu her aday gördüğüne soruyordu evlenince maaş kartını verecek misin diye. Nitekim kartını verecek bir kadın buldu. Evlendi. Evlendikten sonra eşi ben maaşımı bilmiyorum kartım kocamda diyordu. Sonra başka bir sürü problemler de yaşadılar ve iki çocuğa rağmen boşandılar. Eşiniz de baya sorunlu bir tipe benziyor.

Erkeklerin çoğu memur kadın istiyor artık. Garanti para. Hele ki öğretmen olursa tadından yenmez onlar için
Cok haklısın, ogretmen kızlarda sıraya gırmıs bu ibişlerle evlenmek ıcın deliriyordu.
Akıllı olsunlar, bu tipler kendını nisanliyken sevgiliyken kesınlıkle belli ediyor.
O an bıraksınlar

Bencede kabak tadı vermeye başladı inş eşinize de böyle söylüyorsunuzdur. Saçmalığa bakın neden işten çıkacaksınız kartı vermediniz diye mantığı ne.

Peki evlendikten sonra, bir yıldır evlisiniz, üstünuze başınıza, kişisel ihtiyaçlarınıza, evinize istediğiniz harcamaları yapabildiniz mi hiç? Yoksa eşiniz bey, onlara da mi bir şekilde engel oldu? Cevabı evet büyük ihtimalle. Kartı verince çalışip yine eşinizin ağzından çıkacak cümlelere bakacaksınız.

Arkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.

Eşiniz alma dedi diye almayacak mısınız peki?

Siz güçlü durmadiginiz için üzülüyorsunuz böyle.

Dün derdi para degıl maksat kart onda dursun diyor diyordun biz bu adam cakal dedikce.

İnsallah koltuk takımı almıssındır ailene.

İlk maaşınızı istediğiniz gibi harcamak hakkınız. Bunun için eşinizden izin almaya gerek yok ki? Neden onu dinliyorsunuz?

Ay vallahi bak cinnet geçirteceksin bize.
Üzülüyorum da üzülüyorum, başka bir şey yazdığın yok.
Adım at adım. Sesin çıksın biraz, dik dur biraz. Koltuk da alırım, kıyafet de alırım, sana ne de biraz.
Omuzlarından tutup sallayasım var gerçekten.

Bu olaydan ötürü şu an eşi kötü davranıyor gibi geliyor bana

Çok özür dileyerek ne kadar çirkefmiş ya, insan Bi mahcup olur, bu ne don lastiği gibi kart ta kart. İşten ayrılmayacağını gayet te biliyor, psikolojik şiddete başlamış. Çok ayıp, çokk çirkin ya.

Allah sabır versin size.cok garip bir eşiniz var.
Adam sizi parasız bırakıp ailenize para göndermeyin diye kartı istiyor
Maksat sizi kendine bağımlı kılmak. Çok çirkin düşünceler bunlar.

Sizi okutan büyüten en o aile adına geri adim atmayın lütfen. Ben olsam o koltuk takımını aileme alırım. Azıcık haddini bilsin.

Ben kendimi ezdirmemek dik durmak istiyorum ama ben ınatlastikca o daha da inatlasiyor sanırım bu işin sonu boşanmaya kadar gidecek....
Yine soyluyorum maas kartini verirsen yarin bir gun bosanirken avukat tutmaya bile paran olmaz. Eline verecek uc kurus, tum ay onla idare edeceksin. Araba alirmişmiş bak sen.. kim surecek o arabayi? Kendisi.

Anan, baban seni okutmus bu yasina getirmis bir koltuk takimi almak istemissin ilk maasinla izin vermemis. Kendine araba almak istiyormus paşam. Ay sinirlerim bozuldu.

Bende alırdım bu sebepten boşanacaksa hiç durmasın zaten

Cok haklısın, ogretmen kızlarda sıraya gırmıs bu ibişlerle evlenmek ıcın deliriyordu.
Akıllı olsunlar, bu tipler kendını nisanliyken sevgiliyken kesınlıkle belli ediyor.
O an bıraksınlar

Abla valla burayı okudukça ben gerçekten de sıraya girdiklerini düşünüyorum...

Bazen esimin gerçekten çok vicdansız oldugnu düşünüyorum koltuklar çok eski üzerine oturulmuyor demirleri batıyor diye güzelce anlatıyorum yok bende ailemin evini yenileyeyim o zaman diyor bende ihtiyaçları olan birşeyi sende al tabi diyorum ama yok anlatamıyorum. Şuan gerçekten ağlamaktan için dışıma çıktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…