Maaş kartı

Abla valla burayı okudukça ben gerçekten de sıraya girdiklerini düşünüyorum...
İnsallah gırmemıslerdır, dusunsene annene koltuk alacaksın ilk kazancınla sırtlan kocan ızın vermiyor? Sende dinleyıp alamıyorsun.

Evlerden ırak, Rabbım hıcbir kıza yasatmasın su durumu.
Ama iste dedıgım gıbı, bu adam kendını adım kadar eminim sevgiliyken nisanliyken saklamamıstır. İstese de saklayamaz zaten, bır ınsan huyunu saklar ama bu karakteri saklayamaz.
Bilerek yapilmis bu evlilik fakat uzucu.

Ben kendimi ezdirmemek dik durmak istiyorum ama ben ınatlastikca o daha da inatlasiyor sanırım bu işin sonu boşanmaya kadar gidecek....
Her iki şekilde de boşanmaya kadar gidebilir. Eğer kartı verirseniz kendi kazandığınız para için eşinize dileneceksiniz ve huzurunuz kalmayacak.
Diğer şekilde en azından dik durmuş sonuna kadar hakkınızı savunmuş olup ezik muamelesi görmeyeceksiniz.

Neden ağlıyorsunuz üzülmeyin lütfen dik durun güçlü durun

Sen kartını verdikten sonra o kendi ailesinin evini yenilerse şaşırma. İyi kalpli bı adam değil karşındaki. Bu iş boşanmaya kadar giderse bil ki kocan seni para için boşamaya hazır

Neden koltuklar cok eski dıye anlatıyorsun ki seninle aynı dili konusmayan bu tipe.
Parayı kazanan sensin. Iznı neden o veriyor veya vermediğinde alamıyorsun?
Niye kendine bunu reva goruyosun.
Kocana hıc kızmıyorum onun kuması bu.
Burdaki suclu sensin.

Aglayacagına haddını bildirsen?

Yahu niye bu kadar anlatmaya çalışıyorsunuz ? Atandım memur oldum, aileme hediye alacağım diyeceksiniz bitecek. Niye ağlıyorsuuz, eşiniz sizi güçsüz görüp rahat rahat üstünüze geliyor belli ki.
İçim şişti bu konudan vallahi.

Onunla evlendiğiniz için pişman olun bence.

Bir kadın sosyal ve ekonomik özgürlük için çalışır kocasının aç gözünü doyurmak için değil..Eşinizle anlaşin Ev için ortak giderleri eşit miktarda ortaya koyun diğer harcamalarıniz için de birbirinizden bi talebiniz olmasn diretiyosa diretsin ama vermeyin..Hem çalısacam hem de kendi parami harcamak icin eşten para isteyecem ne iş yaa

Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.

İşte işsiz, çocuklu kadın kendini ezdirmeyip bosaniyo da bizim ooh ne güzel memurmus, maaşı da güzeldir ayakları üstünde durabilir dediğimiz kadınlar yok yuva kolay kurulmuyo, yok bosaninca gökyüzü titrermis falan diyo. Sadece konu sahibi için demiyorum şu sitede gördüğüm memur ve öğretmen kadınlardan bı tanesinden duymadım "memurum kocamla anlasamiyoruz bosanicam" diyen. Varsa yoksa maaş kartım kocamda, kocam beni dovuyo, ama.bosanamam cesaretim yok. Sen nasıl öğretmenin dendiği zaman da vay efendim öğretmenliğime laf soyluyosunuz

Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Üzülmeyin, sevinin, ciddi söylüyorum. En baştan gerçek yüzünü, içini gördünüz.
Önlem alırsınız artık. Birikim yapmaya başlayın, ona söylemeyin, korunmuyorsanız korunun ki çocuk olmasın, oturmuş bir evlilik değil çünkü.

Çünkü kocanız karaktersiz bir paragöz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…