- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
AynenBence direk konuşmak istemiyorsan eşinin cüzdanından al bi ara , işe gittiğimde nakit Laz'ım olacaktı o yüzden aldım kartı de olağan şekilde , bi daha da verme , sen para kazanmak zorunda değilsin , elbette eve eşine destek olırsun fakat kartını almadı saçmalık
Ben de erkek arkadaşımdan bu sebeple ayrıldım evlenince tek kredi kartımız olacakmış maaş kartı hakkında bişey demedi ama isteyecekti büyük ihtimalleBaştan nasıl alışırsa öyle gider keşke bunu yapmasaydınız ilk verdiğinizin akşamında alsaydınız hemen. Ben savurganım diye eski arkadaşımla konuşmuştuk bu konuyu o da bende olsun havalarındaydı öyle iş mi olur sen getirip bana vereceksin derdim biriktireceksek de bende kalacak böyle diye diye kabullenmişti artık
Ben de aynen çok harcarım hep eksideyimdir bunu erkek arkadaşıma anlatınca hemen durumdan vazife çıkardı evlenince tek kredi kartı olur dedi burdan kavga büyüdü ayrıldık yani ben kabul edemem dedim madem parayı sen idare edeceksin ben neden çalışayım maaşım olmasa ayrılacakmısın dedim ayrılırız dedi tamam ayrıldık dedim bittiBen cok hqrcarim ondan kart ta para da esimdedir, ben elimde para varsa ya kuafor ya makyaj malzemesi yani illaki biseye gider, hergun kebapci daolur:))) ben para biriktiremem ondan hersey esimde.
Biz kadınlar biraz kafamızı çalıştırsak bi iki cümleden bile geleceği görebiliriz ama bazen gözümüz kör oluyor sankiBen de erkek arkadaşımdan bu sebeple ayrıldım evlenince tek kredi kartımız olacakmış maaş kartı hakkında bişey demedi ama isteyecekti büyük ihtimalle
İyi yapmışsın valla helal..Ben de aynen çok harcarım hep eksideyimdir bunu erkek arkadaşıma anlatınca hemen durumdan vazife çıkardı evlenince tek kredi kartı olur dedi burdan kavga büyüdü ayrıldık yani ben kabul edemem dedim madem parayı sen idare edeceksin ben neden çalışayım maaşım olmasa ayrılacakmısın dedim ayrılırız dedi tamam ayrıldık dedim bitti
O kadar duygusal ve naifizki iki tatlı cümle diğer hataları ekarde ediyor,aslında bütün erkekler ne olduğunu hemen belli ediyor ama işte kör oluveriyoruz tatlı sözcüklerden sonra..Biz kadınlar biraz kafamızı çalıştırsak bi iki cümleden bile geleceği görebiliriz ama bazen gözümüz kör oluyor sanki
Bi bahaneyle istiyeceksin alacaksın,sen o istiyince huzursuzluk çıkarmadıysan,şimdi kendi kartını istediğin için onun hiç tatsızlık çıkarmaya hakkı yok..Ah canım benim bende 6 aylık evliyim ve maalesef bende bu konuda muzdaribim
Allah aşkına bu fikri olan varsa bana da yardımcı olsun.
Ancak iş işten geçince farkediyoruzO kadar duygusal ve naifizki iki tatlı cümle diğer hataları ekarde ediyor,aslında bütün erkekler ne olduğunu hemen belli ediyor ama işte kör oluveriyoruz tatlı sözcüklerden sonra..
Resmen kendi kazandığım paradan , harçlık istiyorum bide örneğin , 50 lira fazla ver diyorum bana diyor ki ne yapacaksın sen 50 lirayı , zaten sana bu kadar veriyorum yetmiyor mu? Yani kendi kazandığım paranin hesabına giriyorumBi bahaneyle istiyeceksin alacaksın,sen o istiyince huzursuzluk çıkarmadıysan,şimdi kendi kartını istediğin için onun hiç tatsızlık çıkarmaya hakkı yok..
E ben ev hanımıyım, banada eşim veriyor sen niye çalışıp kendini yoruyosunki ozaman?Resmen kendi kazandığım paradan , harçlık istiyorum bide örneğin , 50 lira fazla ver diyorum bana diyor ki ne yapacaksın sen 50 lirayı , zaten sana bu kadar veriyorum yetmiyor mu? Yani kendi kazandığım paranin hesabına giriyorum
E ben ev hanımıyım, banada eşim veriyor sen niye çalışıp kendini yoruyosunki ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?