maaş kartım eşimde yardım edin nasıl alabilirim?

canım ya kurtul biran önce bu adamdan bu hayat böyle sürmez ve bir gün düzelceğini asla düşünme bu insan sana şiddet uyguluyo tehdit ediyor sana daha fazla zarar vermeden bu adamla konuş baktın olmuyor kurtul bu adamdan sabır sabır sabır bir yere kadar canım ALLAH ım senin ve o güzel bebeğinin yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

kartı ıstedınız dıye sacınızı basınızı yoldu oylemı ? :1shok:
evde boyle ruh hastası bır koca varken cocugunuz psıkolojık olarak bu babayı nasıl ornek alıp etkılenıyor acaba...

Sizin sorununuz maaş kartının onda olması değil ki. Siz de çekseniz maaşı birşey değişmeyecek. Bütün bu yazdıklarınızı yapan adam zaten almak isterse döve döve alır o parayı. Allah ya sabır yada boşanmak için cesaret versin diyorum.

bu adamdan bir an önce krtulmaya bakın. Kartı tekrar isteyin, eğer tekrar"babanın evine git" derse gşdin siz de. Ki olay artık sadece bir kart mevzuunu geçmiş. Şiddet,bencillik,merhametsizlik hatta sevgisizlik var. Ömrünüzü bu şekilde geçiremezsiniz. Emini bunları duyan aileniz de size destek olacaktır. Bir an önce kurtulmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

benim eşim de bir ara "senin maaş hesabını değiştirelim de benim hesap numaramı verelim,maaşını oraya yatırsınlar" demişti. Amacı da paramızı tek bir noktada toplamak ve nerelere harcadıgımızı kontrol etmekmiş. Para biriktreblmemiz için iyi olurmş. Kabul etmedim. Şakaya vurdum falan. Başka fikirler sundum parayı kolay biriktirebilmek için...

Ahhh oldum yani okurken maas kartinizi istediginiz icin hem hakaret hem dayakmi var?bence mesele maas karti degil canim bu adamin size davranislari beni daha cok uzdu!hadi diyelim kartinizi verdi ya size yapilan hakaret,saygisizlik nolcak.birde Baba evine yolamaklami tehdit ediyo!!yaziklar olsun boyle erkege

böylesinin elinden alcaksın kartını verme maaşını.
senin görevin olarak gördüğü temizliğe de bir kadın tut.
kendisi de eşek gbi çalışıp kendi görevi olarak gördüğü şeyi yapsın, evi tek başına geçindirsin kolaysa.alsanaalsanasmile
siz nasıl katlanıyosunuz anlamadım.
sz çocuk için katlanıyorsunuz ama onun çocuğu falan düşündüğü yok.
ne olacaksa olsun modunda.klava:

Son düzenleme:
Sorun maaş kartı değil ki ........Niçin bu adamla evliliği sürdürüyorsun? Maaş kartını alsan ne olacak ? Bu insan müsveddesiyle hayat geçer mi.Madem çalışan üreten bir insansın bu adamı yaşamından sök at.

Canımmm inan çok üzüldüm...Evet hayat müşterektir ; ama her insan evlense de kendi hayatını sürdürmeye devam eder....Sen çalışıyorsun,sen kazanıyorsun yorulan sensin ve ay sonunda 100 tl paraya talim oluyorsun...bEN ÖĞRENCİ OLARAK AYLIK HARCAMAM 100den o kadar fazla ki...Çok üzüldüm inan adına...Ama benim sana tavsiyem eşinle konuş kendi yıpranmışlığından bahset...Ay sonunda o parayla insan bir gezmek eşine çocuğuna hediye almak ister...Çok kötü gerçekten... (teselli::1hug:

iSin var gücün var, paran geliyor, niye cekiyorsun bu adami yaaaaaa? Ciddi söylüyorum, cocugum icin diyorsun ama adam zaten cocugun psikolojisini bozar, suna bak yaa hem hakaret ediyor hemde siddet ediyor, üstüne üstelik sen köle gibi calisiyorsun ama sefasini o cekiyor, parasini o harciyor
o kendi ailesine yardim edebiliyor ama sen kendi paranla edemiyeceksin öylemi ?
babanin evine git diyorsa git sende, ne duruyorsun cekme böylesini, zaten 2 gün sonra pisman olur

cok uzucu ve sınır bozucu bır durum canım senınle senı sevdıgı ıcın degıl maaasın ıcın evlenmıssss en bastada hata etmıssın ,erkek evıne bakmak zorunda kadının calısması sadece yasam standardını yukseltır evıne para getırmek zorunda degıl boyle erkeklerden allah uzak tutsun hepımızı

bakın bazıları demişki insanlar bi erkek bulunca oh buldum diye sevindirik oluyor. Hayır ben sevindirik falan dğilim.biz anamızdan eşşek olarak doğmuşuz. annem iş delisi eşşek gibi işini yapmazsan burnundan getirir. falanla filanla kıyaslar olmadık hakaretler eder. babamsa içki içen hiç birimizesevgi göstermeyen aşırı baskıcı biri. ilk atandığımda 6-7 ay çalıştım bana para göndermiysun diye demediği lafı bırakmadı.hiç bi yere göndermez.her şeyin altında usur arar. parayı göndermememin nedeni ise kendime kıyafet almak, çeyizimi tamamlamak(ki 5 kuruş harcamadı bana taktığı bileziği bile elin içinde ben mahçup olmayım diye kendim aldım.)bu halde bile 200-250 gönderdim ama yetinmediler. yattığıma kalktığıma arkadaşıma herşeye karışır herşeye hayır derler. boşandım diyelim. onlar beni rahat mı bırakacak. sen dulsun oraya gitme. sen artık bizim hmayemizdesin v.s bir dert bitecek diğeri başlayacak.paramı yine bana harcatmayacaklar. tabiki bunları eşim bilmiyo annem babamla ilgili hiç açık vermiyorum.her neyse dün akşam eşimle konuştum hakaretlerinin şiddetin çok canımı yaktığını benimde insan olduğumu maaşımı kendim çekmek istediğimi söyledim. şaşırdım kartı verdi. mutfak masrafına çocuğun bakıcısına karışmam dedi. 1200 lira bu ay ödemem gerekyomuş sonraki ay mutfak, bakıcı, öğrenim kredim,tatil parası bana aitmiş. hiç yoktan iyidir dedim. aldım en azından harcamama izin verdi. dil alışkanlığı olmuş küfürü yapmamaya çalışırım dedi. bilmiyorum inşallah düzelir. ayda bi hey heyleri geliyo deli gibi oluyo. ayın 15 i gelince ne yapacak merak ediyorum
Ki kendimi övmekgibi olmasın ama o kadar temiz düzenli biriyimki.her işi yaarım benim zoruma giden de zaten kıymetimin bilinmemesi. Allah sabır verir inşallah ben kazanırım.beklemedeyim umarım tekrar aynı hataları yapmaz ben ona parayı verdiysem evlendik ana babalarımız bişey yapmadı sırt sırta verir öderiz tarzındaydı. baktımki o hala anam babam diyo. sinir oluyorum. seni ortada bırakan ki sadece babasının istediği kızı almadı diye borç batağına atılan biri hala neden böyle düşünür.gelinliğimi, ayakkabımı, yatağımı, koltuğumu kanepemi herşeyimizi kendimiz aldık. nişanlıyken alınan kıyafetleri bile biz ödedik. hiç kimse oralı bile olmadı. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sizden ricam yorum yazarken empati kurmadan yazmamanız benim yetişme tarzım doğduğumdan beri çetiğim sıkıntılarım var. gözümüz hiç açılmadıki anan baban değer vermezse kim verir. okutmalarının sbebi de evden kaçar gene okurum diye korkutmamdı. tatardan kaçarken betere tutuldm anlayacağınız.:enbuyukkk:

iyide biz bunu nerden bilebilirdikki ?
yani annenin babanin böyle oldugunu bilemedigimiz icin hani cocugunu al ailene git diye önerilerde bulunuldu.
Esinde hic karti verecek gibi degildi ama verdiyse ne mutlu sana,
Insallah bundan sonra sorun yasamassin

Insallah duzelir canim esin. sonucta ne yuva kurmak nede yikmak okadar kolay degil
Ama bir erkegin eşine hakaret yada şidet uygulamasi gercekten cok uzucu.insan olsun senin degerini bilsin parani harcama yetkisi versin varsin maas kartini alsin para onemli degil ama para icin huzursuzluk cikiyosa bu olay hakarete şidete gidiyosa iste burda durup duşunurum ben. Benim kiymetimi bilmiyo ama parami paşa paşa harciyo ustune ustluk birde kufuru basiyo. Allah yardimcin olsun

[B][COLOR="başta veremeyecektin kartını
tabiki hayat müşterek ama sizin kazandığınız parayı canı istediği gibi harcama lüksüde yok arkadaşım
tamam borcumuz borç deyip her ay kendi paranı çekip al şunlar borcun parası kalanıda benim deyebilirdin

biz nerden bilelim ailen nasıl,sen bize herşeyi ayrıntısıyla yazıcan bizde ona göre yapacaz yorumumuzu.:enbuyukkk:

kimseye güvenmeyeceksin, gerektiğinde yapayalnız yaşamayı göze alacaksın.kendine güveneceksinki herkes her istediğini sana yapamasın.ailenizin durumunu eşinize anlatmasınızda o sizdeki güvensizliği anlıyordur.hiç de zor değil mecbur olmadığınızı sadece mutlu olursanız yanında olacağınızı hissettirmeniz yeter ona.keşke insanlar daha vicdanlı olsa.....
ama siz önce kendinize güvenin, kimseye değil.
herkesi ama herkesi hayatınızdan çıkarma gücü sizin elinizde
çocuksa onunda çocuğu o da düşünsün sizin kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…