maaş kartım eşimde yardım edin nasıl alabilirim?

Bankayı ara kartımı kaybettım de yenısını cıkarsınlar.Esın mutlaka soracaktır ne oldu bu kart calısmıyo dıcektır. Sen de manyetıgı bozulmustur de.Yenı kart cıkarttırıyım de kart cıktıgında o so0rmadan kartım geldı deme.Sordugunda da artık kartımın bende kalmasını ıstıyorum dıye acıklayarak basla konuya.

bu adam senle değil kartınla evlenmiş.senin paranla sana sezdirmeden senide aldatıyordur bu denli yamanlık yapan adam onuda yapar.bu adamdan ayrılırsan sana nafaka ve tazminat davasıda açar emin ol. allah yardımcın olsun.klava:

cnm slm ben bankacıyım.. yapman gereken şey şu.. bankaya gidiyorsun. telekart kullanmak istemediğini yeni kart kesinlikle gönderilmesini istemiyorum diyorsun.. eşin parayı çekmeye kalktığında kartta sorun olduğunu söylicek ve senin bankayla konuşman gerektiğini söyleyecek. çünkü bankalar kişilerin kendileri dışında başka hiç kimseye bilgi veremez. bilgi verenn de iş akdi fes olur. sen de bu arada şöyle gönderilcekmiş.. böyle gönderilcek miş.. sorun varmış sistemde gibi şeyler söyle eşine.. parayı da bankadan kimliğinle elden çek.. kesin çözüm bu cnm.. bence..
sevgiler..

allam ya ne bu böyle bu erkekler iyce zivanadan cikiyorlar
bide erkek olacak karisinin parasiyla ailesine agalik yapiyor
bu para mevzusu belki asilir zamanla ama siddette var diyorsun ah be güzelim cocuk da var

bunlari okudukca yeminle esime sükür ediyorum adam ortak ihtiyacimiz icin bile harcayacak olsa arayip izin aliyo yada eve gelince senin hesaptan su kadar para aldin suraya yatirdim falan halbuki ben adamin parsini catir catir hic sormadan harciyorum

Yardımcı olmak istemişsiniz, güzel tabi. Ama sonunda adam gerçeği öğrenince kavga çıkar, daha kötü zarar görebilir arkadaş..:gitme:

arkadaşım maaş kartını vermekle hata etmişsin.sonuçta öğretmensin yani bizde para hesabı yapabiliriz.sende kalırdı kart ne kadar borç varsa o ay paralarınızı birleştirip ödeyebilirdiniz.yani eşten harçlık almak insanı huzursuz eder bence annem ev hanımıydı babamın eline bakıyordu bende öğretmenim niye okuduk ki biz daha ii şartlarda yaşamak için eskiden kadınların yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için ezilmemek için...bu konuda kararlı ol bence bende 1 yıllık evliyim kartım bende sonuçta o çalışmanın verdiği bi onurdur keyiftir ya emeğinin karşılığını insan kendi almak ister.çok haklısın canım çocuk olunca tabii huzursuz olmasını istememen normal ama biraz daha gayret et bence.

gerçekten üzüldüm çok...

ama arkadaşın hikayesini okurken şunu bir kez daha farkettim..kocasına bukadar ödün veren bayanlar genelleme yapmak istemiyorum ama çoğunlukla problemli ailelerden geliyolar kanısındayım...

kendi ayakları üzerinde durabilmelerine rağmen o problemli aileye geri dönmektense orda sıkıntı yaşamaktansa kendi yuvamda sıkıntı yaşar kendi kocamı çekerim diye düşünüyolar..ne değişecekki aileme geri dönsem yaşadıklarım çok mu farklı olcak diyorlar....
yada yaşadığı tüm olumsuzluklardan dolayı hem özgüvenlerini yitirmiş hemde cesaretlerini kaybetmiş oldukları için tek başınada yaşamayı göze alamıyolar...

ve dolayısıyla bütün kapılarını yine kendileri kapatıyolar...

ailen kötüyse tek çözüm onlar değil..ayrıda yaşayabilirsin eğer elin ekmek tutuyorsa..

hani kabul görmüş bir laf vardır ya

ipleri baştan elinde tutacaksın ! ! ! !

arkadaşım kartını tamamen iptal et
maaşın her ay yattıkça gidip kendin ihtiyacınız kadarını çek
ne demekmiş o ben aileme yardım edecem sana gelince yok ailene yardım
yoookk yaaa
senin ilk başta yaptığın güzel bi düşünce bence ama eşin bunu suistimal etmiş

cnm gerçekten işin zor Allah yardımcın olsun yapabileceğin şey savurgan ol karın madem onda ha bire borç yap pes etsin kartını sana versin ...ya benzer bişey başımda bnm...ama eşim haklı...bnm yıllardır para sorunum var bunalımlı günlerimde nasıl olduğunu anlamadan milyarlık borçlar yapıyorum kendime güvensizliğimi böyle kırıyorum aklımca 2.5 yıldır evliyiz 2 kere eşime yıkım yaşattım ve artık maaş kartım eşimde kredi kartlarımı kırdı kapattırdı bana ve günlük 5 milyon harçlık...ama haksız olduğum halde yediremiyorum bunu kendime öyle gurursuz hissediyrm ki elimde değil....kesinlikle seçim yapmalı...ya ben de ya kartım...zati kart derse kullanabiliceği bir limit de olmayacak restini çek...sen tüm gücünle yazda kışta çalış adam seni kart karı görsün...yok öle şey

bi defa başta yanlış yapmışsın sen tamam evlilikte senin param benim param olmamalı ama sende dursaydı maaş kartı parayı çektikten sonra oda sende ortak bi yere koyardınız evde ordan ihtiyacınız oldukça kullanırdınız yani hem de yani ver kartımı diye:sm_confused:

benimde maaş kartım eşimde ama o anensine verince ben söylenirim :)) çünki, annesinin hiç ihtiyacı yok evi var maaşı var faturaları ödeniyor... ama eşim benim her istediğimi yapar ki zaten ben gider kartlarla alırım o öder ve aileminde her başı sıkıştığında koşar çok şükür

evleneli 1 yı loldu eşimin maaş kartı bende durur,sen evdesin hesap yaparsın der,hiç sorun çıkmadı okulum bitti şimdi iş arıyoruz bana,işe girincede hesaplar sende diye söyler hepp canım benim bu konuda çok anlayışlıdır..ama bende hesabımı bilirim kalanı biriktiririmm,idareli davranırım

Ne olacak bu kadınların hali. Allah'ım sen koru. Ben evli değilim ama çok iyi anlıyorum. Benzerleri çevremde de var ne yazıkki. Bazı insanların kaderi gülmeyince gülmüyor gerçekten. Aile de ayrı baskı koca evinde ayrı baskı. Bende öğretmenim. Böyle yazıları okuyunca kimseye güvenim kalmıyor. Yazıklar olsun o adama.(Kusura bakma :s)

Gerçi ben konuyu geç gördüm ama nacizane bi tavsiye..
Bankaya gider kartının kaybolduğunu söylersin banka kartı bloke eder. Eşin karttan para çekmeye kalkınca ATM karta el koyar. Sende yenisini çıkarır vermezsin olur biter.
Anladığım kadarıyle senin parana ihtiyacı var. Kart ve para sende olduğu müddetçe çek git babanın evine diyemez derse ve sende gitmezsen o zaman durum tuhaflaşır. Seni istemeyeni sen hiç isteme yani.
Kimse senden kıymetli değil arkadaşım....

ya ben ev hanımıyım eşim çalışma yıpnanırsın der hep zorla harçlık verir kart çıkartır bazı çalışan bayanların eşleri hep böyle oluyor çevremde çok var sanki bayanı çalıştığı için alıyormuş gibi davranıyorlar insanlar çok değişti gerçekten eşimin kıy*****i bir kez daha anladım halbuki hayat bu herşey ortak olmalı herkes geleceği için çalışır çok kişi gördüm eşinin kartını alan ama sana babanın evine gidersin demesi sanki paran için seninleymiş gibi konuşmuş bence karttan daha öenmli eşinin bu şekilde konuşması seninle neden evli önce bunu anlamalı..

kendini bu şekilde hem kocasına hem koca tarafına kullandıran kadınlara çok kızıyorum ve saflıktan daha başka bi laf edeceğimde şimdi kızacaklar
neden hem yapıp hemde kızıyorsunuz ki görünen köymuş işte kılavuzunuz karga mıydı

kesinlikle katılıyorum. Nasıl verirsiniz,niye verirsiniz ya? Maaş alırsın ev ekonomisine katkı için bir miktar verirsin ama kartı neden verirsin? Kart için alırsan gidersin diyen bir adamla neden kalırsın arkadaşım. Vallahi hariçten gazel okumuyorum yaa:95:

Bu nasıl bir şey ya?

Kartı alırsan babanın evine gidersin ? Diyecek birşey bulamadım doğrusu, allah yardımcın olsun böyle adamla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…