maaş kartım eşimde yardım edin nasıl alabilirim?

cok haklisin canim seni cok iyi anliyorum ben..insan her durumda sirtini yaslayacagi bir ailesi olsa zaten kimse cekmez koca evinde bu kadar sikintiyi...birak terk et demek kolay..kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyorki tam olarak...
neyseki simdilik hersey yoluna girmis buna sevindim..umarim bundan sonrada boyle devam eder hep...a.s.

Şaka mı bu..?
Adam sizin paranızı bir de harçlık olarak size mi veriyor hem de 100 lira..
forumu okudukça eşime tekrar tekrar aşık oluyorum ..

yazacaklarımı arkadaşlar özetlemiş zaten..

bende bundan 6 sene önce vermiştim o hallediyordu harcamaları, 3 sene sonra ben küçüklüğümden beri daha iktisatlı olduğumdan onunda harcamalarına karıştım artık ben takip edicem sen cok savuruyorsun parayı dedim böylece o da maaşını benim banka hesabıma havale etmeye başladı orda biriktirmeye başladık, ailesine göndermiyordu Allahtan öyle olsa bende çok kızardım şimdi sıkıldım fatura takip etmekten yine herşeyi ona devrettim. birlikte gelecek için hayal kurmanız örneğin ev almak için olabilir belki faydalı olur şu kadar para biriktirelim falan derseniz o da ailesine vermez bilmiyorum umarım eşin seni anlar cok mutlu olursunuz canım...

canım benim en yakın arkadaşımın ailleside böyleydi..babası kredi çektirdi kız utancından düğün günü söyledi..allaaahh kocası bi surat yaptı..sonra babası devam etti istemeye..huzuru kaçtı..kocası kart için hakaret etti...kardeşleri hiçç babasına yedirmiyor şimdi...kendide pişman..ama senin kocanınki görgüsüzlük..h buarada YOK ONLARIN İSTEDİĞİ KIZI ALMAMIŞ..ONDAN YARDIM YOKMUŞ falan hikaye..kocan güya bak seninle evlenebilmek için sıkıntı çekmeye razıyım ayaklarına yatıyor..s...r et gitsin ya..bi kredi kartı çıkar maaşından otomatik kesinti talimatı ver...harca gitsin..taksit yaptırarak..kartta kendinde kalsın..para kalırsa...

arkadaşım senin için seçimler çok zor farkındayım.çocuğun,ailen,kocan çok zor bir durum.ama şu hayatta bilmen gereken şey sesini çıkarman gerektiği herkese varlığını kanıtlamalısın hem eşin hem ailen senin gerekirse tek başına yaşayabileceğini kanıtlamalısın.ilk adım kartı almışsın zaten şimdi yapman gereken eşine tavrını iyice belli etmen ayın 15 i geldiğinde ona ihtiyaç duymadan tüm ödemeleri yapman ve yaptığın ödemelerin açıklamasını eşine yapmandır.senin sorumluluklarını yerine getirdiğini onunda aynı şeyleri yapması gerektiğini anlaması gerekiyor.erkeklerin en büyük kozu onları bırakamayacağımız konusunda kendilerine çok güvenmeliri nede olsa biz bayanlar ayakları üstünde kolay kolay duramayız.ama sen ona bunun tersini yapabileceğini net olarak göstermelisin.sevgiler

aslında doğru olan onlara kartı hiç vermemek ama biz onları sayıp kartı teslim ediyoz. sonra isteyince adamların namuslarını istemiş gibi zorlarına gidiyor. benim eşimde ilk zamanlar çok zorluk çıkardı ama benim yaşadıklarım aklımı başıma getirdi ne olursa olsun vermiyom artık. borçları o yatırıyo.ev kredsi var, taksitler faturalar derken banada az bi para kalıyo. ne anlıyon bundan , bana versen ne olur dedi ilk başlarda. yok olsun en azından paramın sıcaklığını hissedyeim dedim. vermedim. paramı çekerim. bi kısmını ona vererim. gerisin kafama göre harcarım. allahın bu gününe şükür:Saruboceq:

(maaşımıza bereket ver rabbbbbim:Saruboceq:)

bikere daha güzellikle konuş kartını geri iste
babası ona bişey yapmamış o hangi akla hizmetle sizin paranızı onlara yoluyor?
ha vermedimi kartı ozaman kartın yerini biliyorsundur kesin
ordan al ve eşine kapıyı göster
o gitsin babasının evine
bırazda babası ona baksın

İnanılır şey değil ya. Bence yeni kart başvurusunda bulunup, sonra da şifrenizi değiştirin. Eşiniz nerede durması gerektiğini unutmuş, hatırlatmak en doğal hakkınız. Sonuçta ne siz kölesiniz ne de o efendiniz.

doğru hayat müşterek.orçlarınızı birlikte ödemekle hata etmemişsiniz.
ama sizi istemeyen size 1 çöp dahi almayan insanlara sizin paranızla yardım ediyor demekki eşiniz.
o ne saçmalık okadar emek ver karşılığında kocandan harçlık al.niye çalıyosunuz ozaman ???
eşinizin ailesi için mi???
kavga çıksın 1 kere iyi bir kavga çıkarın cıngar çıkarın alın kartınızı.siz 3 senedir huzursuzsunuz.yazık değil mi size canım

ya biz kadınlar çalışsak da eziliyoruz çalışmasak da.bu nasıl iştir anlamıyorum.valla bunları okudukça karnımdaki bebenin erkek olmasına seviniyorum.:ecrin_bebek:bunları yaşamayacak en azından diye.
arkadaşım sen eşin ne dese he demişsin.ben sana boşan demiyorum ama şu seni tehdit eden kocana karşılık git bi annenin evine hemen zart diye boşanacak değilsin ya.bulmuş senin gibi pırlantayı,bir kere o bırakmak istemez seni.dört dörtlüksün senden iyisini bulamaz,sanki farkında değil mi bunların.o ister mi yavrusundan ayrılmayı.yapamayacağını biliyor tehditlerle blöflerle yıldırıyor seni.hadi ailen destekçi değil ya da yansıtmak istemiyorsun ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyor musun?kartımı kaybettim der yeni kart çıkartırım maaşımı çekip bir arkadaşıma olmadı bir otele giderim.okuldan da rapor al ne olacak.1 hafta yeter sana 1 hafta ortadan kaybol bakalım nasıl deli divaneye dönüyor.kalsın eşsiz,çocuksuz ,borçlarla anlasın kıymetini.ondan sonra bırak senden kartı almayı kendi kartını bile verir sana.ahanda şuraya yazıyorum.

ayyyyy ne tesadüf benim maaş kartımda eşimde
ama ben nakit kullanmam kredi kartıyla canım ne isterse alırım ektreden kalanı o taksitlere kullanır
bi kredi kartı al hesap kesiminide maaş gününe yani kadrolu isen 15 ine ayarla otomatik ödemeye ver sorun kalmaz inşallah
zaten kartın sizde olmadığını banka bilse hemen bloke oluyo benim kartımın gelip gelmediğini ben okulda iken eşim öğrenmek istemiş bloke oldu gidip kendim yeniden hesabı aktıf yaptım

hayat müşterektir tabiiki ama senin eşin adam değilmiş vesselam. bizim eşimle maaş kartlarımız birbirimizde kendi kredi kartımızdanda para çekebildiğimiz için her ikimizde birbirmizin maaşını çekebiliyoruz. bizde düğünümüzü kendimiz yaptık borçları birlikte ödedik, araba aldık ev aldık. ama eşim her zaman benim istediğim şeyi alır. bir dediğimi iki etmez ve herkesin yanında eşim olmasaydı yapamazdım der.
bir an önce maaş hesabını değiştir bundan sonrada verme sen çalışıyorsun maaşında senin hakkın. allah yardımcın olsun

Kendini ezdirirsen ezerler tabiki. Adamın tavırlarından memnun değildiysen niye çocuk yaptın bir de? Cahil değilsin birşey değilsin. Ama mezradaki okuma yazma bilmeyen kadınlardan farkın yok. Özgüvenli ol biraz.

hayat tabi müşterek..özellikle ev kurmak kolay değil...ama ne kadar severseniz sevin bazı tavizler vermek iyi olmuyor..sende bunu başda yapmışsın tamam destek olursun ama kartın vermen iyi
olmamış onun da kartı kendi amacı dışında kullanması zaten hiç hoş değil..
nasıl öderse ödesin borcunu gerekirse ek iş yapsın ama sen kimseye muhtaç olma kartını almaya
bak derim...

bankaya gidip durumu anlatın kartı iptal ettirin yeni kart talep edin bu kadar basit. kulagına bile gitmez kaybettimde diyebilirsiniz bankaya. sordugunda kartımı vermedin bende yeni kart çıkarttım dersiniz. böyle köle gibi nereye kadar.

senin sorunun kartının eşinde olması değil bence, eşin bencil ve düşüncesiz sende mutsuzsun yani kartını alsanda çok birşey değişeceğini zannetmiyorum, eşin normal olsa kart kimde nerde olursa olsun farketmez, üzmek istemiyorum seni sen yaşadığın için en iyi sen bilirsin ama ben okuyunca böyle anladımbilmiyorumkismile

yani bir insanın niki bu kadar uyar kendisine sizinle empati kurmaya çalışıyorum ama o kadar kendinizi ezdiriyosunuzki okudugum kadarıyla. yani gözünüz açılmadıysa artık açın lütfen bir mesleğiniz var ayaklarınız üstünde durabiliyosunuz kimseye mecbur deilsinizki ayrılsanız ayrı ev açın çocugunuzla beraber biraz güçlü olun ya. oldukça güçlü durumdasınız aslında. ne durumda olan bayanlar var kusura bakmayında sizin kadar aciz davranmıyolar.

kıyamam. okuyorsun emek veriyorsun niçin erkekeğ muhtaç olmamak için kötü bir durumdaa ayaklaırnın üstüne basabilmek için ama görünüyorki hepsi nafile nasıl bir durumdur aklım mantığım almıyorr. Allah zor dumda olana yardım etsin kötü eşlerede vicdan versin..

bence tavrını koymakta geç kalmışsın evlilikte müşterek borçlar için tabi ki karı koca bişeylere katlanırsın
yeri gelir maaşının yüzünü bile görmezsin ama senin eşin durumu aşmış canım maaşına el koyduğu gibi
ailesine de veriyor ve senin aileni de hiçe sayıyor..durması gereken yeri artık sen kocana bir şekilde bildirmelisin herşeyin bir haddi sınırı vardır üzülme arkadaşım al karşına konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…