- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
illa ki ''maas kartini karisinin elinden ZORLA alan erkek'' diye yazmasina gerek yok cunku zaten konu sahibi arkadasin ne demek istedigi anlasiliyor ama herkes kendi tarafina cekmis konuyu...tabii ki maas kartini esine vermek isteyen bayan verir bu da kimseyi ilgilendirmez ama konu bu degil. konu gonul rizasi olmadan ellerinden kartlari alinan bayanlar olmasi gerekiyor ve arkadas bunu anlatmaya calismis bence ama kendini dogru ifade edemedigini dusunuyorum. daha acik ve anlasilir anlatsaydi tum kk olarak daha rahat anlar ve daha rahat yorum yapardik benceben de cevremden bu durumda olan bazi kadinlar taniyorum maalesef cok can sikici
Sanırım topiğin açılma amacı, zorla eşinin maaş kartına el koyup, bu şekilde, maddi anlamda, evde kadının hiçbir şekilde söz sahibi olmamasına sebebiyet veren erkek kişileri kınama:)
Bu açıdan evet saçma buluyorum ve buna müsade eden kadınları da kınıyorum..
Böyle bir tanıdığım var, kocası ,asla kendi başına bir çöp almasın, para üzerinde hak iddia edemesin diye evlendikleri günden beri kadının maaşının kendi çekiyor..
Ama eşinin hiçbir art niyeti olmadığını bilerek sadece paylaşım amacı ile kartını kocasına verme olayında da bir abeslik görmüyorum..
Bu arada bizde herkesin kartı kendindedir.
kartım eşimde hiç de bir sıkıntı yok bu durumdan dolayı
aksi takdirde nerde kaldı aile olma mantığı
Demek istediğim şu: Neden maaş kartını erkeğe veripte kendinizi çocuk gibi harçlık istemek zorunda bıraktırtıyorsunuz? Tabii bunu veren herkese demiyorum, bazı çiftler vardır gerçekten yatırım yapmak için birbirlerinin kartlarını birbirlerine verirler onlara lafım yok ama maaş kartını kocaya veripte ondan şunu alacam para lazım bunu alacam para lazm diye ona hesap vermek, özgürce harcayamamak bana saçma geliyor. mAAŞ kartını erkeğe veripte neden erkek egosu tatmin edilir anlamış değilim. Biz yıllarca bu yüzden okumadık mı? Yani erkeğe muhtaç kalmamak için okumadık mı şimdide biz kendimizi onlara muhtaç etmiş olmuyormuyuz maaş kartlarımızı onlara bırakarak? Sebep ne olursa olsun her yönden bana saçma geliyor. Benm bi erkek arkadaşım ablasının kocasının maaş kartını aldığını ve onun kocasının çektiğini öve öve anlatmıştı o yüzden de onu terk ettim :)
Demek istediğim şu: Neden maaş kartını erkeğe veripte kendinizi çocuk gibi harçlık istemek zorunda bıraktırtıyorsunuz? Tabii bunu veren herkese demiyorum, bazı çiftler vardır gerçekten yatırım yapmak için birbirlerinin kartlarını birbirlerine verirler onlara lafım yok ama maaş kartını kocaya veripte ondan şunu alacam para lazım bunu alacam para lazm diye ona hesap vermek, özgürce harcayamamak bana saçma geliyor. mAAŞ kartını erkeğe veripte neden erkek egosu tatmin edilir anlamış değilim. Biz yıllarca bu yüzden okumadık mı? Yani erkeğe muhtaç kalmamak için okumadık mı şimdide biz kendimizi onlara muhtaç etmiş olmuyormuyuz maaş kartlarımızı onlara bırakarak? Sebep ne olursa olsun her yönden bana saçma geliyor. Benm bi erkek arkadaşım ablasının kocasının maaş kartını aldığını ve onun kocasının çektiğini öve öve anlatmıştı o yüzden de onu terk ettim :)
İtiraf ediyorum.. akannehir
Ben acizim, açgözlüyüm, parayı çok seviyorum çünkü kocamın maaş kartına el koydum. :mymeka:
Kocam yıllar yılı üniversite okudu ama elin kadını geldi adamın kartını elinden aldı. Çünkü niye; ben onun kazanığı 3 kuruşa göz diktim.
Tokat gibi çarptı şu gerçekler yüzüme, insanın kendini tanıması acı oluyormuş..:çok üzgünüm:
bu matığı anlamıyorum işte. aile olmak için kadının tüm kontrolü erkeğe mi devretmesi gerekiyor? erkekler neden eşlerine maaş kartlarını vermiyor da kadınlar veriyor. hem de gönüllüce
bugün herşey iyi diye yarın da böyle süreceğinin garantisi var mı? arkadaşım 18 senenin üzerine hiç ummadığı bir zamanda aldatıldı da mahkemeye delil sunabilmek için dedektif tutacak parayı borç harç buldu.
kazanmak için senelerce emek sarfettiğiniz ekonomik özgürlüğünüzü ne diye başkasının ellerine teslim edersiniz ki. aile olmak bu demekse erkekler aile olmayı bilmiyor mu, karısına maaş kartını veren ve bunu bağlılık, birlik göstergesi sayan kaç erkek tanıyorsunuz? haklar kolay elde edilmiyor, bu kadar kolay vazgeçilmemeli.
bu matığı anlamıyorum işte. aile olmak için kadının tüm kontrolü erkeğe mi devretmesi gerekiyor? erkekler neden eşlerine maaş kartlarını vermiyor da kadınlar veriyor. hem de gönüllüce
bugün herşey iyi diye yarın da böyle süreceğinin garantisi var mı? arkadaşım 18 senenin üzerine hiç ummadığı bir zamanda aldatıldı da mahkemeye delil sunabilmek için dedektif tutacak parayı borç harç buldu.
kazanmak için senelerce emek sarfettiğiniz ekonomik özgürlüğünüzü ne diye başkasının ellerine teslim edersiniz ki. aile olmak bu demekse erkekler aile olmayı bilmiyor mu, karısına maaş kartını veren ve bunu bağlılık, birlik göstergesi sayan kaç erkek tanıyorsunuz? haklar kolay elde edilmiyor, bu kadar kolay vazgeçilmemeli.
Ben eşime veriyorum..
Kimsede benim kocama diyemezki açgözlü diye..
İsteyen verir isteyen vermez;ha şikayet edilir de yorum yapma hakkınız olur..Adam yer paraları tamam anlarım,içkiye kumara yatırır,kendi zvklerini yerine getirir eşini kenara iter anlarım..
BEn eşime veriyorum,şükür paramızın birikimini yapar,evimizde bir kuş sütü eksiktir..Parayı döndürür..Ben gocunmuyorum..
ne demek yazmasına gerek yok.illa ki ''maas kartini karisinin elinden ZORLA alan erkek'' diye yazmasina gerek yok cunku zaten konu sahibi arkadasin ne demek istedigi anlasiliyor ama herkes kendi tarafina cekmis konuyu...tabii ki maas kartini esine vermek isteyen bayan verir bu da kimseyi ilgilendirmez ama konu bu degil. konu gonul rizasi olmadan ellerinden kartlari alinan bayanlar olmasi gerekiyor ve arkadas bunu anlatmaya calismis bence ama kendini dogru ifade edemedigini dusunuyorum. daha acik ve anlasilir anlatsaydi tum kk olarak daha rahat anlar ve daha rahat yorum yapardik benceben de cevremden bu durumda olan bazi kadinlar taniyorum maalesef cok can sikici
bu yüzden sevgili terk etmeye devam edersen evde kalman an meselesi-tatlicadiarzu-Demek istediğim şu: Neden maaş kartını erkeğe veripte kendinizi çocuk gibi harçlık istemek zorunda bıraktırtıyorsunuz? Tabii bunu veren herkese demiyorum, bazı çiftler vardır gerçekten yatırım yapmak için birbirlerinin kartlarını birbirlerine verirler onlara lafım yok ama maaş kartını kocaya veripte ondan şunu alacam para lazım bunu alacam para lazm diye ona hesap vermek, özgürce harcayamamak bana saçma geliyor. mAAŞ kartını erkeğe veripte neden erkek egosu tatmin edilir anlamış değilim. Biz yıllarca bu yüzden okumadık mı? Yani erkeğe muhtaç kalmamak için okumadık mı şimdide biz kendimizi onlara muhtaç etmiş olmuyormuyuz maaş kartlarımızı onlara bırakarak? Sebep ne olursa olsun her yönden bana saçma geliyor. Benm bi erkek arkadaşım ablasının kocasının maaş kartını aldığını ve onun kocasının çektiğini öve öve anlatmıştı o yüzden de onu terk ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?