- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ablam çalışmıyor. O yüzden bunu niye söyledi hala aklım almıyor. Ama ailemiz onun ailesine göre daha eğitimli... Belki bundan sebep olabilir.hayır o kadar düşmez sanırım bahsettiği vergi dilimi.. yıllık kazancı belli bir oranı aştıktan sonra vergi dilimine tabi olunur
benim eşimde aynı şekilde bizim kesintimiz ekim gibi başlar ocak da son bulur lakin söylediği miktardan o miktara düşmesi imkansız birkere halen yalan söylüyor.
Bence hiç hoş olmamış maaşı ne ise onu söylemeliydi bu olgunlugu gösterememiş, sanki benim maaşım 3 bin dese ablanız nişanlanmayacakmıydı ?
sizin maddi durumu iyi mi ? genelde böyle bir yalanı
karşı taraf zengin oldugu için ve kabul edilmeyeceği için köprüyü gecene kadar söylenir.
belki ama resmen yalan söylemiş .Ablam çalışmıyor. O yüzden bunu niye söyledi hala aklım almıyor. Ama ailemiz onun ailesine göre daha eğitimli... Belki bundan sebep olabilir.
Maaşın çokluğuna göre vergi dilimi artıyormuş.benle eşimin de maaşı düşüyor vergi dilimi diye bişey var bir bakın internetten
bende pek anlamam öyle şeylerden ama 500 tl gibi kesinti oluyor
Yalan söylemesinden son derece rahatsız. Ve sözü atmayı bile düşünüyorbelki ama resmen yalan söylemiş .
yalana başvurması hiç hoş olmamış yani eninde sonunda ortaya çıkacak bugün bunun için yalan söyleyen bir insan
yarın başka şeyler için daha rahat yalan konuşabilir ablanız ne düşünüyor bu durumda ?
Hayır özel bir şirkette amir..Eğer memursa enişteniz 12. Ay ile 1. Ay maaşı arasında 800_ile 1000 lira arasında oynar ben şimdi kendi maaş bordroma bakarak söyledimnet bilgi
Artsa da Mayıs ayından itibaren o rakama düşmez canım.Hadi Mayisdan itibaren düşüyor Aralık da maaş almıyor filan olması lazım.Maaşın çokluğuna göre vergi dilimi artıyormuş.
NE FARKEDER YAHU ABLAN PARASI İÇİN Mİ EVLENİYO ADAMLAMerhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Hayır. Öyle de dememiş. Elime geçen olarak söylemiş.... Ablam tabiki yalan söylediğini ve gururunun kırıldığını belirtiyor.Belki burun maasininsoylemistir net 3500 geciyor dur eline
ben olsam bende düşünürdüm belki söz atılabilecek bir yalan değil lakin birkere güvensizlik girmiş o ilişkiye şüphe girmişYalan söylemesinden son derece rahatsız. Ve sözü atmayı bile düşünüyor
Yalan söylemesi sizce hoş mu hanımefendi?NE FARKEDER YAHU ABLAN PARASI İÇİN Mİ EVLENİYO ADAMLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?