Maaşını yüksek söylemiş.....

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.

hayır o kadar düşmez sanırım bahsettiği vergi dilimi.. yıllık kazancı belli bir oranı aştıktan sonra vergi dilimine tabi olunur
benim eşimde aynı şekilde bizim kesintimiz ekim gibi başlar ocak da son bulur lakin söylediği miktardan o miktara düşmesi imkansız birkere halen yalan söylüyor.
Bence hiç hoş olmamış maaşı ne ise onu söylemeliydi bu olgunlugu gösterememiş, sanki benim maaşım 3 bin dese ablanız nişanlanmayacakmıydı ?
sizin maddi durumu iyi mi ? genelde böyle bir yalanı
karşı taraf zengin oldugu için ve kabul edilmeyeceği için köprüyü gecene kadar söylenir.

Ablam çalışmıyor. O yüzden bunu niye söyledi hala aklım almıyor. Ama ailemiz onun ailesine göre daha eğitimli... Belki bundan sebep olabilir.

Ablam çalışmıyor. O yüzden bunu niye söyledi hala aklım almıyor. Ama ailemiz onun ailesine göre daha eğitimli... Belki bundan sebep olabilir.
belki ama resmen yalan söylemiş .
yalana başvurması hiç hoş olmamış yani eninde sonunda ortaya çıkacak bugün bunun için yalan söyleyen bir insan
yarın başka şeyler için daha rahat yalan konuşabilir ablanız ne düşünüyor bu durumda ?

Yalan söylemesinden son derece rahatsız. Ve sözü atmayı bile düşünüyor

Bürüt maaşı yaklaşık 6bin olan biri Ocak ayında 4400 civarı alırken, aralıkta 3800 e kadar düşer maaşı. Şimdilik sözlülermiş belki söylemek istememiştir tam maaşı ama nişanlıyken ya da evlenince hala tam söylemeyen eşler var ki kıl oluyorum bu tiplere. Sanki devlet sırrı...

NE FARKEDER YAHU ABLAN PARASI İÇİN Mİ EVLENİYO ADAMLA

Yalan söylemesinden son derece rahatsız. Ve sözü atmayı bile düşünüyor
ben olsam bende düşünürdüm belki söz atılabilecek bir yalan değil lakin birkere güvensizlik girmiş o ilişkiye şüphe girmiş
ya hep böyle yalancı bir insansa ? bence ablanız yüzyüze bir oturup konuşsun neden yalan söylediğini bir sorgulasın tekrar sonra kararını versin bir tek bu konuya takılıp kalmasın genel anlamda değerlendirsin bence
başka yalanı vs birşeyleri oldu mu ? içinde birşeyler varsa çok fazlada başını yakmasın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…