- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tesekkur ederim :)Maasimi soylemrm yasal olarak yasak , her ne kadar isimsiz olsak da forumda riske atamam kendimi:)
Ancak adam dogru soylemis emin olabilirsiniz
:))))))) İyi kk var vallahi :)Öyle uc ayda bir vergi dilimi artarak maaşı düşer ama kademeli olarak ve yıl sonunda Ocak maaşından 800 filan düşük alır.Ama Mayıs ayında 3500 e de düşmez 5000 den.Eniste en iyisi brüt maaşı söylesin biz hesaplayalim vergi dilimlerini
Tokiye girmeyi düşünüyorlar. O yüzden ben bu kadar alıyorum filan demiş...Ne kadar saçma ve ne kadar sığ bir düşünce ne yani ablanız sevmiyor mu bu adamı yahu ne demek söz atmak adam zaten kendisi söylemiş yine ablanız kendisi öğrenmemiş kaldı ki düşebilir artabilir gören de borcu harcı var hacizli falan da yalan söyledi zanneder bu kadar değişiklikler olur ama söz atmayı bile düşündüğüne göre kusura bakmayın maddiyata bakmış demek ki gözü korkmuş geçinemem diye kendisi çalışmadığı halde para hesabı yapması da çok enteresan ortada da yalan falan yok yalan söyleyecek olsa tekrar sorduğunda da aynı meblağı söylerdi
:)))Enişte belki de ilk önce doğruyu söyledi,şimdi rakamlara küçük dokunuşlar yapiyor
Ahhaa o da olur :)Öyle uc ayda bir vergi dilimi artarak maaşı düşer ama kademeli olarak ve yıl sonunda Ocak maaşından 800 filan düşük alır.Ama Mayıs ayında 3500 e de düşmez 5000 den.Eniste en iyisi brüt maaşı söylesin biz hesaplayalim vergi dilimlerini
O da olabilir .Erkekler maaşı yuvarlarken rakamı arttırma ,borcu yuvarlarken rakamı düşürme eğilimde oluyorlar genelde.Bir de analitik zekaya sahibiz diye ovunurlerAhhaa o da olur :)
Ya rakamlari yuvarlamis olabilir , o yuzden yalan soyledigini dusunmedim ben acikcasi
Himmm.... Ayıptır sorması ne kadar kazanıyorsunuz? Damadimiz kadarsa eğer bu kadar düşmesi normal o zaman. Ablama bunu okutacağım.
Bende yuvarlarim , atiyorum maasim 6600 liraysa 6 bin diyorum , hic bunun sorun olacagini dusunmemistim , zaten kocam evliligimizin 3.yilinda ogrendi maasimiO da olabilir .Erkekler maaşı yuvarlarken rakamı arttırma ,borcu yuvarlarken rakamı düşürme eğilimde oluyorlar genelde.Bir de analitik zekaya sahibiz diye ovunurler
İşte o yuvarlama erkekte 7/8 bin şeklinde oluyor.Ben kuruş kuruş bu muhabbetleri sevmem.Esimin de üç aşağı beş yukarı ne kadar aldığını tahmin ediyorum ama bazı kişiler resmen maaş mutemetinden iyi biliyor başkasının maasiniBende yuvarlarim , atiyorum maasim 6600 liraysa 6 bin diyorum , hic bunun sorun olacagini dusunmemistim , zaten kocam evliligimizin 3.yilinda ogrendi maasimi
Adam bi kere bile sormamisti
Pes. Kaç kişi anlatmış size yalan söylemediğini. Ne ayıp ya, hem konuyu bilmiyorsunuz, hem de yarım bilgiyle insanı yalancılıkla itham ediyorsunuz.:)))
Ah enişte... Tam bir yalancı çıktı...
Ben de esimin kazandigi parayi biliyorum cunku garibim ne kazanirsa getirip bana veriyorİşte o yuvarlama erkekte 7/8 bin şeklinde oluyor.Ben kuruş kuruş bu muhabbetleri sevmem.Esimin de üç aşağı beş yukarı ne kadar aldığını tahmin ediyorum ama bazı kişiler resmen maaş mutemetinden iyi biliyor başkasının maasini
Ben de esimin kazandigi parayi biliyorum cunku garibim ne kazanirsa getirip bana veriyor
Sonra harclik istiyor benden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?