- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Oldukça yüksek bir maaş almıyorum, ocak ve aralık maaşlarım arasında 2000den fazla düşme var. Ben damadın yalan söylediğini düşünmüyorum.Oldukça yüksek bir maaş alıyorum.
Ocak ve Şubat’ta tam maaşımı alıyorum ve Mart’ta hemen vergi dilimine girdiğim için düşüyor.
Ama benim maaşımda bile 1500₺ miktarında düşme olmadı, olamaz.
Ayrıca maaş sorulunca “normal” şartlarda kimse brüt söylemez.
Bence ortada bir kompleks ve bir doğruyu çarpıtma kılığına bürünmüş yalan var.
Duser
Valla bu konu yuzunden usenmedim hesaplarima baktim gecen sene ocak ayi ile aralik ayi arasinda maasimda tam 2.300 lira fark var
Olmaz demeyin oluyor
Ama soz konusu damat adayininkinde bu kadar fark olmaz , brut 7 aliyorsa 800 lira gibi bir fark oluyor
Aldigi tutar hakkinda Yalan soyluyor mu bilemem ama maasin sene icerisinde azalmasi dogru sonuctaDamat adayı aylar önce 5000 demiş. Geçen senedir diye tahmin ediyorum. 1 aydır sözlüler. Bu sene 3500 olmuş.
Emin değilim ama burnuma iyi kokular gelmiyor.
Maas bodrosunu istesin madem. Guvensizlik kotu seyMerhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Ben nikah memurunun gerçek olduğuna bile inanmam o evliliktevalla sizi kuskulandirmak gibi olmasinda birsekilde bu isin dogruluk deecesini ogrenin. Benimde de akrabami istemeye geldiklerinde oglumuzun is yeri var kendne ait, oglumuzun su kadar maaasi var(yuksek bir miktar) , oglumuzun evi var oglumuzun arabasi var, nikah dan sonra isyerinde aslinda isci oldugunu, kazancinda asgari ucret oldugu usulu oldugu,arabayi akrabalarina hayrina peskes cektigini, ve evinde kayinpederin ustune oldugu nu ogrendik ama is isten gecmisti tabi... Ablan biraz daha dikkatli olsun.
Oldukça yüksek bir maaş alıyorum.
Ocak ve Şubat’ta tam maaşımı alıyorum ve Mart’ta hemen vergi dilimine girdiğim için düşüyor.
Ama benim maaşımda bile 1500₺ miktarında düşme olmadı, olamaz.
Ayrıca maaş sorulunca “normal” şartlarda kimse brüt söylemez.
Bence ortada bir kompleks ve bir doğruyu çarpıtma kılığına bürünmüş yalan var.
Benim esimde maasini brüt üzerinden aldigi icin ocak ayinda en yüksek, aralik ayinda da en düsük maasini aliyor. 1500-2000 arasi falanda oynuyor o arada. Yil sonuna kadar azalarak devam ediyor.Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Oooo erkek milleti hava atmak için herşey der. Benim kocam da sözde balayına beni Maldivler’e götürüyordu o kadar araştırma yaptırdı sonuç istanbuldan Antalya’ya bile gidemedik. Her lafa inanmayacaksın ayrıca maaşı 3.5 olabilir ama 5 demesi çok yanlış. Yalan var orta da.Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Teşekkürler.
Bunu mu anladın. Çocuk yalan söylemiş onu demek istiyor.NE FARKEDER YAHU ABLAN PARASI İÇİN Mİ EVLENİYO ADAMLA
internette brütten nete maaş hesaplama var , evet düşer benim eşimde brüt ücret alıyor yıl sonuna kadar 800 lire fark ettiği oluyor ne kadar çok maaş alıyorsa gelir vergisni o kadar çok alıyorlar.Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?