- 23 Ağustos 2012
- 51.193
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.299
- 898
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Sallamamis ki bircok kisi konu sahibinin enistesi gibi demis yorum yapanlardan maaslarinin düştüğünü yazmislar.Vergi diliminden ötürü.Cok iyi sallamis. Yil sonuna kadar artan maasi duydum da duseni hic duymamistim.
Evet erkekler de cok merakli öyle sirf paralari icin peslerine takilan kadinlara...bana göre "bakire olsun" diye tutturan adam ve "maasi ama sukadar bukadar olsun" diye tutturan kadin ayni zihniyetde. Millet kendine kullanabilecek birilerini aramasin. Hem kendi calismiyorsa birine yalanci demeden önce acip okusun vergi ve is kurallarini.
Mal derken?Eee yani flört ederken herkes kendini olduğundan iyi göstermeye çalışıyor sonuçta. Adam da böylece takılmış. Adam kendini 5 cm uzun söylese abla bu kasar içerlemezdi ama konu maaş olunca akan sular durmuş. Kadınlar da 1 kg makyaj yapıyor, saç baş yaptırıyor. Her 2 taraf da yüksekten uçuyor yani malı kakaladıktan sonra da salıveriyorlar:)
Mal derken?
Sana bu sexist yaklaşım hiç olmadı.
Çeliştin kendinle.
Yeniden okudum,Yok burda ben onu abimiz için söylemiştimköprüyü geçene kadar 5000, nikaha 4 kala 3500tl demiş maaşa
Yeniden okudum,
Yine de kadına ithafen söylenmiş gibi anladım.
Niyet okuyamıyorum tabi ben de :)
Yani yine de malı kakalamak hoş değilAslında her iki cins için de geçerli. Bu konuda abimiz için tabi:) Herkes flört ederken daha özenli, evlenip aynı eve girince rahatlayıp iki taraf da kendini salıveriyor işte.
Maaş dediğin bir üste yuvarlanan birşey değil midir?
2.250 alıyorsan 180 yol parasını da ekler düz hesap 2bucuk dersin :)
Bence normal şeyler bunlar. Bir arkadaş ne güzel demiş, bu işler boyledir. Boylarda da aynı şekilde... Ben hiç 177 erkek duymadım, kesin 180dir. Hee inatla 177 diyorsa belki de 175tir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?