Züğürdün çenesi derkenZenginin parası,züğürdün çenesini yoruyor.
En guzel yorum :)Zenginin parası,züğürdün çenesini yoruyor.
Ya iyide alirsa alsin sanane? Neden konu aciyosun hava atarsa atsin kiskanmasab konu acicak kadar onemsemezdinZüğürdün çenesi derken
Benim maddi durumum hakkında bilginiz var mı 5 bini 3le çarp canım.
( bunu yazmak istemezdim ama bu kkdaki hanımların karşıdaki insanın durumunu bilmeden hakime kesilmeleri can sıkıcı)
Size garip geldiyse yorum yapmama hakkınızı kullanabilirsinizYa iyide alirsa alsin sanane? Neden konu aciyosun hava atarsa atsin kiskanmasab konu acicak kadar onemsemezdin
Zenginin parası,züğürdün çenesini yoruyor.
Züğürdün çenesi derken
( bunu yazmak istemezdim ama bu kkdaki hanımların karşıdaki insanın durumunu bilmeden hakime kesilmeleri can sıkıcı)
Ben sizin maddiyatınızla igilenmedim,başkalarının parasıyla ballandıra,öfkelene,hırsla ilgilenen sizsiniz.Züğürdün çenesi derken
İlgilenmiyorsan züğürt demiceksin kimseye.Ben sizin maddiyatınızla igilenmedim,başkalarının parasıyla ballandıra,öfkelene,hırsla ilgilenen sizsiniz.
Elalemin adamının parası sizi niye ilgilendirdi ki?
Vergi listesinde ilk 5 e girme çabanız varsa da Allah muvaffak etsin,ama işte bunun da yeri burası değil.
Gerçekten ben de anlamıyorum ne öfke var içimde ne kıskançlık öğrenmek için açılmış bi konu.Gereksiz yere kızı neden linç ettiğinizi anlamadım. Buraya dün korunmadım szice hamilemiyim diye başlık açan insanlar var bir mühendisin maaşını merak etmek mi saçma pardon da...
Neyse..
linda20 eğer proje yöneticiliği filan yapıyorsa 10-20 bin arasında oluyor. Tabi aldığı sorumluluğa ve tecrübesine göre artıyor. Eşim de benzer işlerle uğraşıyor oradan biliyorum.
Atasözünü kişiselleştirmenizin tek sebebi fazlaca haklı olduğumdan olsa gerek,İlgilenmiyorsan züğürt demiceksin kimseye.
Ben züğürtte olabilirdim ki kimseyi ilgilendirmez züğürt insanda konu açıp öğrenebilir.
Ben öfkeli bi konu göremedim sadece buradaki hanımların çevresine güvendiğim için yazdım.
Daha fazla uzatmaya gerek yok züğürtlükle vuramadık şimdi başka özelliklere sataşmaya geldi herhalde sıra
Amin inşallah, rahatsızsanız yorum yapmayın.
Gerçekten ben de anlamıyorum ne öfke var içimde ne kıskançlık öğrenmek için açılmış bi konu.
Herkes farklı yerlere çekiyor, teşekkür ederim yorumunuz için.
Atasözünü kişiselleştirmenizin tek sebebi fazlaca haklı olduğumdan olsa gerek,
Bam teliniz para,
Hala daha öğrenmek için yanıp tutuşuyorsunuz,
Size hayat zor ya valla,
80 bin olsa ne olacak o kişinin maaşı,iş mi değiştireceksiniz
Bunu yazarak kendini alcalttin farkindamisin o bir deyim.sen fakirsin die solenmis bir mana yok onda baskasinn maddiyti konusulnxca bu deyimi hepimz kullaniriz.arkdsina gelincede demekki askindan cok mdfiyti onde goruyoki surekli dile gtriyoZüğürdün çenesi derken
Züğürdün çenesi derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?