Maaşlar

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba kızlar,
Öncelikle neden sorduğumu açıklayayım arkadaşımla oturuyoruz sürekli nişanlısından bahsediyor çok yüksek maaş alıyor gibi.
Ben de size sormaya karar verdim.
Mühendis maaşlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum normal mühendis değil.
Daha önce Irak, bandırma, İstanbul,İzmir gibi yerlerde bir arada çalışarak projeler yapmış.
Büyük bi ilde organize sanayinin su birimlerinden sorumlu yönetici mühendis.
Yanında 4 çalışanı var birisi mühendis diğerleri teknisyen.
Sizce bu kişinin maaş miktarı ne kadardır?

İş tecrübesine çalıştığı yere göre değişiyor ama bildiğim bişey var ki 5in altında almazlar...

Zenginin parası,züğürdün çenesini yoruyor.
Züğürdün çenesi derken
Benim maddi durumum hakkında bilginiz var mı 5 bini 3le çarp canım.
( bunu yazmak istemezdim ama bu kkdaki hanımların karşıdaki insanın durumunu bilmeden hakime kesilmeleri can sıkıcı)

Ya iyide alirsa alsin sanane? Neden konu aciyosun hava atarsa atsin kiskanmasab konu acicak kadar onemsemezdin

Ben sizin maddiyatınızla igilenmedim,başkalarının parasıyla ballandıra,öfkelene,hırsla ilgilenen sizsiniz.
Elalemin adamının parası sizi niye ilgilendirdi ki?
Vergi listesinde ilk 5 e girme çabanız varsa da Allah muvaffak etsin,ama işte bunun da yeri burası değil.

Gereksiz yere kızı neden linç ettiğinizi anlamadım. Buraya dün korunmadım szice hamilemiyim diye başlık açan insanlar var bir mühendisin maaşını merak etmek mi saçma pardon da...

Neyse..

linda20 eğer proje yöneticiliği filan yapıyorsa 10-20 bin arasında oluyor. Tabi aldığı sorumluluğa ve tecrübesine göre artıyor. Eşim de benzer işlerle uğraşıyor oradan biliyorum.

İlgilenmiyorsan züğürt demiceksin kimseye.
Ben züğürtte olabilirdim ki kimseyi ilgilendirmez züğürt insanda konu açıp öğrenebilir.
Ben öfkeli bi konu göremedim sadece buradaki hanımların çevresine güvendiğim için yazdım.
Daha fazla uzatmaya gerek yok züğürtlükle vuramadık şimdi başka özelliklere sataşmaya geldi herhalde sıra
Amin inşallah, rahatsızsanız yorum yapmayın.

Gerçekten ben de anlamıyorum ne öfke var içimde ne kıskançlık öğrenmek için açılmış bi konu.
Herkes farklı yerlere çekiyor, teşekkür ederim yorumunuz için.

Atasözünü kişiselleştirmenizin tek sebebi fazlaca haklı olduğumdan olsa gerek,
Bam teliniz para,
Hala daha öğrenmek için yanıp tutuşuyorsunuz,
Size hayat zor ya valla,
80 bin olsa ne olacak o kişinin maaşı,iş mi değiştireceksiniz

Gerçekten ben de anlamıyorum ne öfke var içimde ne kıskançlık öğrenmek için açılmış bi konu.
Herkes farklı yerlere çekiyor, teşekkür ederim yorumunuz için.

rica ederim.

geçenlerde bir elektronik mühendisinin aldığı sorumluluk gereği -proje başına- aylık 30 bin dolar aldığını gördüm mesela...

dediğim gibi çok değişken ama 10 binin altında kesinlikle değildir.

Mune hanım konum farklı yerlere çekiliyor, insanlarla muhatap olmak istemiyorum uyarı istiyorum.

Bunu yazarak kendini alcalttin farkindamisin o bir deyim.sen fakirsin die solenmis bir mana yok onda baskasinn maddiyti konusulnxca bu deyimi hepimz kullaniriz.arkdsina gelincede demekki askindan cok mdfiyti onde goruyoki surekli dile gtriyo

Maşallah.
Sen ne okudun canım. Yani 15.000 tl kazanmak kolay degil.

Ben şahsen avrupada, dünyanın 2. Büyük araba şirketinde avukat olarak çalışıyorum, beş yabanci dilim var, 4 ayri ülkede çalışdım ama 8.000 tl alıyorum.

Yani firsat varsa bende senin çalıştığın yere hemen cv atim.

Benim gibi garibanida gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…