Maaşlar

5.000 in altı değildir kesin. Madem arkadaşınız bu kadar hava atıyor kendisine sorsanız. Seve seve cevaplayacaktır.

Bir başkasının maaşı ile ilgili merakınızı tuhaf bulmakla birlikte sektörüne göre değişir.
Bir de o anki projeye göre.

Yurtdışında olan projelerde 15-20 civarı, hatta projenin büyüklüğü ve dil becerisine göre rakam daha da yükselebilir.

Türkiye de ve nispeten iyi bir şehirdeyseniz bu tecrübedeki birisi 10-15 arası diye biliyorum...
Biraz daha sapa şehirlerde rakam artar.

Zaten şuan mesele benim gelirim değil canım insanı öyle bi hale getiriyor ki bazı yorumlar yazmak durumunda kaldım.
Aile şirketi canım büyüklerden geliyor yani.

anladığım kadarıyla dam iyi çalışıyor. benim kuzenim de bir holdingin bütün fabrikalarıyla ilgileniyor 20 bin falan alıyor. muhtemelen o da en az o kadar alıyordur.

15 bin

ama bu şartlarda valla az alıyormuşsunuz. baya donanımlısınız anladığım kadarıyla

Zaten şuan mesele benim gelirim değil canım insanı öyle bi hale getiriyor ki bazı yorumlar yazmak durumunda kaldım.
Aile şirketi canım büyüklerden geliyor yani.

Anladim. Şöyle diyim...
Benim çalıştığım şirkette sizin söylediğiniz kriterlerde olan bir mühendis 20bin tl rahat alir.

Master ile işe giriş 12 bin tl ile başlıyor.

5 yil tecrübe sonu 20 bin alir.

Benim şirketde her çalışanın maaşı bellidir. Pozisyona göre maaş vardir ve her sene belirli rakamlarda zam gelir.

Almanya icin güzel bir Maaş 5 bin Euro. Ama aman aman zenginlik değil.

Unutmadan, anlatdiginiz kriterler bir mühendis icin zaten dudak ucuran şeyler degil yani.

Iyi günler

Öf öff gercekten öf. 5 bini 3le carpcak maas sende olsa böyle sacma bi konunun bas aktristi sen olmazdin sanirim.

Kazen Mune konum kapansın, bundan sonra girmiyorum buraya kaç konu açtıysam hep bi önyargı insanlarda kimsenin kimseye yalan borcu yok, herkesin hayatı aynı olacak diye bi kaidede yok.
Buraya merak ettim konu açtım ne var sanki ben mi anormalim anlamıyorum insanların tepkilerini.

Öf öff gercekten öf. 5 bini 3le carpcak maas sende olsa böyle sacma bi konunun bas aktristi sen olmazdin sanirim.

Aynen
Ailesi zengin insanlar şu anda Bodrumda Çeşmede beachlerde zenginin malı züğürdün ağzı konularını takmayıp beachlere akıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…