- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Zaten şuan mesele benim gelirim değil canım insanı öyle bi hale getiriyor ki bazı yorumlar yazmak durumunda kaldım.Maşallah.
Sen ne okudun canım. Yani 15.000 tl kazanmak kolay degil.
Ben şahsen avrupada, dünyanın 2. Büyük araba şirketinde avukat olarak çalışıyorum, beş yabanci dilim var, 4 ayri ülkede çalışdım ama 8.000 tl alıyorum.
Yani firsat varsa bende senin çalıştığın yere hemen cv atim.
Benim gibi garibanida gör
Öğrenciyim canım yeni mezun oldum bu yıl bizim aile şirketimiz var.Sen daha ogrenci degil misin linda ? :) Ne aile sirketi ne maasi 15 bin maasi ? Actigin eski konulari unuttuysan da icerik sildir canim :)
Zaten şuan mesele benim gelirim değil canım insanı öyle bi hale getiriyor ki bazı yorumlar yazmak durumunda kaldım.
Aile şirketi canım büyüklerden geliyor yani.
15 binMerhaba kızlar,
Öncelikle neden sorduğumu açıklayayım arkadaşımla oturuyoruz sürekli nişanlısından bahsediyor çok yüksek maaş alıyor gibi.
Ben de size sormaya karar verdim.
Mühendis maaşlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum normal mühendis değil.
Daha önce Irak, bandırma, İstanbul,İzmir gibi yerlerde bir arada çalışarak projeler yapmış.
Büyük bi ilde organize sanayinin su birimlerinden sorumlu yönetici mühendis.
Yanında 4 çalışanı var birisi mühendis diğerleri teknisyen.
Sizce bu kişinin maaş miktarı ne kadardır?
Maşallah.
Sen ne okudun canım. Yani 15.000 tl kazanmak kolay degil.
Ben şahsen avrupada, dünyanın 2. Büyük araba şirketinde avukat olarak çalışıyorum, beş yabanci dilim var, 4 ayri ülkede çalışdım ama 8.000 tl alıyorum.
Yani firsat varsa bende senin çalıştığın yere hemen cv atim.
Benim gibi garibanida gör
Zaten şuan mesele benim gelirim değil canım insanı öyle bi hale getiriyor ki bazı yorumlar yazmak durumunda kaldım.
Aile şirketi canım büyüklerden geliyor yani.
Öf öff gercekten öf. 5 bini 3le carpcak maas sende olsa böyle sacma bi konunun bas aktristi sen olmazdin sanirim.Züğürdün çenesi derken
Benim maddi durumum hakkında bilginiz var mı 5 bini 3le çarp canım.
( bunu yazmak istemezdim ama bu kkdaki hanımların karşıdaki insanın durumunu bilmeden hakime kesilmeleri can sıkıcı)
Öğrenciyim canım yeni mezun oldum bu yıl bizim aile şirketimiz var.
Helal olsun gerçekten konu döndü dolaştı bana geldi.Hey masallah 1 aylik mezuna bu maasla ise baslatmak sirket degil holding mubarek :)
Öf öff gercekten öf. 5 bini 3le carpcak maas sende olsa böyle sacma bi konunun bas aktristi sen olmazdin sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?