Maça gitmek

kadınlra bedava olsun ya benım için sorun yok böylelikle kadınalarıda teşvik ediyorlar işte ne yapalım bizi erkeklerın oldugu maça götümeyen sevgililermiz kocalarımız oldugu için bizde kadın kadına gidelim itşe ne var


peki kızlar bu haftaki fener başiktaş maçına nasıl giricez bilenler bilgi verebilir mi?hiçbişey almadan normal gidip kapıdan girices mi:) bende ilkkez gitmeyi düşünüyorum sakaryadam gelicem nasip olursa?
 

peki kızlar bu haftaki fener başiktaş maçına nasıl giricez bilenler bilgi verebilir mi?hiçbişey almadan normal gidip kapıdan girices mi:) bende ilkkez gitmeyi düşünüyorum sakaryadam gelicem nasip olursa?

Cezamız nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altı(12 yaş dahil) çocuk taraftarlarımızın tribünden izleyebileceği maçın biletlerinin dağıtımına, bayan kongre üyelerimiz ve bayan Fenerbahçe Kart sahipleri için 3 Ekim Çarşamba günü başlanıyor.

7 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak bu karşılaşmayı, geçen sezon ve bu sezon birçok kez olduğu gibi yerinde, mabedimizde izlemek isteyen kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlarımız, bu maça ait biletlerini aşağıda belirtilen Biletix satış noktalarından temin edebilirler.

Biletler 3 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 11.00 itibariyle bayan taraftar kart ve bayan kongre üyelerine dağıtılacak. 4 Ekim 2012 Perşembe gününden itibaren ise genel dağıtıma başlanacak.

Bilet dağıtım noktaları:

1- Soyak Migros
2- Cevahir Alışveriş Merkezi
3- Merter Migros
4- Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena
5- Stat Biletix gişesi

Önemli uyarılar:

1- Biletsiz taraftarlar stada alınmayacaktır.
2- Kimlik fotokopilerinin ibrazı durumunda bir kişiye 3 bilet verilecektir.
3- Veliler kimlik fotokopilerini göstererek eşi ve çocukları için bilet alabilecektir.
4- Kombine kartlar bu maçta geçerli olmayacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahe Spor Kulb Resmi Sitesi / Trkiye'nin En Gelimi Spor Kulb Portal
 


hahahahaha elmayra çok güldümmm


Bu da çok iyiymişşş
 

anaaaaa benim annem fenerli ben beşiktaşlıyım ,

ay annemi götürsemmiki ya ben de fenerin stadını merak ediyodum ,zaten deplesman seyircisi yasak istanbulda başka türlü giremem.
Gitsekmiki yaa
puhahahaha ama fener yenilirse annem döver beni orada
Bir de beşiktaş formamı giysem acaba dayak yer miyim?
 


ıyyyyy hemcinslerimin en nefret ettiğim halleri........ ben olsam döverdim onu orada insanı futboldan soğutur böyleleri
 
Fanatik derecesinde Galatasaraylıyım, sık sık maça gideriz.

Futboldan da oldukça iyi de anlarım. Sadece kuralları değil, gelmiş geçmiş maçlarımızı da ezbere bilirim. Ancak futbolu bilenlerle izlemek keyif verir, top orta sahadayken sanki gol olacak gibi çığlık atan hemcinslerimle değil.

Slim farklı bakmış ama doğru bakmış. Ben bu yönden düşünmemiştim açıkcası.
 

bence kaçırma derim..o stad hakikaten görülmeye değer...Forma meselesine gelince annende FB forması giysin kol kola gidin.
Bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…