- Konu Sahibi sevdicegim
-
Ben gitmedim ama şunu söylemek istiyorum.
Maç konusunda erkekler gidemiyor diye kadınlara bedava bilet verip sahayı doldurma mantığını çok aşağılayıcı buluyorum.
Bu bir fırsat değil, ikinci sınıflık.
Aklınızda olsun istedim.
Ben gittim.. Erkeklerinde olduğu bir maça gittim be sadece bayanlar ve çocukların olduğu bir maça da gittim.
Ve şunu söylemiliyim ki, bayanların gittiği maç sadece bir kadınlar matinasi gibi :)))
Ben erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederim.. şöyle öküz gibi avaz avaz bağırırım haha
Geçen hafta gördüm televizyonda ts fb macında kadınlar hamamda gibiydiTop tribüne kaçtı kadın kucağına aldı "vermeeem vermemm" falan diyo öldüm gülmekten
Çok isterim gitmek, ama ben genelde bedava olan seylere karşıyım
Bedava maça gideceksek neden çalışıp para kazanıyoruz değil mi?
Ben maç izlemem ama gitmeyi düşünsem erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederdim sanırım...
Fenerbahçe-Trabzonspor maçına gittim binpişman oldum bana sorarsanız sakın gitmeyin derim.. hiç keyif almadım.. biri otur göremiyorum der, diğeri çığlık çığlığa bağırır ayyhh kabustu, hep bir ağızdan kadın çığlıklarını tahmin edersiniz.. erkeklere küfürbaz diyoruz ama kadınlar daha betermiş, erkekler en azından seviyeyi kardeşliği dostluğu biliyor yuhalamayı bir yere kadar yapıyor ama kadınlar karşı takımdan birinin kaşı yarılsa oh ohh diye bağırabilen varlıklar malesef:) taraftar duygusu yok çok yapmacık bağırışlar vardı, itiraf etmeliyim ki erkeklerle daha keyifliydi
Bahse girerim gidenlerin %90 nu ofsayt ne demek bilmiyordur bile
ben de gittim!
kişilerin olması gerekmiyor, kimlikleri ya da kimlik fotokopileri olsa yeterli
ayrıca bedava maç izlemek güzel de erkeklerin olduğu maçları tercih ederim.. kadınlar matinası gibi, çoğu maçtan anlamıyor. hayır anlamayabilir herkes anlamak zorunda değil.
ama önümde oturup 90 dk maçı izlemek yerine facebooktan arkadaşlarının resimlerine bakıp yorum yapacaksa gelmesin daha iyi.
ya da arkamda çekirdek çitleyip arkadaşıyla sohbet edicekse de gelmesin.
benim önüm arkama mı denk geldi bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?