Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
arkadaslar merhaba fazla kilolarımı dikkat ede ede vererek bu zamana geldim, 7 kg kadar fazlam daha var, sağlıkla zayıflamak istiyorum, 1 haftada en fazla 1 kg hedefle 7 hafta içinde bu kilolar beni terk etse çok mutlu olucam, yanıma yoldaş arkadas olmak isteyen var mı:)) şok diyet taraftarı değilim, kas ya da su değil, kalıcı olarak yag vermek istiyorum, benimle yola çıkmak isteyen tüm kk bayanlarını beklerim:)
her gün ne yedimizi yazalım
kaçamak için birbirmizi engelleyelim, haftada 1 gün tartı günü yapalım
ve azimle hedeflerimize ulaşıp yaza fıstık gibi olalım inşAllah:)

başlangıç günü: 1 haziran 2012

bizimle başlayanlar

mad sad 55,3 --------------- hedefi: 48
hasli 59 --------------- hedefi: 49
minegg 47 --------------- hedefi: 44
brcntkrr 80,1 ---------------- hedefi: 60
excity 58,8 ---------------- hedefii: 52
tripoli35 57-58 ---------------- hedefi: 53
ozay37barıs 64,4 ---------------- hedefi: 57
sea44 75,5 ---------------- hedefi: 68
yıldız azeri: 60,4 ---------- hedefi: 55
bebegim59 63 ----------- hedefi: 54-55
nur35nu 60 ---------------- hedefi: 55

3 haziran ilk tartı günü:

mad sad 55,3 --------- 53,8
hasli 59 -------- 54,9
minegg 47 --------- 46
brcntkrr 80,1 --------- 80,1
excity 58,8 --------- 58,5
tripoli35 57-58 --------- ?
ozay37barıs 64,4 --------- 63,8
sea44 75,5 --------- 75,5

10 haziran 2 tartılma günümüz:

mad sad 55,3 --------- 53,7
hasli 59 -------- ?
minegg 47 --------- 45,5
brcntkrr 80,1 --------- 79
excity 58,8 --------- 58,2
tripoli35 57-58 --------- ?
ozay37barıs 64,4 --------- 62,3
sea44 75,5 --------- 74,6
yıldız azeri: 60,4 ---------- 60,4
bebegim59 63 -----------63
diyetimizin kuralları:

24 haziran pazar günü tartılan arkadalrımız:
sea44 ------ 73,5
ozay37barıs --------- 60.2

her pazar sabah aç karnına tartılıyoruz, pazar günü tartı günümüz:)
ani şok diyetlerden kaçınıp 3 ana 3 ara ögün mantıgıyla besleniyoruz
yagdn verebilmek esas hedefimiz
günde en az 2 litre kadar su tüketiyoruz
regl dönemlerimzde tatlı isteklerimizi meyve grupları ile yada diyet tatlı tarfleriyle savmayı deniyoruz
her şeyden önce kendimizi böyleykende seviyoruz yalnız daha iyi hissetmek için fazlalıklarımızdan kurtulmaya niyetliyiz
insanoğluyuz, sasıp beşip kaçamağın dibine bile vursak hemen diğer ögün toparlanıp kaldımız yerden devam ediyoruz
2 gün üst üste sağlıklı beslenme diyetini bozan arkadslarımızı gruptan uzaklaştırıyoruz:) bu da bize kaçamak kısmını engellememizi sağlasın:)
azimliyiz, arada moralimiz motivasyonumuz bozulabilir, fakat birbirmize destek için buradayız :)

Son düzenleme:
benim de 10 kilo kadar fazlam var aynı şekilde ben de sağlıklı ve yağdan vermek istiyorum ama galiba tek başına zor oluyor birkaç kez denedim ama bir türlü olmadı birbirimize destekle kurtulabileceğimızi düşünüyorum

canım hoşgeldin=) evet motivasyon için bu şekilde birbirmize destek olmak çok önemli, bende böyle yaparak daha iyi motive oluyorum canım, ama kalıcı olarak kilo vermek istiyorum, ani kilo kayıpları yine kilo olarak döüyor bizlere, sen nasıl besleniyordun canım, ben 3 ana 3 ara ögün yapmaya gayret ediyorum, her ögünde yag, protein ve karbonhrat bir şekilde bulunuyıor buna özen gösteriyorum, her gün her ögün yediklerimizi paylaşaım istersen=) ne dersin:)

çok iyi olur bende 3 ana öğün yapıyorum ama ara 3-4 değişiyor

çok güzel, ebn fazla açlığa gelemiyorum, kan sekerm sürekli düşüşde bunuda sık sık sağlıklı seyler yiyerek artıya cevrmeye gayret ediyorum,
kkdan ögrendim faydası oldugunu düşünyrm sabah kalkınca 1 fndk büyülüğünde sandoloz sakızı sonra sirkeli su içiyorum

peynir
haşlanmış yumurta
kepekli ekmek
bazen süt ile kahvaltımı tmmlıyorum

arada bir meyve yanna bir miktra yag grubu 2 cevz, 6fındık yada 6badem yag grubu kan sekerini dengeliyr ani şeker kaçamaklarımı dindiriyor(bunu diyestyenin verdiği listeye göre yapıyrm)

sonra öglen için
sebze yemeği
yogurt
salata (nadir yapaıcak vakit bulamıyorum)

yine ara ögn
aynı şekilde

akşam içinde et grubu veya et grubu yerine geçen bir bakliyat yemeği
yogurt
unlu bir çorba bi kase(ekmek yerine)

yatmadan evvel çok acıkırsam
yulaf ezmesi 4-5 ymk kaşıgı içine bi cevizi kırarrak koyuyorum bazen ve de 1 tatlı kaşogı toz tarcın(buda kn sekeri için pek faydalı ani tatlı kaçamklarını bastıryr)

bu listeye yakın beslenirsem ve haftada 3 kez falan tempolu yürüryebilrsem 1 kg yakın veryrm cnm

eki sen neler yapıyosun?

ne zaman başlıyoruz? bu arada ben 59 kilo 1.56 boyundayım

bugünden başlıyalım=)) yoldaşda olduk:)) bu arada evli misin bekar mısın canım, okuyomusun calışıyomusun? ben evlyim bi tane küçük tosbagam ve ondan yadgar kilolarım var:) simdilik mecburi ev hanımıyım:))

Ama yağ yakmak istiyosanız eğer bunu sporsuz asla başaramazsınız bide sakin bir hayatınız varsa 3 kg su kaybından başka hiç bi işe yaramaz benden söylemesi

sirkeli su denedim ama içemiyorum onun yerine limonlu su veya yeşil çay içiyorum sabahları
kahvaltı 2 dilim ekmek
2 dilim peynir (bazen yumurta)
3 ceviz veya 5 badem

ara meyve

öğle arası 1 kepekli tost ve ayran

ara meyve maden suyu

eve gelince 2 3 köfte kadar et tavuk balık
1 dilim ekmek
1 ayran

akşam 8 yemek kaşığı sebze
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

yatmadan 1 bardak süt ve muz

aslında salata da tüketmem gerekiyor fakat fazlasıyla üşeniyorum belki tatile girince ekleyebilirim:)

Ama yağ yakmak istiyosanız eğer bunu sporsuz asla başaramazsınız bide sakin bir hayatınız varsa 3 kg su kaybından başka hiç bi işe yaramaz benden söylemesi

tatlım önce katkılarından dolayı tesekkür ederiz=)) benim hayatım oldukça tempolu sayılır, küçük bi paşanın peşinden koşuyorum:)) ev işi vs ama dediğin gibi spor yapmak gerkli çok haklısın, ona bi zaman ayırmak için vaktlerimi ayarlamam lazım 3 ay önce yazıldım, ama gidemedim durmadı.. bende çok istyrm, ancak yürüybilyrm o da yetmez tabii tek başlna

haklısın spor sart bence de ben sadece bugün baslıyıp baslamamaya karar veremedim regl dönemim basladı bugün ve biraz midem bulanıyor

menğn gayet başarılı canım bende salatayı çok severim ama bazen yapmaya mecalim kalmıyor çalışıyomusn canım ögrencimisin?

ben okuyorum ama az kaldı tatile bende öyle kışın 2 kez spora yazıldım ama gidemedim sınavlar ödevler filan pek vakit olmadı ve bir anne olarak çok normal yazılıp gidememen ama düzenli yürürsen o da bayaa işe yarıyor geçen sene sadece yürüyerek 10 kilo verdim

birz mutfakda işim vardı aradan ögle ögünümüde çıkartım:) evet canım annelikle beraber yürütmek biraz zahmetli oluyor, seni de anlıyorum okul dersler vs baya yogunsun, aynı dönemlerden geçtik:) ama şimdi bana o zamanlar daha tatlı zahetsz geliyor:)) yürüryerek 10 kilo harika canım ya ne kadar nasıl yürüyordun?

canım meraba.. benim de 7 kg fazlam vardı.. burada bir konu paylaşmıştı bir arkadaşımız.. haşlanmış tavuk ve salata diyeti..
bunu çok özenli dendiği gibi yaptım ve 1 haftanın sonunda 5 kilo verdim.. ama hala memnun değilim kilomdan..
göbeğimi ve kalçamı eritmek istiyorum biraz.. o yüzden bende katılmak istiyorum sana..

1.30 saat sabah 1 saat aksam hızlı tempoda yürüyodum 1 saat de yüzüyordum geçen yaz 3.5 ayda 10 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…