benim de 10 kilo kadar fazlam var aynı şekilde ben de sağlıklı ve yağdan vermek istiyorum ama galiba tek başına zor oluyor birkaç kez denedim ama bir türlü olmadı birbirimize destekle kurtulabileceğimızi düşünüyorum
çok iyi olur bende 3 ana öğün yapıyorum ama ara 3-4 değişiyor
aslında ben bugün spora baslamayı düşünüyorum ama kararsızım biraz
ne zaman başlıyoruz? bu arada ben 59 kilo 1.56 boyundayım
Ama yağ yakmak istiyosanız eğer bunu sporsuz asla başaramazsınız bide sakin bir hayatınız varsa 3 kg su kaybından başka hiç bi işe yaramaz benden söylemesi
Ama yağ yakmak istiyosanız eğer bunu sporsuz asla başaramazsınız bide sakin bir hayatınız varsa 3 kg su kaybından başka hiç bi işe yaramaz benden söylemesi
sirkeli su denedim ama içemiyorum onun yerine limonlu su veya yeşil çay içiyorum sabahları
kahvaltı 2 dilim ekmek
2 dilim peynir (bazen yumurta)
3 ceviz veya 5 badem
ara meyve
öğle arası 1 kepekli tost ve ayran
ara meyve maden suyu
eve gelince 2 3 köfte kadar et tavuk balık
1 dilim ekmek
1 ayran
akşam 8 yemek kaşığı sebze
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
yatmadan 1 bardak süt ve muz
aslında salata da tüketmem gerekiyor fakat fazlasıyla üşeniyorum belki tatile girince ekleyebilirim:)
ben okuyorum ama az kaldı tatile bende öyle kışın 2 kez spora yazıldım ama gidemedim sınavlar ödevler filan pek vakit olmadı ve bir anne olarak çok normal yazılıp gidememen ama düzenli yürürsen o da bayaa işe yarıyor geçen sene sadece yürüyerek 10 kilo verdim
arkadaslar merhaba fazla kilolarımı dikkat ede ede vererek bu zamana geldim, 7 kg kadar fazlam daha var, sağlıkla zayıflamak istiyorum, 1 haftada en fazla 1 kg hedefle 7 hafta içinde bu kilolar beni terk etse çok mutlu olucam, yanıma yoldaş arkadas olmak isteyen var mı:)) şok diyet taraftarı değilim, kas ya da su değil, kalıcı olarak yag vermek istiyorum, benimle yola çıkmak isteyen tüm kk bayanlarını beklerim:)
her gün ne yedimizi yazalım
kaçamak için birbirmizi engelleyelim, haftada 1 gün tartı günü yapalım
ve azimle hedeflerimize ulaşıp yaza fıstık gibi olalım inşAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?