çok teşekkür ederim amin..
ben çok tatlı şeyler yerim..
tuzlu ve ekşiyle pek aram yoktur..
o yüzden beni uyarın nolurçikolata fln bıraktım bu ara ama yine de hep tatlı tatlı şeyler yiyorum..
tek çayı 1 şekerle içiyorum....
ben de 1.57 boyundayım 18 yaşındayım
tatlı ihtiyacını kesicek şeyler tüketebilirsin mesela kuru kayısı hurma türü şeyler tatlı isteğini alabilir ya da yağ oranı düşük form çikolata ve bisküviler var yarım paketini 1 dilim ekmek olarak düşünebilirsin
herkes çıtır yaşlar genç, ben de abla oldum aranızda:)) kızlar çok sanslısınız sizin bana göre almanız gerekn kalori miktarı daha fazla daha çabuk kilo vericeksiniz inşAllah:)
o zaman sen bizim ablamız ol :) ama ablacım öncelikle isminizi öğrenebilir miyim :) evlisin dimi sen?
ekmek hiç yemem.. form bisküviler yiyorum ama arada.. ya göbeğim var çok sinir bozucu :) aslında biraz eridi ama hala sinir ediyo beni..
sen nerelisin? ben Samsun/Bafra'lıyım.. ama İst de yaşıyorum.. tanışalım kaynaşalım :))
evliyim evet canım, rumuzumla seslenebilirsiniz bana fıstıklar, yaşım 26, bende istanbuldym siz gibi:) bi tane tosuncuğum var, ufaklık çok küçük olunca haliyle ev hanımıyım:) evlndiğimde siz gibi çıtı pıtı idim, evlndikten sonra eşim iyi baktı6 kilo kadar aldım o kilonun üstüne hamile kaldım,(ne korkunç ne fena:))) hamilelik kilolarımın bir kısmını verdim dikkatle ve dengeli beslenerek geriye 7 kilom kaldı, ilk halime dönmek için cabalıyorum ama bel bölgemde yaglnma ve sezeryn göbüşüm var, deforme olan vucudmu sekillendrmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum:) size göre 2 kat çabalamam lazım ama bunu çok iyi anlıyorum:)
evliyim evet canım, rumuzumla seslenebilirsiniz bana fıstıklar, yaşım 26, bende istanbuldym siz gibi:) bi tane tosuncuğum var, ufaklık çok küçük olunca haliyle ev hanımıyım:) evlndiğimde siz gibi çıtı pıtı idim, evlndikten sonra eşim iyi baktı6 kilo kadar aldım o kilonun üstüne hamile kaldım,(ne korkunç ne fena:))) hamilelik kilolarımın bir kısmını verdim dikkatle ve dengeli beslenerek geriye 7 kilom kaldı, ilk halime dönmek için cabalıyorum ama bel bölgemde yaglnma ve sezeryn göbüşüm var, deforme olan vucudmu sekillendrmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum:) size göre 2 kat çabalamam lazım ama bunu çok iyi anlıyorum:)
yaaa neresi canım?
el ele verdik mi yağlardan kurtuluruz inşallah.. Allah yardımcımız olsun.. Oğlun var demekk. erkek bebeklerini çok severim.. Allah bağışlasın..
bence öyle çok da fark olduğunu düşünmüyorum 26 da genç bir yaş metabolizman hızlıdır çok da bir fazlan kalmamış ben çocuk doğurmamama rağmen 1 yılda 25 kilo almıştım o yüzden öyle 2 kat çaba filan diye düşünme azim ve gayretle birbirimize destekle hepimiz vericez kilolarımızı:))
başlangıç günün ebugün yazalım o zaman har pazar listeyi güncelleriz, bismillah:)
diyet günlüğü bana uyamıyor hanımlar.benimde 4-5kilo fazlam var ama diyeti düzgün şekilde uygulayamam.ben spora başlıycam ama evin içinde tek başıma bütün gün hiç canım istemiyor.kilo vermekten çok sıkılaşmakta istiyorum ama yuvarlaklığımdan çok şeyde kaybetmek istemiyorum.sizlere başarılar dilerim.
%100 hiçbirimiz uyamıyoruz ki sen katıl bir zaman sonra alısırsın hem modamod bir listeye uyman gerekmiyor ki fazlaya kaçmadan düzenli yediğin zaman sporla birlikte rahat verirsin spor için de bir arkadaş bulursan daha motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?