canım meraba.. benim de 7 kg fazlam vardı.. burada bir konu paylaşmıştı bir arkadaşımız.. haşlanmış tavuk ve salata diyeti..
bunu çok özenli dendiği gibi yaptım ve 1 haftanın sonunda 5 kilo verdim.. ama hala memnun değilim kilomdan..
göbeğimi ve kalçamı eritmek istiyorum biraz.. o yüzden bende katılmak istiyorum sana..
1.30 saat sabah 1 saat aksam hızlı tempoda yürüyodum 1 saat de yüzüyordum geçen yaz 3.5 ayda 10 kilo verdim
bu arada bugün yediklerimi yazıyorum
sabah 2 tabak yoğurtlu çorba
ara 1 kase yoğurt
öğle 1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 maden suyu
afiyet olsun canım=)
Hoşbulduk öncelikle..
O zaman bende bugün yediklerimi yazayım..
Sabah geç kaldım işe o yüzden mecbur bir çay, bir de kek yedim..
Öğlen 2 gibi de biraz bulgur pilavı,yanında kuru fasulye yedim o kadar..
Akşam evde ne yerim bilmiyorum :)
Bir önerim 7 den sonra hiç birşey yemeyelim..
Sadece çay içelim...
47 kiloyum.. Şöyle 44 fln olsam hiç fena olmaz :) :) Pazar günü olsun bence de tartı günü.. Ama ben pazartesi yazabilirim buraya...
ya bitanem ben buna çok uymak isterim ama benim için zor ufak bebeğim var gece uyumuyor uyku sıkıntımız var, bazen çok geç kalkıyorum, eşim çok geç geliyor yemekler çok geç yeniyor, elimden geldiğince uyayım ama bebiş uyutmayınca ben 8 saat falan aç kalamam zor olur:26:
tmm pazar günleri tartı günümüz olsun
minegcim senin kilon hedef kilon canım:) sen tanıt kendini evlimisin bekarmısın ögrencimisn calısıyomusn:)
ayy fıstık boyun kaç senin? pek cıtı pıtısın maşAllah:)
haslicim canım çok sevindim canım sen neredeydin hangi şehirdydin :) bu spor çok faydalı olucak kısa zamanda kilo verirsn inşAllah tatlım , sen ve hepimiz:))
ben 20 yaşındayım.. bekarım ama 3 yıllık bi birlikteliğim var..
2 yıllık muhasebe bitirdim,şuan dışarıdan devam ediyorum..
Nişantaşında Muhasebe işinde çalışıyorum..
Boyum da 1.57..
öyle işte...
mennun olduk tatlım, birlikteliğindede mutluluklar diliyoruz, Allah tamamına erdirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?