Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

minegcim hoşgeldin canım, canım ben tek tip ani kilo verilen diyetlerden korkuyorum, çünkü vucuttan yağ değil, su kaybı yaşatıyorr diye okduum 2 gün önce sonra kesin kez karar verdim yavaş ama kesin verelim isityorum:)

bu arada bugün yediklerimi yazıyorum

sabah 2 tabak yoğurtlu çorba
ara 1 kase yoğurt
öğle 1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 maden suyu

arkadaslar hepimiz hedef kilosunu şimdiki kilosunu yazsa da bi her hafta tartı gününde onu güncellesek:) hangi gün tartı günümüz olsun?

Hoşbulduk öncelikle..
O zaman bende bugün yediklerimi yazayım..
Sabah geç kaldım işe o yüzden mecbur bir çay, bir de kek yedim..
Öğlen 2 gibi de biraz bulgur pilavı,yanında kuru fasulye yedim o kadar..
Akşam evde ne yerim bilmiyorum :)
Bir önerim 7 den sonra hiç birşey yemeyelim..
Sadece çay içelim...

haslicim canım çok sevindim canım sen neredeydin hangi şehirdydin :) bu spor çok faydalı olucak kısa zamanda kilo verirsn inşAllah tatlım , sen ve hepimiz:))

47 kiloyum.. Şöyle 44 fln olsam hiç fena olmaz :) :) Pazar günü olsun bence de tartı günü.. Ama ben pazartesi yazabilirim buraya...

ya bitanem ben buna çok uymak isterim ama benim için zor ufak bebeğim var gece uyumuyor uyku sıkıntımız var, bazen çok geç kalkıyorum, eşim çok geç geliyor yemekler çok geç yeniyor, elimden geldiğince uyayım ama bebiş uyutmayınca ben 8 saat falan aç kalamam zor olur:26:

tmm pazar günleri tartı günümüz olsun

minegcim senin kilon hedef kilon canım:) sen tanıt kendini evlimisin bekarmısın ögrencimisn calısıyomusn:)

aynen bende geç yatıyorum o yüzden zor gözüküyor

ayy fıstık boyun kaç senin? pek cıtı pıtısın maşAllah:)

ben 20 yaşındayım.. bekarım ama 3 yıllık bi birlikteliğim var..
2 yıllık muhasebe bitirdim,şuan dışarıdan devam ediyorum..
Nişantaşında Muhasebe işinde çalışıyorum..
Boyum da 1.57..
öyle işte...

mennun olduk tatlım, birlikteliğindede mutluluklar diliyoruz, Allah tamamına erdirsin:)

mennun olduk tatlım, birlikteliğindede mutluluklar diliyoruz, Allah tamamına erdirsin:)

çok teşekkür ederim amin..
ben çok tatlı şeyler yerim..
tuzlu ve ekşiyle pek aram yoktur..
o yüzden beni uyarın nolur çikolata fln bıraktım bu ara ama yine de hep tatlı tatlı şeyler yiyorum..
tek çayı 1 şekerle içiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…