Merhaba arkadaşlar sorunum şu babamla her telefonda konuşmamızda maddi beklentisini dile getiriyor bişey deyincede ben beklemiyorum bişey demiyorum yapıyor işte şu kadar kardeşsiniz 500 er lira yollayamıyosunuz annenizin emekliliği için diyor. Bu arada bizimkilerin evi var 1 milyona satışa koymuşlar emeklili,işyeri başka yerlerden gelirleri var biz kardeşler (çok kardeşiz )hepimiz evliyiz çoluklu çocuklu herkesin bir teleşı var ucu ucuna geçiniyor herkes ama sürekli bu muhabbet geçiyor iki kişi çalışıyoruz devletteyiz diye .bıktım artık babama bugün dayanamayıp baba biz napalım imkanımız mı var aile çocuktan beklemez çocuklar anne babadan bekler dedim şok oldu nasıl yani birde size para yollayacam öyle mi diyerek bende ben zaten beklemiyorum kimse beklemiyor ama sende bizi üzme dedim bozuldu telefonu kapattı ya acayip canım sıkılıyor kızlar var mı böyle aileler ne kadar saçma ya
(( annemi aradım annem çok kızdı babama bizim kenardada 100 bin küsür birikmişimizde var sen ne takıyosun falan dedi ama annemde aynı zihniyette ara sıra telefonda konuşurken hastaneye gidemedim çünkü sigortam yok yA falan yapıyor ablalarımdan birisi babam çalışmasın çok zor durumda kalırsa destekleriz demiş aşırı hoşuna gidiyor bu durum . Babam kadar olmasada annemde aynı kafada. Biz herhangi bişey yaptığımızda örneğin tatile gittiğimde babam o kadar tripliydiki size anlatamam gidersiniz tabi para çok bak biz gidebiliyor muyuz emekli adam nasıl gitsin falan diye sürekli duygu sömürüsü bıktım artık