Maddi beklenti içinde olan aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim annem de benden para istedi

göz kapaklarını aldırıp botoks yaptırcakmış

cinnet geçirmeyelim de napalım biz

ayrıca ben de memurum bunlar memurluğu ceo luk falan sanıyor herhalde

5 kuruş verme

Madem öldüklerinde hak almayın. Bir liranız geçmemiş insanların mirası içinize sinmez sanırım.

Kızlar sinirden çatlıyorum anlatıyorum güzelce yol laf anlamıyorlar birde kendisi tripli bi şekilde kapatıyor telefonu bu cahillik ile ne olacak bilmiyorum
Az öz görüş
Bazı aileler böyle
Para bekler özellikle kızlardan beklerler damat yemesin diye

Adamın kenarda birikmişi varmış neden versin konu sahibi ?

Madem öldüklerinde hak almayın. Bir liranız geçmemiş insanların mirası içinize sinmez sanırım.
Nerden biliyosun 1 liramın geçmediğini ayrıca keşke birazcık olsun onlarda yaşasa da bana bi kuruş kalmasa yemin ederim o kadar mutlu olurum ki bir gün tatile gitseler gezseler o parayla

Anneniz daha 56 yaşında. Neden 80’ine gelmiş yaşlı muamelesi bekliyor? Bağkuru yatıramıyorlarsa kapatsınlar dükkanı, maaşlı işe girsin. Bizim neslimiz 56da emekli olmayacak zaten.

Memur maaşı para mı? Aile yanında belli ki gün yüzü görmemiş çocuklar yetişkinliklerinde de bu aile için kendini mi paralasın? Kocası kötüyse annesi boşanabilirdi, hala genç kadın. Karı-kocanın ilişkisi çocukların müdahil olmaması gereken bir alan.

Bu konu açıldığında da para pul muhabbeti yapmayın, rahatsız oluyorum diyin açık açık. Resmen çocukları yatırım maksatlı yapmışlar. Doğmak için siz ısrar etmediniz. Onların kararıydı. Aç değiller, açıkta değiller. Arsa, yeni ev de almayıversinler.

Durumları olmasa anlarım mecbur vereceksiniz . Bende, bir arkadaşımda ( ki arkadaşım az maaş alıp ailesine mecbur destek oluyor ) destek oluyoruz ama durumları var başka gelirleri varken bunu sizden beklemesinler bı zahmet

Evet bir daha gerçekten bu muhabbete girmeyecem girmelerine izin vermeyecem çünkü ben kendim maddi manevi bi sorunum olsa anlatamam bile

Gönlünde geçer verirsin gönderirsin. Sürekli beklenti de biraz saçma geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…