- Konu Sahibi limonluekler
Ben de para kazanmak istiyorum.. ama bilmiyorum ne yapılacağını. Hepimizin derdk aynı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fenomenlere bakınca hayret ediyorum. Doğum gününe araba almalar, sürekli ev değiştirmeler, tatiller nasıl oluyor nasıl kazanıyorlar aklım ermiyor. Sadece ürün tanıtmakla bu kadar kazanılır mı yoksa başka bir iş mi var bu işin içindefenomen olun cogu vasifsiz olduğu halde luks hayatlar yaşıyor
Story başı 2000tl aliyorlarmis gunde 10 story reklam yapıyorlar zaten siz dusunun gerisiniFenomenlere bakınca hayret ediyorum. Doğum gününe araba almalar, sürekli ev değiştirmeler, tatiller nasıl oluyor nasıl kazanıyorlar aklım ermiyor. Sadece ürün tanıtmakla bu kadar kazanılır mı yoksa başka bir iş mi var bu işin içinde
İngilizcem iyi. Aslında kamu istiyorum küçük bir yere ancak öyle giderim. İnsanlar nerden kazanıyor nasıl biriktiriyor hayret ediyorumEskidendi mezun olunan gibi iş bulunan bölümler. Şimdi şahsi fikrim tıp, diş hekimliği haricinde bitirdiği gibi iş hazır olan bölüm yok. Bunları da şimdi okumaya kalksanız çok uzun yıllarınızı alır. Ne yazık ki ülkenin çoğu sizinle aynı durumda.
Yabancı diliniz nasıl? Size tek önerim daha iyi bir pozisyon veya daha iyi bir şirket için yabancı diliniz olsun. İngilizcem iyi diyorsanız ikinci bir dil öğrenin. Bu şekilde ek iş de bulabilirsiniz kendinize.
Büyükşehrinde yaşıyorsanız geçimin daha kolay olacağı küçük bir şehirde daha iyi hayat standartlarında yaşayabilirsiniz.
Kredi kartım çok şükür ki yok. Şu an asgari ücret alıyorum. Kredim yok. Giderim 1000 liraGelir ve gider miktarınızı yazabilir misiniz? Kredi ödemeniz var mı mesela? Ya da birden fazla kredi kartınız?
Aynen o şekilde bende istemem. Aslında fazla kazanmaktan çok bereket de önemli. Bir evim,bir arabam,biraz birikmişim olsun istiyorum çok da bir şey değil aslındaİyi bir konum veya iyi kazanan belirli bi meslek grubunda değilseniz maalesef standardınız hiç değişmeyecek demektir... Sadece ortalama bi işte ortalama bi maaşla olmuyo o işler ben onu anladım. Katakulli çevirmeden lüks de yok çalışarak. O lüks de uzak olsun. İstemen kendi adıma.
Bir zanaat ogrenin.illa universiteye gerek yokSelam sayın kk üyeleriÖzel sektörde çalışıyorum. Ve kazandığım yetmiyor malesef ki
Geliri yüksek olan bir işim olsun,hayat standartlarım yükselsin istiyorum. Üniversite okudum, kpssye çalışıyorum şu an. Ama bölümümden atansam bile maaşım çok yüksek olmayacak. Yapabileceğim ek iş ya da okuyabileceğim farklı bir bölüm,farkli bir meslek bulamadım. Pek anlamıyorum bu konulardan lütfen yardımcı olunuz. Gerçekten geçinemiyorum
![]()
Asgri ucretin uzerine cik. İs gorusmelerinde mutlaka yuksek maas iste. Orta da bulus. Tabii bunun icin tecrubende onemli, potansiyelinde.Kredi kartım çok şükür ki yok. Şu an asgari ücret alıyorum. Kredim yok. Giderim 1000 lira
Asgari ücret şu an. 1000 lira masrafım var. Markette çalışıyorumBiraz daha açar mısınız konuyu.
Ne iş yapıyorsunuz maaşınız ne kadar aylık ne kadar harcıyorsunuz
Şu an bir marketteyim. Normalde sağlıkçıyımNe iş yapıyorsunuz ?
Bölümünüz ne
Marketteyimİşinizi ben de merak ettim![]()
Müşavirler iyi kazanıyor diye duymuştumBilgisayarlı muhasebe iyi bir bölüm bence
Herkes öyle diyor ama o da bir efsaneMüşavirler iyi kazanıyor diye duymuştum![]()
HaklısınızAtanmanıza rağmen düzgün bir maaş alamayacağım dediğinizi varsayarsam ortalama memur maaşı şu an 4500 seviyelerinden başlıyor. Yaşadığınız yer neresi bilemiyorum tabi ama bütçenizi gelir gider kalemleri izi yazıp iyi bir planlamaya yapmaya çalışın. Çünkü macera daha yeni başlıyor. Tlnin bunlar en iyi günleri emin olun
Bir akrabamız kendi kliniğinde iyi kazandığını söylüyor. Ama ben doktorluk yapamamYüksek standart sağlayacak belli meslek grupları var mı diye sorguluyorum artık. Ben diş hekimliği okumama rağmen hocalarımız pek ümit verici konuşmuyor.
Meslek değil de kısmet işi bence güzel bi iş ve maaş.
Ayda 1 çıkarsak şükrediyoruz. Ki daha evli bile değilimAslında şu an insanlar az kazandığı için az harcıyor. Şu kriz ve pandemiden ben etkilenmedim diyen bir Allah'ın kulu yok.
İnsanlar yemek yemeyi bile dışarıda asgari düzeyde tutuyor. Bu süreç öyle kolay kolay atlatacak gibi değil zaten