Maddi durum farklılığı , herkesin eşit şartlarda olmasını istemek

kardeşlerine versin parayı, onları yemeğe götürsün

Hayatin kendisi adil degil ki zaten.Ïşini yürüten gemisinin kaptani ,kim ne karisir? Ayrica ülke sartlarinda 2 kere tatile gitmek de cok iyi bence.Ona gidemeyenler var hem de senelerdir.... Arkadasiniz üzülmesin ama kenara para atsin.20 kere tatile gidecek zamani nasil buluyorlar ,alkislamak lazim kurduklari düzeni.Mühendis cok tanidigim var bu anlattiklariniz onlar icin hayal.Helal olsun nasil bir iş zekasi varsa arkadasinizin eşinin ,keyfini sürsún valla.

burada birisi vardi kocasinin ailesi zengindi, eski mahallesine marka kiyafetleriyle gidemediginden yakinmisti. onlara cok uzuluyorum onlar da zengin olsun istiyorum ama ben de zor durumdayim oraya giderken istedigimi giyemiyorum demisti. ayni vibe.
bir de şey diyen vardı sanki, ''para zengin insanın bu dünyadaki imtihanıdır ,bozulmamak için çok uğraşmak lazım,zor iş, yoksulun işi daha rahat '' minvalinde bir şey diye kalmış aklımda aynı hesap olmuş biraz cidden

e emek vermeden pat diye zengin olanin oyle dusunmesi normal. bu sendrom genelde koca parasi yiyende olur sekercim. kendi emegiyle kazanip calisan veya sonradan sahip olmayan birinden bunlari duyamazsin.

Ben 20 kere tatile gidiyorum onlar 2 defa gidiyor diye üzülmek fazla komik olmamış mı ya arkadaşınız sonradan görme bence.
Çok üzülüyorsa, şu an çok popüler villa tutsunlar onlar da tatil yapmış olur değil mi

Not: Yorum yazdıktan sonra farkettim ki ben senede 1 defa tatile gidiyorum. Onlardan daha acınası bir durumdayım.

Bizim oralarda zenginler fakirlere yardımcı olurlar ellerinden geldiğince.
Arkadaşınız madem bu kadar dert ediniyor tatili, kardeşlerine doğum günlerinde tatil hediye etsin en herşey dahilinden.

Ben mi yanlış anladım bacılar, yoksa gerçekten konu sahibi horozum da yumurtluyor diye mi dertlenmiş?

burda da çocuğu olmasına rağmennn para da neymişş mutluluk mu getiriyor bakın ne kadar mutsuzum bedenim çocuk istiyorrr diyen bir üye de var.

kesinlikle, turkiyede en az maas alan kesimin en cok fiziksel guc harcayanlar oldugunu dusunuyorum. cok para kazanmak icin yine cok para harcamak gerekiyor.
Aynen öyle çevremde hep durumu iyi olan insanların mutlaka aileden bir desteği oluyor bir aile şirketi yada ne bilim belli bir sermaye yani hep bir sıfır önde başlıyorlar hayata

kardeşlerine bunu belli etsin, yüzlerine bakıp "bu yılda mı iki kere tatile gittiniz bacııığmm, vallahi maldivler burnumdan geldi, kulaçlarım hep yarım kaldı desin". gardaşlarının onları bu kadar düşünüp depresyona girdiğini bilsinler bence

bir de o tatillerden biraz kısıp terapiste gidebilir, böylece içini kemiren gerçek problem(ler)iyle tanışabilir...

Ben de parayla sınanmak istiyorum mümkünse, geçen gün bir rimelin 100 lira olmasıyla imtihan edildim hiç hoş bir tecrübe değildi

Konuyu okuduğumda içimde bir ses tonu yükseldi
Geeeeeçç bunlarııı annaaam babam geççç bunlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…