• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durumu iyi ama bana çeyrek altın verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim o trafikte dayak yedim mevzusuna da inanmamıştım haklıymışım demek kadın ağır dalga geçiyor abasjsjsk
Bence de ya her yazdığı senaryo, yalan ya da bazıları gerçek değil. O dayak olayı gerçekse bile bence rastgele kadınlar yolmadı saçını başını. Hatta daha ileri gidiyorum kocam dediği de kocası değilse dayağı o yüzden yemiş de olabilir.

Bence de ya her yazdığı senaryo, yalan ya da bazıları gerçek değil. O dayak olayı gerçekse bile bence rastgele kadınlar yolmadı saçını başını. Hatta daha ileri gidiyorum kocam dediği de kocası değilse dayağı o yüzden yemiş de olabilir.
Aynen de öyle ben ısrarla yazdım sen bü şey yapmadan mı geldi bak söyle yok dedi. İnanmıyorum o yüzden.

Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Bugün üçüncü konunuza denk geliyorum ve çok maddiyat odaklı her şeyi parayla ölçen, hava atmayı ve önplanda olmayı seven biri olduğunuzu düşünüyorum. Bu gibi şeylere takılmam yeaa diyip bu konuyu açmanız bile falso..

Karısının ayacıkları uf olmasın diye araba alan muhteşör kocaya bak hele, yeni gelin gibi milletin altını salkımı peşine düşmüş. Gözler dürbün maşallah, para kimde var kimde yok iyi analiz ediyor. Olası bir boşanma halinde çirkefin haddi hesabı olmayacak.

Karısının ayacıkları uf olmasın diye araba alan muhteşör kocaya bak hele, yeni gelin gibi milletin altını salkımı peşine düşmüş. Gözler dürbün maşallah, para kimde var kimde yok iyi analiz ediyor. Olası bir boşanma halinde çirkefin haddi hesabı olmayacak.
Boğuluyordu az kalsın onu yazmayı unutmuşsun bebem 😞

Ayda bir milyon kazanmasına rağmen teyzenin taktığı çeyreğe bozulup neredeyse boğulacak olan koca yürekli bir eş o litfen.

Eşimin açgözlü olduğunun kanısına nereden vardınz ihtiyacı yok ki zaten maddi durumu iyi gelir iyi bir insan eşim hiç ihtiyacı yok emin olabilirsiniz sadece üzüldü bu duruma ve gözümü açmamı istedi çünkü teyzeme çok seviyorum samimiyim ve bir çok şeyimi paylaşıyorum o da bana dediki o kadar güvenme
Gözünüzü açmak istedi demek ah canıııım. Hayattaki tek kan bağı hasebiyle yakınınız olan, sevdiğiniz ve samimi olduğunuz, hani o yokken de var olan biri hakkında sizi uyardı. Uyarı da çeyrek takması. Kesin teyzenizi kendine tehdit olarak görmüyordur, bağınızı koparıp sizi yalnızlaştırmaya çalışmıyordur, emin olabilirsiniz bu konuda.

Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Ne saçma bir yaklaşım, sanki mecburmuş gibi!

Eşim harika bir insandır onunla gurur duyuyorum onu çok seviyorum bana çok değer veriyor :) Benim Öksüz ve yetim olmamdan dolayı kendini üzgün hissediyor Annem babam olsa bilezik takarlardı insan kızına bilezik takar çeyrek değil ama teyzemin maddi durumu olmasına rağmen bana çeyrek takması Önemsenmediğimi hissettirdi insan değer verdiği insana çeyrek altın takmak benim düşüncem bu şekilde sizin düşünceniz farklı olabilir ben değer verdiğim insana bütçemin yetebilecek kadar iyi hediyeler alırım gidipte kalemtraş alma mesela örnek veriyorum güzel bir parfüm alırım mesela teyzeme hep her doğum gününde bunu yaparım en kaliteli parfüm en güzel parfümü alırım gidip doldurma parfüm alsam çok garip olmaz mı
Çeyrek 10 bin falan değil mi?10 bin TLye bir tıngır alsa size değer vermiş mi olacaktı?eleştirinizde haklı bile olsanız,bu eşinizin boğazına yemek kaçtırıp kusturma boyutunda geldiyse bu adamı da bi düşünün derim..normal bir adam takı için bu tepkiyi asla vermez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X