maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?

iki çuval elbisesi var kızımın gorumcelerm çok aldılar saolsunlar yeni doğum yaptigim zaman :)) 1 kızım olduğu için ikinci de kızım olursa ona saklamıştım evet elbise çok diktim zaten çalıştığım bekarken zamaninda
Burda dergisinin çocuk sayısı var biliyorsundur,bence sen zorlanmazsın,baya tecrüben varmış;)

Ben de kesinlikle çeyiz diyenlerdenim.Inanilmaz para kazandırıyor.Bizim burda bir abla yapıyor süslü nevresim takımları,pike takımları kaç bin liraya satıyor.
Bunun dışında kiloyla mantı,sarma yapabilirsin.Kadinlarin gününe şu böreği falan.Boyle siparişlerde iyi kazandırıyor.
Eltim 7 yıl önce kızının kv bohçası için 600e pike yaptırmıştı,çok kısıtlı imkanlarla hem de,çeyizde para var kesinlikle:)

Eltim 7 yıl önce kızının kv bohçası için 600e pike yaptırmıştı,çok kısıtlı imkanlarla hem de,çeyizde para var kesinlikle:)
Ohoo o da biseymi.Bahsettigim abla boşandı.3 çocuk var.Anneme gelip sürekli ağlıyordu.Annem de mefruşat kursuna yazdırdı onu.Evde durdukça kafayı yemesin diye.Neyse abla ordan ceyiz işini kaptı,güzel is yaptı,çevre edindi derken şimdi büyük oğlunu özel üniversitede okutuyor.Ceyiz işi güzel yapan olursa çok kazandırıyor ben bunu bilirim bunu söylerim.

Ohoo o da biseymi.Bahsettigim abla boşandı.3 çocuk var.Anneme gelip sürekli ağlıyordu.Annem de mefruşat kursuna yazdırdı onu.Evde durdukça kafayı yemesin diye.Neyse abla ordan ceyiz işini kaptı,güzel is yaptı,çevre edindi derken şimdi büyük oğlunu özel üniversitede okutuyor.Ceyiz işi güzel yapan olursa çok kazandırıyor ben bunu bilirim bunu söylerim.
Anneniz ne büyük sevaba girmiş,bir ailenin hayatını kurtarmış resmen

Yazdılar mi bilmiyorum ama katalog işi de yapın derim dursun kenarda siparis verip para veren olursa alırsınız yoksa sermayeye gerek yok. Ben yapıyorum alanların arkadaşları da istiyor hem iç çamaşırı hem kozmetik. Ilgilenirseniz özelden yazın. Satış zorunlu degil üyelik bedava 2 günde kapınıza geliyor kapıda ödeme.

yazıldımi bilmiyorum amigurumi yapın. orgu yeteneginiz varsa tabi. iyi is cikarirsaniz satis yapabilirsiniz arastirin. kisa vadede garantisi olmayabiliyor ama cevre edinirseniz iyi satis yaparsiniz

Ben öğretmenim aynı zamanda web tasarım vs gibi işlerle ilgileniyordum. Birkaç ay önce ünlü bir katalog firmasının müdürlerinden birine web sitesini yaptım. Web sitesi yaparken kazanç sistemi ile ilgili bilgilerde girdim siteye. Tabi bu sırada ne derece manyak paralar döndüğünüde görmüş oldum. Biraz araştırdım ve kendimde kaydoldum. Şu anda öğretmenlikten kazandığımdan daha fazlasını kazanıyorum. Önemli olan satış yapmaktan ziyade sistemi anlamaktı. Çok araştırdım ve sonucunu aldım çok şükür. Reklam olmasın diye daha fazla yazmak istemedim. Ama bu tarz katalog işlerini araştırın gerçekten güzel kazanç var.

herkese günaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda güçlük çekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin bütün eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların önemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi söyle bir durum var. dikiş çok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şükür iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar görmüştüm interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz :)

devir teknoloji devri. hem teknolojiyi hem yeteneğini birleştir derim. kur bi youtube kanalı kendine.nasıl dikiş yapılcağı ile ilgili değişik videolar çek, haftanın belli bir günü birer video atarak başla. hem diktiklerinden para kazanırsın hemde izlenme sayın ve abonelerin arttıkça youtube dan aklını kullan :halay:

10 sene önce mutfak takımı mi 500 liraya almıştım hiç unutmam hatta eşim dalga geçer sıkışır sak bozduralim mi der :D

Yumurtlayan yastik ne? o_O

:) şimdi şöyle anlatayım. bi üste örtmek için örtüsünü dikiyorsunuz yastık dikiyorsunuz ve alt değiştirme bezi dikiyorsunuz. örtünün içine girebiliyor yastık ve alt değiştirme bezi. misafirliğe giderken kolay oluyormuş kimseden bişey istemeye gerek kalmıyormuş. annem bize yaptı ama henüz çocuk olmadığı için deneyemedim :) ben çok anlatamadım google amcaya sorun görsellerde görürsünüz.

Ben öğretmenim aynı zamanda web tasarım vs gibi işlerle ilgileniyordum. Birkaç ay önce ünlü bir katalog firmasının müdürlerinden birine web sitesini yaptım. Web sitesi yaparken kazanç sistemi ile ilgili bilgilerde girdim siteye. Tabi bu sırada ne derece manyak paralar döndüğünüde görmüş oldum. Biraz araştırdım ve kendimde kaydoldum. Şu anda öğretmenlikten kazandığımdan daha fazlasını kazanıyorum. Önemli olan satış yapmaktan ziyade sistemi anlamaktı. Çok araştırdım ve sonucunu aldım çok şükür. Reklam olmasın diye daha fazla yazmak istemedim. Ama bu tarz katalog işlerini araştırın gerçekten güzel kazanç var.
çok teşekkür ederim hayirli isler size ama ben dikiş falan düşünmüştüm

devir teknoloji devri. hem teknolojiyi hem yeteneğini birleştir derim. kur bi youtube kanalı kendine.nasıl dikiş yapılcağı ile ilgili değişik videolar çek, haftanın belli bir günü birer video atarak başla. hem diktiklerinden para kazanırsın hemde izlenme sayın ve abonelerin arttıkça youtube dan aklını kullan :halay:
oda iyi dikir ama anlamamki ben öyle şeylerden malesef ))

Sabun kokulu taslar yada avize falanda yapabilirsiniz malzemelr nette satiliyor.
Nikah sekeri bebek mevlutu lohusalik susleri gelin damat falan filan birsuru yani akrabalariniza duyurursunuz herkes siparis verir Eki Görüntüle 2198138 Eki Görüntüle 2198139 Eki Görüntüle 2198140 Eki Görüntüle 2198141 Eki Görüntüle 2198138 Eki Görüntüle 2198139 Eki Görüntüle 2198140 Eki Görüntüle 2198141 Eki Görüntüle 2198142 bunlardn baska olarak perde dikebilirsiniz komsumuz evinde dikti bir sne simdi atolye acti cok para kazandi.. sonra yastiklar ,yatak ortuleri , veeee hatta halı örtüsü dikebilirsiniz hali örtüsü dikebilirseniz kısta geldi herkes ilgi gosteriyor zaten ...
Baskada yapabileceginiz ayriyten katalog satisi yapabilirsiniz ese dosta satarak kozmetikti deterjandi falani filani cok yani is yapmak isteyene
evet şimdi bunlar moda aslında :) özelikle o avizeler :)

Neden birden herşeyi aynı anda almaya kalktınız ki?

İnsanların boyundan fazlasını harcayıp sonra geçinemiyoruz demesine artık üzülemiyorumda, anlam da veremiyorum.

Hayat o kadar pahalılandı ki, artık en temel ihtiyaç market harcamaları bile minimum 200 lira.

Yeni eşya hevesinizi anlıyorum ama madem hepsini aynı anda halletmeyi seçtiniz borçlar bitene dek harcamalarınıza dikkat edin..iyi günlerde kullanım.
birden almadık aslında çekyat takimi birde yemek takımı aldik kv vardı ama hep kahverengi cokkk eski mi eski modellerdi bende kahverenginden nefret ediyorum malesef :(((

Back
X