Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aslında sadece bir işi değil insagram hesabından çeşitli şeyler satabilirim mesela kıyafet dikip satabilirim :) annem de aradi anneme danistim anne böyle böyle evde dikiş yapmak istiyorum diye. kızım sana kumaş alayim sen yastık kılıfı kırlent falan yap bana kargoyla at ben burda satarım sana dedi. ve annemin çevresi çok geniş :) bende olur anne dedim. saolsun canım annem hep yanımda oldu bu yaşıma kadar :)Kesinlikle uygun bebek kıyafeti. Sizinde var kızınız eskilerinden kalıp çıkarırsınız, pinterestten model bakın,instagramdan satın. Her şeyden kısılır ama kıyafet almak mecburiyetindeyiz Mağazalarda en ucuz takımlar 40-50 Liraya. Daha uygun tutarsanız gider bence
Kendimi düşünüyorum, ben şu an yastık kılıfı almam mesela. Zaten var idare ederim, aman durum kötü derim. Ev eşyası da almam, kendime kıyafet de almam. Ama kızımın iki haftaya olmayacak kıyafetleri ve öpe öpe alacağımevet aslında sadece bir işi değil insagram hesabından çeşitli şeyler satabilirim mesela kıyafet dikip satabilirim :) annem de aradi anneme danistim anne böyle böyle evde dikiş yapmak istiyorum diye. kızım sana kumaş alayim sen yastık kılıfı kırlent falan yap bana kargoyla at ben burda satarım sana dedi. ve annemin çevresi çok geniş :) bende olur anne dedim. saolsun canım annem hep yanımda oldu bu yaşıma kadar :)
inşallah sizi izlemeye alacağım:)))Kendimi düşünüyorum, ben şu an yastık kılıfı almam mesela. Zaten var idare ederim, aman durum kötü derim. Ev eşyası da almam, kendime kıyafet de almam. Ama kızımın iki haftaya olmayacak kıyafetleri ve öpe öpe alacağımBu mecburiyet onu demek istedim. İnstagram güzel bu konuda. Yaparsan bana özelden at insta ismini ben bakabilirim çünkü sökük dikemeyen grubundanım malasef.
Terzilik yapabilirsiniz en azından mutfak masrafınız çıkar. Terzilik dediysem tadilat işleri paça dikmek falanbu arada kizlar 25 30 a yakın borcumuz var. kayinbabamun kredi borçları vardı arabamız bar onu almıştı faiz falan arttı tabi fiyat. araba da satılmıyor maleseff
evet teşekkür ederim:)Terzilik yapabilirsiniz en azından mutfak masrafınız çıkar. Terzilik dediysem tadilat işleri paça dikmek falan
çok teşekkür ederim:)Günümüzde hala yapılan ceyizlikleri yapabilirsiniz yatak odası takımı çarşaf kenarı bunlar hala yapılıyor çeyiz için
Küçük ilanlar yapsan mesela çevreye haber biraksan çeyiz işi alacağına dair bı iki bı iki derken ins büyür
Mesela bebek gelinlikleri yapıp satan var internet üzerinden tütü bile satılıyor yapımı kolay olduğu halde ...o kadar basit dikimlerler yapılan bebek kiyafetleri varki süsü gösteriyor bunlardan yapılabilir elinden de geliyormuş
Allah işini rast getirsin![]()
sabahtan beri bu yorumunuzu arıyorum cevap vermek için ))) tekstil üzerinde çalıştım penye başörtü şal pantolon ve takım elbise. takım rkbise de 4 sene çalıştım:)Meryem ben nette görüyorum,örneğin 38 beden kloş etek,boy x cm yzıp satıyorlar.Dikiş tecrüben varmış çok avantajlısın aslında.Ben de dikiyorum ama tekstilde çalışmışsın daha iyisindir.Giyimmi mefruşat üzerinemiydi çalıştığın yer?
Bende malzemeler aldim yapacagim arkadasim :) kokulu tas falanevet şimdi bunlar moda aslında :) özelikle o avizeler :)
aaa çok iyi çok sevindim:)) instagram da silikon kokulu taş kalıpları var çerçeve falan :) ama alçı isleri biraz uğraştırıyor diye ilgilenmedim:) açarsan hesap falan mutlaka bana yaz belki müşteri olurum:)))inşallah allah kalbinize gore versin booolllll kazançlar dilerim :)))Bende malzemeler aldim yapacagim arkadasim :) kokulu tas falan
Ohooo meryem sen hiç durma,başla canım başla,kervan yolda düzülür derler,yapmaya başla bir taraftan yoluna girer herşey.Eşine karşı avantajlı bile olursun.İsmek kursuna gitsen güncel çeyizi öğrenirdin ama netten de anlarsın kesinlikle.Araştır,giyimmi mefruşat mı,ben mefruşat derim ama çevrenin talebi de önemli tabi.Tanıdığım bir kadın yıllarca dikiş dikti annesinden öğrendiğiyle.Kadıncağız ayaklı yakayı öyle meşakkatli yoldan yapıyordu ki:))sabahtan beri bu yorumunuzu arıyorum cevap vermek için ))) tekstil üzerinde çalıştım penye başörtü şal pantolon ve takım elbise. takım rkbise de 4 sene çalıştım:)
Bak bunu dene meryem,çocuklarını büyütmüş teyzeler para harcayacak yer arıyor,bulduğunu alıyor vallahi:))evet aslında sadece bir işi değil insagram hesabından çeşitli şeyler satabilirim mesela kıyafet dikip satabilirim :) annem de aradi anneme danistim anne böyle böyle evde dikiş yapmak istiyorum diye. kızım sana kumaş alayim sen yastık kılıfı kırlent falan yap bana kargoyla at ben burda satarım sana dedi. ve annemin çevresi çok geniş :) bende olur anne dedim. saolsun canım annem hep yanımda oldu bu yaşıma kadar :)
ayyyy :))) çok teşekkür ederim valla yorumunuz beni çok mutlu etti :)))Ohooo meryem sen hiç durma,başla canım başla,kervan yolda düzülür derler,yapmaya başla bir taraftan yoluna girer herşey.Eşine karşı avantajlı bile olursun.İsmek kursuna gitsen güncel çeyizi öğrenirdin ama netten de anlarsın kesinlikle.Araştır,giyimmi mefruşat mı,ben mefruşat derim ama çevrenin talebi de önemli tabi.Tanıdığım bir kadın yıllarca dikiş dikti annesinden öğrendiğiyle.Kadıncağız ayaklı yakayı öyle meşakkatli yoldan yapıyordu ki:))
Ben kendi yaptığım gibi gösterince dua etmişti kadın işim kolaylaştı diye.O halde bile para kazanıyordu.Sana kolay gelsin ben senden çok umutluyum:)))
ya lütfen! şimdi ne alakası var delikanlilikla . ben burda eşim borçları ödeyemiyor açtayız acıkdayız diye bir şey yazmadım allahaa şükür. sadece biraz evime Katkım olsun pazar param çıksın çocuğumun masrafı çıksın vs düşüncesindeyim. nerden nereye çekiyorsunuz allah aşkına..Esiniz izin vermiyorsa neden kendinizi yoruyorsunuz ki? Madem esinin para kazanmasina izin vermeyecek kadar delikanli, o zaman borcunu da tek basina odeyecek kadar delikanli olsun.
Not:ironiden anlamayanlari sevmem
ya lütfen! şimdi ne alakası var delikanlilikla . ben burda eşim borçları ödeyemiyor açtayız acıkdayız diye bir şey yazmadım allahaa şükür. sadece biraz evime Katkım olsun pazar param çıksın çocuğumun masrafı çıksın vs düşüncesindeyim. nerden nereye çekiyorsunuz allah aşkına..
aklınız sıra alay mi ettiniz şimdi?neyse.İroniden anlamayanlarla ilgili notumu da yazmistim oysa
Tabi ki delikanlilikla alakasi yok, hic yok hem de![]()
Ben anladımEsiniz izin vermiyorsa neden kendinizi yoruyorsunuz ki? Madem esinin para kazanmasina izin vermeyecek kadar delikanli, o zaman borcunu da tek basina odeyecek kadar delikanli olsun.
Not:ironiden anlamayanlari sevmem
Yok kız,eşine çattıaklınız sıra alay mi ettiniz şimdi?neyse.
Ben anladım
Ama yine de başlasın meryem,işi yoluna bir girsin,o adam susacak,üstelik dikiş ipliklerini süpürecek meryemin dükkanında:))