maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?

ya lütfen! şimdi ne alakası var delikanlilikla . ben burda eşim borçları ödeyemiyor açtayız acıkdayız diye bir şey yazmadım allahaa şükür. sadece biraz evime Katkım olsun pazar param çıksın çocuğumun masrafı çıksın vs düşüncesindeyim. nerden nereye çekiyorsunuz allah aşkına..
Benim birkaç yıl önce tanıdığım bir kadın,eşiyle mücadele ederek,tabi görünüşte suyuna giderek bir barakad dikiş dikmeye başlamış.Beğenilio işler artınca eşinin maşını 3e 5e katlamış.Eş iş çıkışı gelip dükkanı süpürüyor,evde yemek yapıyormuş.
Hey güç sen nelere kadirsin:D
Sen de yaparsın meryem,ufaktan başla;)

İnşallah oyle olur,
Ama bu adamlar genellikle karim evde otursun, biseye karismasin, eli ekmek tutmasin ki dili uzamasin diye dusundukleri icin, isler tutunca yoluna tas da koyabilir.
İşte onun için,"canım sana yardımcı olayım,yoruluyorsun,beraber vakit geçiremiyoruz,kurtulalım şu borçtan,akmasa da damlar,çocuğun masrafını karşılarım en azından"demeli:)

İşte onun için,"canım sana yardımcı olayım,yoruluyorsun,beraber vakit geçiremiyoruz,kurtulalım şu borçtan,akmasa da damlar,çocuğun masrafını karşılarım en azından"demeli:)
kizlar çok özür dilerim ama anlamadım ben sizi ya :))) yani demek istediklerinizi anlayamadım:) özür dilerim :) ama küçük küçük calısıcam birikim yapmayı düşünüyorum kendi capimda. esim de biliktir kendine diyor.

kizlar çok özür dilerim ama anlamadım ben sizi ya :))) yani demek istediklerinizi anlayamadım:) özür dilerim :) ama küçük küçük calısıcam birikim yapmayı düşünüyorum kendi capimda. esim de biliktir kendine diyor.
Yani demek istiyorum ki eşinin gözünü korkutma,erkekler kadınların maddi güç kazanmasındn korkarlar.O yüzden"benim kazncımdan ne olacak ama çocuğa yeter yine de diyeceksin,yani kazancını küçümseyeceksin ama gerçekten değil tabi;)
Sen işini yoluna koyunca zaten önünde duramaz,maddi gücün olur,kendine daha güvenli durursun,sana fazla karışıp bunaltamaz.Hem takım elbisede çalışmışsın,elin çabuk ve pratiktir.Peline onu diyordum işte,ne yazdıysam onu kasdediyorum tamamen.

herkese günaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda güçlük çekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin bütün eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların önemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi söyle bir durum var. dikiş çok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şükür iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar görmüştüm interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz :)
Gel farmasi ekibime katil evinde oturdugun yerden kazanma sansi elde et ekibimle birlikte buyuyebiliriz

Paça yapabilirsiniz mesela bolca yapılıyor.
Bez bebekler yapabilirsiniz artık doğaya dönüş var oyuncaklarda da
Masa örtüsü yapılabilir
Piko falan anlarsaniz yapabilirsiniz . Evde yaptığınız ürünleri internet sitelerine koyabilirsiniz

Back
X