kaç kişi aile arasında ki uçurumdan bahsetti ( para olarak değil )
onların hiçbirisine cevap vermedin neden acaba![]()
ne diyim ki kızlar aralarında eğleniyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç kişi aile arasında ki uçurumdan bahsetti ( para olarak değil )
onların hiçbirisine cevap vermedin neden acaba![]()
aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?
Yalnız Emir bile bir tabak makarnaya 8000 tl vermezdi herhalde..
Ne makarnaymış bu anlamadım..
Bu adam iyi, yakışıklı ve zengin ama biraz saf herhalde..
Bildiğin makarna işte..Haşla ye evinde![]()
Maddiyatı bilemem de, aşırı sosyetik hareketlere karşı ben rahat edemezdim. Simiti de çatal bıçakla yiyeceksem neyleyim öyle işi? Simit yiye yiye okula gidip geldik, bölmeden ısıra ısıra hemde.![]()
patlıcan ve kabaktan sonra makarnadan da soğudum bi anda
ona dokunmayaydınız iyiydi
konu sahibi hakkında hayırlısı olsun..dünya iyisi,yakışıklısı ve zengini yani senin deyminle herkesin sahip olmak isteyecği nitelikte bir adamı bırakma derim..
bak aklıma yine Emir'in yolu geldi,bi tuhaf oldum![]()
çabık konuyu terket![]()
simiti elle birde ısırarak yemiş ayıp ayıp![]()
iyide konu sahibesi arkadaşım
biraz ayrıntı versen
maddiyat kısmıyla ilgili ;
ailesi seni biliyomu
nasıl karşıladılar
senin ailen ne diyo
beraberken onun yanında ezik hissediyomusun kendini
(mavüşler kol gezerken konu nasılda ciddileşti benim için)
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??