Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

Maddiyatı bilemem de, aşırı sosyetik hareketlere karşı ben rahat edemezdim. Simiti de çatal bıçakla yiyeceksem neyleyim öyle işi? Simit yiye yiye okula gidip geldik, bölmeden ısıra ısıra hemde. :27:

coookk zengin olupta asiri mutavazi olan tanidiklarim var
karadeniz bolgesine altin temin eden toptancilik yapan bi tanidigim var
evlerinde hizmeyci yok ozel ucak alabilecekken almiyorlar
cok fazla ogrenci okutuyorlar..
makarnayada 8000 lira vermiyorlar
ama desenki biri sikismis borcu var cok zor durumda geri vermicek bile olsa cikarir verir
hatta parasinin hesabini bilmeyen biri taniyorum yaylada hayvanlari ile mutlu mesut yasayan biri..
yani paranizla hangi hayati yasamak istedigin onenmli..
haaa bide o para baki olmayabilirde..:26:

aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?

aradaki fark ne biliyor musun ? aradaki ya da sonraki tek 0 varya işte o :9::)))))

Yalnız Emir bile bir tabak makarnaya 8000 tl vermezdi herhalde..
Ne makarnaymış bu anlamadım..

Bu adam iyi, yakışıklı ve zengin ama biraz saf herhalde..
Bildiğin makarna işte..Haşla ye evinde :56:

canım MAKARNA olayı benm konumda değil dedim...kimse bi makarnaya 8000 tl vermez heralde

Bana 'çok seviyorum hemde çok' dedin,diğer arkadaşada hislerimizden emin değiliz gibi bir şey dedin üstelik daha sevgili bile değilmişsiniz. Bu iş bana biraz garip geldi. Sevgili olacağınız kesin mi? Daha sevgili olmadan evlilik sonrasını düşünmeniz mantıklı mı peki? Yada ben mi yanlış okudum,birisi bana açıklasın:26:

Maddiyatı bilemem de, aşırı sosyetik hareketlere karşı ben rahat edemezdim. Simiti de çatal bıçakla yiyeceksem neyleyim öyle işi? Simit yiye yiye okula gidip geldik, bölmeden ısıra ısıra hemde. :27:

çabık konuyu terket :1: :9:

simiti elle birde ısırarak yemiş ayıp ayıp :37:

iyide konu sahibesi arkadaşım
biraz ayrıntı versen
maddiyat kısmıyla ilgili ;
ailesi seni biliyomu
nasıl karşıladılar
senin ailen ne diyo
beraberken onun yanında ezik hissediyomusun kendini
(mavüşler kol gezerken konu nasılda ciddileşti benim için:1:)

Türk filmi tadında konuya giriş yaptın ama fakir kız zengin oğlan olmadığı için rağbet görmedi konun geyiğe sardı.

Aileler farklı dedin ama şöyle zevkle okunacak bi Aliye Rona tipinde kaynana profilide anlatmadın,ıııı ııhhh yine olmadı.

Boşver sen hafta sonu şimdi 300 bin lik arabasıyla gelsin seni alsın bi evinden,o tv de izlediğin gece klublerine bi gidin hele.

Baktın olmadı,yapamadın yabancı geldi.

O zaman aç bi konu,bir de ona bakalım:34:

patlıcan ve kabaktan sonra makarnadan da soğudum bi anda

ona dokunmayaydınız iyiydi :43:

konu sahibi hakkında hayırlısı olsun..dünya iyisi,yakışıklısı ve zengini yani senin deyminle herkesin sahip olmak isteyecği nitelikte bir adamı bırakma derim..

bak aklıma yine Emir'in yolu geldi,bi tuhaf oldum :53:

Makarnanın ne kötülüğünü gördünki sen şimcik.:ssz:

Aksine en kıymetlim oldu benim.:ssz:

Benim evde 3 liraya mAletiğim şeyi millet yemek için 8000 veriyomuş:16:

Son düzenleme:
yalnız ben acaip ezikledim şimdi
bir kedim bile yok =((

Normal standartların üstünde bir maddiyatınız var siz farkında değilsiniz sanırım.
Ama görüştüğünüz kişiyle kıyaslayınca böyle bir endişe yaşamanız normal görülebilir.
Ama bundan daha önemlisi hayatlarınızın farklı olması, bunlar arada uçurum olabilir.
Arada maddi anlamda farklılıklar olması, sizi ve ailenizi küçük göreceği anlamına gelmiyor,
ama o her gece bir yerde geçirmek istiyorsa ve siz buna ayak uyduramayacaksanız
en küçük örneği, bunlar sıkıntı işte.
Satır aralarında bahsettiniz mi bilemiyorum ama, bu kadar farklı dediğiniz bu kişiyle
heralde bir barda filan tanışmadınız, nerede tanıştınız ve bu zamana kadar size
maddi anlamdaki düşüncesini hareketle bile olsa hiç hissettirmedi mi?
Size en doğru cevabı verecek olan kişi görüştüğünüz kişi.

iyide konu sahibesi arkadaşım
biraz ayrıntı versen
maddiyat kısmıyla ilgili ;
ailesi seni biliyomu
nasıl karşıladılar
senin ailen ne diyo
beraberken onun yanında ezik hissediyomusun kendini
(mavüşler kol gezerken konu nasılda ciddileşti benim için:1:)

ailesi beni tanıyor benim de annem onu biliyor çok iyi bi çocuk diyr ama ilerde gözü açılır işte değişirse üzülürsün diyr

mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??

neyin havasını atıyon arkadaş
parada senin değil yakışıklılıkta
tövbeeeeeeee :23: :24: :27:

Back
X