pis fakir git kadesanın burnunu sil
size bimden makarna alıp yapcam yarına
sevinin biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pis fakir git kadesanın burnunu sil
size bimden makarna alıp yapcam yarına
sevinin biraz![]()
3. kere soruyorum gör artık konu sahibi ailen bu çocuğu kabul eder mi baskıcı olduklarını söylemişsin eski konunda? hala ciddi ciddi cevap beklemem yanlış mı acaba:44:
ya ne gelim güvey olucam haddinizi bilerek yorum yapın çocuğun benle evlenmek istedğini ailesi bile biliyor..
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
ya ne gelim güvey olucam haddinizi bilerek yorum yapın çocuğun benle evlenmek istedğini ailesi bile biliyor..
Kızlar,topikte toplantı yapcakmış müdürüm.:18::18:
Çabuk gelin didi.
Sevgili konu sahibi arkadaşım,adamcağıza bir şans vermen taraftarıyım
Konuyu geyiğe çevirenler kaç gün banlanacağınızı öğrenmek ister misiniz?
ne kadar süredir görüşüyorsunuz ciddi anlamda
Senin yazdıklarına karşılık doğal olarak bu tarzda cevaplar gelecek. Ailesi bile biliyorsa evlenmek istediğinizi,daha sevgili bile olmadan hoop evlilik bitti gitti mi olacak ne olacak![]()
yooo mercime..öhmm yani aileler bile biliyomuş
daha ne olsun ki
bu konunun uçları birbirinin üstüne katlanmıyo
lastikli çarşaf gibi bir yamukluk var:44:
Kızlar,topikte toplantı yapcakmış müdürüm.:18::18:
Çabuk gelin didi.
Sevgili konu sahibi arkadaşım,adamcağıza bir şans vermen taraftarıyım
İlk yazdığı mesajla son yazdıkları çelişiyor.
Önce sanki ailelerin haberi yokmuş gibi yazmış,
şimdi çocuğun ailesi benimle evlenmek istediğini biliyor diyor.
Bu durumda konu sahibi erkek arkadaşıyla sevgili olmalı .
Ama daha konunun başında henüz evet demedim.
Farz edelim ki evet dedim diyelim diyor .
Hayır dese ki "Sevgilim var, ama sorun şu ki aile yapımız çok farklı
yardımcı olun bu durumu nasıl aşarız?" dese
belki farklı yorumlar gelecek.
geçen sne mayıstn beri bi seneyi geçti işte görüşüyoruz..ben öyle elele geziyim eğleniyim bi aile yapısında değilim canım bunu oda biliyor ve bu yüzden daha çok istiyorm sni diyr işte
sevgili değiliz ya benim ailem öyle sevgili olalaylarna fln kızarlr bnu oda biliyo ama 1 seneyi geçti görüşüyorz ailesi arkdşları bni çok sevdgğni biliyorr
sevgili değiliz ya benim ailem öyle sevgili olalaylarna fln kızarlr bnu oda biliyo ama 1 seneyi geçti görüşüyorz ailesi arkdşları bni çok sevdgğni biliyorr