Kredi kartını bıraksın yahu. Ayın 2 sine daha çok var. Yeğene bilezik yapan, üstüne onca masraf eden kişi niye öyle yapmış. Hem siz niye gitmiyorsunuz ki o kadar özenilmiş ?Kızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedimKredi kartını bıraksın yahu. Ayın 2 sine daha çok var. Yeğene bilezik yapan, üstüne onca masraf eden kişi niye öyle yapmış. Hem siz niye gitmiyorsunuz ki o kadar özenilmiş ?
Bence yalnız gitmesin hiç o rahatlığı vermeyin2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Yok kesin yeğeninin düğünü var biliyorumEşinizin düğüne gittiği kesin mi siz niye gitmiyorsunuz
Yarın gidecek işte bu saatten sonra bilette alamayız maalesef keşke daha önce açsaydım konuyu gerçekten bende giderdimBence yalnız gitmesin hiç o rahatlığı vermeyin
Maddi durum uygun değil ise, 800 TL ile geçinmeniz lazım o halde. Ancak ne olursa olsun kredi kartı banka kartı bırakılır acil durumlar için.2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
800 liraya ayakkabı alıp size bilet alcak prası mı kalmıyor? Hey allahım. Size iki kuruş verip 2 çocukla bırakıyor.2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Eee hani maddi durumu iyiydi.2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Burda tek haksız sizsiniz..Kızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
Tamam çalışmıyorsunuz da bir banka hesabınız, bankamatik kartınız da mı yok? Para biterse yollayıverir.Kızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim
İşine geldiği gibi cevaplıyor..Eee hani maddi durumu iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?