Maddi konu

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar herkese merhabalar.Ben çalışmıyorum 2 tane çok hareketli çocuğum var 4-5 yaşlarında,eşimin yeğeninin düğünü var bilezik aldık eşim için kıyafet aldık yol parası falan derken baya bi harcama oldu(eşim karşılıyor çok zorlanmadan çok şükür).Kendisi yarın yola gidecek ve ayın 2 sine kadar orda olacak(düğün yerinde)bende iki çocukla evde olacam ve giderken 800 TL bırakayım diyo(gerçekten maddi durumu iyi sayılır)ben diyorum biraz daha bırak çocuklarla dışarı çıkarız bişey gelir başımıza(bişey olursa Allah korusun ben para yetiştiririm size diyo -o bu gelecek yani kapımıza-)ben burda eşimi haksız görüyorum ona aldığımız bir ayakkabı 800 TL idi,yani be bilim o oraya eğlenmeye gidiyor düğünden sonrası İÇİN gezme planları yapıyor bende burda çocuklarla para hesabı yapacam sizce haklı veya haksız olan kim

Kredi kartını bıraksın yahu. Ayın 2 sine daha çok var. Yeğene bilezik yapan, üstüne onca masraf eden kişi niye öyle yapmış. Hem siz niye gitmiyorsunuz ki o kadar özenilmiş ?

Kredi kartını bıraksın yahu. Ayın 2 sine daha çok var. Yeğene bilezik yapan, üstüne onca masraf eden kişi niye öyle yapmış. Hem siz niye gitmiyorsunuz ki o kadar özenilmiş ?
2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim

2 çocukla yola çıkmak istemedim birde bilet fiyatları çok yüksekti açıkçası maddi durumdan dolayı gitmek istemedim
Maddi durum uygun değil ise, 800 TL ile geçinmeniz lazım o halde. Ancak ne olursa olsun kredi kartı banka kartı bırakılır acil durumlar için.

Sizde işler bu şekilde yürüyor sanırım. Çünkü bilezik yapıldı, 800 TL ye ayakkabı alındı, şükür eşim iyi kazanıyor diyen sizsiniz. Buna rağmen 1 haftadan fazla süre için yalnızca 800 TL bırakıyorsa sorun var bence.

Burda tek haksız sizsiniz..

Siz neden eşinizle düğüne gitmiyorsunuz? Sizin yeğeniniz olsaydı hareketli çocuklarım var gelemem kocam mı gelsin derdiniz?

Tamam çalışmıyorsunuz da bir banka hesabınız, bankamatik kartınız da mı yok? Para biterse yollayıverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…