Çok iyi demedim aslında 800 TL değilde çok daha fazlasını bırakabilir demek istedimO
maddi durumu çok iyi demişsiniz ama
Valla inanın birde bu masrafların üzerine çocuklarla perişan olacaktık çünkü orda otelde kalacaktık gir çık düzen yok benim gözüm kesmedi,ayrıca çocuklarım hareketli olduğu İÇİN kimsede ısrar etmediBilezik takacak kadar samimi olduğunuz insanın düğününe gitmiyor olmaniz çok saçma geldi bana.
Siz bir ailesiniz, aile dediğin düğünlere beraber katılır. Tamam masraf yol parasi çok anlarım o zaman bilezik değil çeyrek taksaydiniz.
Sırf adınız bilezik taktı olacak diye siz neden düğünden geri kalıyorsunuz?
Ya da neden 800 liraya ayakkabı alınıyor.
Öncelik hepinizin yol parası olmalı o kenara koyulmali sonra geri kalan para ile uygun üst baş alınmalı.
Ama siz öncelik olamamışsiniz...
İlginç.
Valla bende anlayamadım o orda gezecek tozacak harcayacak benim canımı sıkan yer burası bende çocuklarla para hesabına düşecemilla düğüne gidecekse 2 gün kalsın gelsin, 2 küçük çocuklu eşi düğün için 8 gün yalnız bırakmak ne kadar doğru? eşiniz çok düşüncesizmiş. ben en çok buna üzüldüm.
Bilete bakin vardır belki.Yarın gidecek işte bu saatten sonra bilette alamayız maalesef keşke daha önce açsaydım konuyu gerçekten bende giderdim
madem kart horozla evlendiniz bari maddi imkanınız olsaydı. Adam para vermiyor, sizi saymıyor, üstüne kokuşmuş bir yaşlı neden evlisiniz? Bu evliliten kazanımınız tam olarak nedir? Par için evlendiyseniz ve adam para verse amenna ama şu durumda bu evlilik sizin açınızdan sıfır.
Kuzum benim 10 k ne ?Bu konunun calısıp calısmamakla alakası yok. Aile olamamakla alakası var. Her calısmayan kadın aclıktan parasızlıktan ölsün o halde. Esiniz sizi sevmiyor muhtemelen. Benim babam sehir dısına cıkınca cok degil 3-5 gün gidince bile (en son 3 sene önce gitmisti) eve min 10k bırakırdı (yineliyorum 3 sene önce). Gerci bırakmak demeyelim de zaten evde ortak paraların bulundugu bir alanları vardı oraya 10k kadar koyardı, hastalık var aciliyet var der öyle giderdi. Siz aile olamamıssınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?