Maddi konu

Ben böyle yaşayamazdım. Siz uzun zamandır göz yummuş kabul etmişsiniz, şimdi ses çıkarmaya ne hakkınız var diyelim bir şeyler dediniz artık eşiniz neden sizi kale alsın?

Aldatıyorsun sesi çıkmıyor, az para veriyorsun sesi çıkmıyor. Adamın işine geliyor tabii. Siz maalesef uzun bir süre azla yetinekcisiniz gibi

Valla inanın birde bu masrafların üzerine çocuklarla perişan olacaktık çünkü orda otelde kalacaktık gir çık düzen yok benim gözüm kesmedi,ayrıca çocuklarım hareketli olduğu İÇİN kimsede ısrar etmedi

illa düğüne gidecekse 2 gün kalsın gelsin, 2 küçük çocuklu eşi düğün için 8 gün yalnız bırakmak ne kadar doğru? eşiniz çok düşüncesizmiş. ben en çok buna üzüldüm.
Valla bende anlayamadım o orda gezecek tozacak harcayacak benim canımı sıkan yer burası bende çocuklarla para hesabına düşecem

Eşiniz haksız ama keşke bugünler için kenarda paranız olsa. Normal işte çalışmıyorsanız bile evde nikah şekeri yapanlar var . Haftada 200-300 tl ne kazanıyorsanız da sizin paranız olur. Benim annemde küçükken bir dönem çalışmadı. O dönemde evde boncuk işlerdi kıyafet üzerine. Ben bile yaptım çocuk kafasıyla güzel geliyordu kendi harçlığımı çıkarmak.

Komşumuzun durumu iyi değildi . O boncuk işiyle evin faturalarını öderdi. Eşi de kira ve gıda işini.

Bu konunun calısıp calısmamakla alakası yok. Aile olamamakla alakası var. Her calısmayan kadın aclıktan parasızlıktan ölsün o halde. Esiniz sizi sevmiyor muhtemelen. Benim babam sehir dısına cıkınca cok degil 3-5 gün gidince bile (en son 3 sene önce gitmisti) eve min 10k bırakırdı (yineliyorum 3 sene önce). Gerci bırakmak demeyelim de zaten evde ortak paraların bulundugu bir alanları vardı oraya 10k kadar koyardı, hastalık var aciliyet var der öyle giderdi. Siz aile olamamıssınız.

Sen iki dirhem bir çekirdek giyinip eğlenirken ben çocuklarla evde mi oturacağım, böyle olacaksa ben de yarın çıkar gelirim deyip yaygarayı basabilir misin acaba

madem kart horozla evlendiniz bari maddi imkanınız olsaydı. Adam para vermiyor, sizi saymıyor, üstüne kokuşmuş bir yaşlı neden evlisiniz? Bu evliliten kazanımınız tam olarak nedir? Par için evlendiyseniz ve adam para verse amenna ama şu durumda bu evlilik sizin açınızdan sıfır.

Bir erkeğin karısı olarak toplumda statü elde etti…

Bu adam yigenine zengin, karisina cocuklarina pinti. El zengini bu yahu… aklinizi basiniza toplayin hemen bi kredi karti isteyin limiti yuksek. Birde ortak hesap actirin paralar orda dursun. Ayrica hazirlanin dugune de gidin siz cocuklara bakicaksiniz o gezicek mi? Iyi bakici bulmus kendine.

Yarın çıkın, eksik alışverişi yaptırın 1 hafta rahat yetecek şekilde , çocukların isteyebileceği şeyleri - dondurma gibi - de bolca alın, o parayı gezmeye ayırın. Eşinizin yaptığı yanlış, evet para az, ama sizde gitseydiniz keşke, ödeseydi bilet parasını. Ama bir daha böyle şeylerde yalnız yollamazsınız olur biter.

Kuzum benim 10 k ne ?
Bu ka matematiğe ne zaman girdi ben gormedim sayı kavramında

Bencede tek gitmesine izin vermemeniz lazımdı,tek başına rahat rahat ailesiyle vakit geçirecek ve buna alışacak başka organizasyonlarada tek gitmek isteyecek .Çocuklar tek sizin değil eşinizinde oda sorumluluk alsın bir zahmet yaramazsa gerekirse birine siz birine eşiniz baksın toplulukta alıştırmayın rahatlığa yoksa hep rahat olmak ister.

Maddi durum iyi yeg3n3 bilezik yapmak kaç milyar tutmustur..ee maddi durum iyiyse yol parasını hesap etmemeniz gerekir. Hatta ne otobüs parasi özel aracınızla gitmeniz gerekir. Maddi durum kötüyse niye bilezik yapıldı niniye 800 ayakkabi alınıyor. Maddi durum kötüyse 4 5 gün için 800 lora yeter yetmesi gerek. Ben anlamdım durumu iyi parasi varsa size mi yok

Sen neden maddiyat ı düşünüyorsun ki düşünmesi gereken eşin.. Ben senin yerinde olsam pahalı mahalı diye düşünmem kendimde giderdim eşimede o rahatlığı vermezdim... Yıllardır hep eşimi düşündüm kendimden kıstım sonuçları çok hüsran oldu... Maddiyatı kesinlikle düşünme erkekler düşünceli eşine kıymet veren kadınlara değer vermiyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…