- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
İkinci evliliklerimiz ve her ikimizin de ilk evliliklerinden çocukları var .Benim çocuklarım bizimle yaşıyor,eşimin çocukları annelerinde ve başka şehirde kalıyorlar .Her ikimizinde gelirleri var ancak eşim bir hayli icra borcu ödüyor biz evlenmeden olan borçlarından dolayı .Benim çocuklarımın nafaka gelirleri de var .Dönem dönem maddi sıkıntılarımız oluyor eşim maddi anlamda benim kadar dikkatli değil.Asıl konu ise şu;Ben maddi sıkıntılarımız olduğu zaman çocuklarımı bir hayli kısıtlıyorum ama eşim kendi çocukları bizimle yaşamıyor diye beraber olduğumuz zamanlarda ya da hediye vs gibi konularda onlardan hiç kısmıyor ve bütçemizi aşan harcamalarda bulunuyor .Yaş olarak benimkiler küçük .Eşimin çocukları aslında çok olgun ve iyi yetiştirilmiş çocuklar ayrıca annelerinin maddi durumları da iyi .Benim ve eşimin diye ayrım yapmış gibi oldum ama konu açık olsun diye böyle yazıyorum yoksa çocuklarla ilgili bir sıkıntım yok onların da benimle yok .Benim sorunum eşim ..Ben çocuklarıma kraker yedirirken o 5 yıldızlı otelde yemek yediriyor tatil zamanında mesela fark dediğim bu ,bu bir örnek ..Sadece uzakta oldukları için bu konuda haklı mı yoksa sizce ben haksızlık mı yapıyorum ?